Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2008

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ''ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ'' (ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ!!!!

Η αρχή έγινε και θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα
Μετά τον Άγιο Παντελεήμονα σειρά πήρε η Πάτρα, που αντιμετωπίζει απίστευτα προβλήματα ειδικά με τους Αφγανούς λαθρομετανάστες. Η κατάσταση δεν πάει άλλο και έτσι οι κάτοικοι με πρωτοβουλία της οργάνωσης "Η Πόλις Εάλω" κατέβηκαν στους δρόμους της Πάτρας. Περιπου 1000 άτομα φώναξαν για τα δικαιώματά τους.

«Κράτος και παρακράτος εναντίον των Ελλήνων και στην Πάτρα!»
Απο το κρατος ενδεικτική ήταν όχι μόνο η απουσία των δημοτικών "αρχόντων" αλλά και η εχθρική στάση τους! Ο εκπρόσωπος Τύπου μάλιστα του Δήμου δεν δίστασε να χαρακτηρίσει... ανώφελη την διαμαρτυρία!
Απο το Παρακρατος τα μεν ΜΜΕ φίμωσαν το γεγονός συντονισμένα.οι δε άλλοι ρουφιάνοι της παγκοσμιοποίησης ίσως μην έχοντας άλλη δικαιολογία για να υπερασπιστούν τους λαθρομετανάστες κατέθεσαν μήνυση στον σύλλογο “Η πόλις εάλω” !!!

!!!«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.»!!!
Δεν μπορούν πλέον να κρύψουν τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί απο την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και βρίσκονται σε πανικό.Φοβούνται την κλιμάκωση των αντιδράσεων και ο πανικός τους αναγκάζει να προβαίνουν σε σπασμωδικές κινήσεις απείρου γελοιότητας όπως η μήνυση στον σύλλογο “Η πόλις εάλω”!!!....»»»»


Συγκεκριμενα 2 ημέρες πριν την χτεσινη συγκεντωση η “Κίνηση για τα Δικαιώματα των Προσφύγων” κατέθεσε μήνυση στον σύλλογο “Η πόλις εάλω” γιατί λέει η επωνυμία του συλλόγου προκαλεί τους μετανάστες !!!!

Στο υπόμνημα της κίνησης υπεράσπισης, αναφέρεται ότι «η επωνυμία σωματείου στρεφόμενη όπως φέρεται κατά των προσφύγων προερχόμενων από εμπόλεμη χώρα, μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, προκαλεί φίλες ισλαμικές χώρες και κάθε νουνεχή και δημιουργεί κινδύνους αντεκδικήσεων. Η επωνυμία είναι ένα παραπλανητικό σήμα με σημαινόμενο ότι πρέπει να διεξαχθεί ένας ΅δίκαιος πόλεμος υπέρ βωμών και εστιών». «Θεωρούμε ότι ο τίτλος που χρησιμοποιεί ο σύλλογος είναι επικίνδυνος, αναστέλλει τα ανθρωπιστικά και ηθικά αντανακλαστικά της πόλης και μπορεί να προκαλέσει βίαιες πράξεις αντεκδίκησης."

Βλέπουν παντού φαντάσματα ,πλάθουν ιστορίες στις οποίες για ολα φταινε οι Ελληνες, εξηγούν το κάθε πράγμα με ένα δικό τους ιδιαίτερο "αριστερο" και εντελώς αβάσιμο τρόπο. Κανεις αλλος στην συγχρονη κοινωνια δεν εχει αναπτυξει τοσο πολύ τον τσαρλατανισμο , την υποκρισια ,την απατη και τον τον φανατικο ανθελληνισμο οσο οι συνιστοσες του συριζα και τα λοιπα τσιρακια του Σορρος....

Το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας ΔΕΝ είναι ο "ρατσισμός" απέναντι σε όλα αυτά τα εκατομμύρια αλλοδαπών που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας. Πρόβλημα, και μάλιστα σοβαρό, είναι ο υφέρπων ρατσισμός που καλλιεργείται εδώ και χρόνια εις βάρος της ιστορικής ελληνικής εθνότητας, που καλείται με φασιστικό τρόπο να αποδεχτεί την εθνική της αυτοκτονία (γιατί αυτό συνεπάγεται η αποδοχή τριών εκατομμυρίων μεταναστών) για να μην αποκληθεί... "ρατσιστική"!

Ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει ούτε στην νέα τάξη και στα τσιράκια της ούτε στους πολιτικάντηδες να οδηγήσουν την Ελλάδα σε εθνικό αφανισμό. Η αντίστασή του ενάντια στον «πολυπολιτισμικό» εφιάλτη αποτελεί μονόδρομο και στον κοινό αυτό αγώνα δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε ψευδαισθήσεις, ούτε εφησυχασμός!

Θα υπερασπισθούμε το Έθνος με κάθε κόστος ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ οσων θέλουν την αντικατάσταση του Ελληνικού Έθνους από μία πανσπερμία λαών.....

http://enantion-olwn.blogspot.com/2008/11/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: