Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ποιος προστατεύει την Υγεία του Ελληνικού Λαού;




Τι γίνεται αγαπητή Μarilize με τη Δημόσια Υγεία ; Διότι οι αγαπημένοι του Προέδρου σας, κυρία Ξενογιαννακοπούλου μου.μας έφεραν ξανά τη Φυματίωση!

Ωραία! Το ρίξαμε όλοι στη γρίπη και τα εμβόλια των GLAXO/BAXTER/NOVARTIS

Εάν όμως δεν πεθάνουμε από τη «νόσο των Τραπεζιτών» και τη «γρίπη των ανθρωποφάγων Εταιρειών» , μας περιμένει η φυματίωση, η Ηπατίτιδα και το ΕΙΤΖ!!!!
Σύμφωνα με τα στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα, η αναπληρώτρια καθηγήτρια κυρία Αθηνά Λινού ,οι λαθρομετανάστες παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά Ηπατίτιδας Β και Φυματίωσης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (MOSAIC),
διπλασιάστηκε ο αριθμός των εξαρτημένων από ναρκωτικά λαθρομεταναστών στη χώρα μας, που αναζητούν βοήθεια για να «καθαρίσουν».

Η πλειονότητα των εξαρτημένων μεταναστών (82,76%) προέρχονται κυρίως από την Ασία και είναι στην πλειονότητά τους άντρες (82,76%), ηλικίας 21 έως 30 ετών. Κάνουν χρήση ηρωίνης. (το 62,7% καθημερινά)

Το 33% των ερωτηθέντων δεν έχει κάνει ποτέ τεστ HIV, το 36% δεν έχει υποβληθεί σε εξετάσεις για ηπατίτιδα B και C και το 39,13% δεν έχει κάνει ποτέ τεστ για φυματίωση.
Ποιος λοιπόν προστατεύει την Υγεία του Ελληνικού Λαού;


http://deltio11.blogspot.com/2009/11/blog-post_460.html

Η εικονική πραγματικότητα και η αλήθεια για τους λαθρομετανάστες και τους μετανάστες



10 δις τον χρόνο, κοστίζουν σε όλους μας οι τζάμπα εργάτες των εργολάβων, που αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα τους.

Μεγάλη Φοροδιαφυγή και Καταστροφή του ασφαλιστικού συστήματος.

Του Σπύρου Χατζάρα

Η ΝΔ, του (Καραμανλή) ,μέσα στο 2008 ,εξέδωσε περίπου 400.000 άδειες σε «μετανάστες» που «επέλεξαν» να ζήσουν και να εργαστούν στη χώρα μας. Σύμφωνα, με τα ανακριβή ημιτελή και παραποιημένα στοιχεία, του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής (ΙΜΕΠΟ) στο οποίο ο Παυλόπουλος είχε τοποθετήσει πρόεδρο ένα «κομματόσκυλο» της ΝΔ, τον (καθηγητάκο μαθηματικών) Αλέξανδρο Ζαβό, οι «μετανάστες» ήταν από την Αλβανία, 316.000 , Ρουμανία 14.000 , Ρωσία: 11.000 , Πακιστάν: 12.800, Ουκρανία: 19.200, Μολδαβία: 10.000, Ινδία 10.000, Φιλιππίνες: 7.000. (Μπαγκλαντες 0,Ιρακ 0,Αφγανιστάν 0,Σομαλία 0.Αν είναι δυνατόν!!!!!)
Αυτοί οι περίπου 400,000 προστέθηκαν στους περίπου 800.000 ,που ήδη είχαν νόμιμη παρουσία στη χώρα μας. Οι παράνομοι «μετανάστες»,(χωρίς άδεια) υπολογίζονταν στις αρχές του 2009 από τις (πανάκριβες) δειγματοληπτικές έρευνες του ΙΜΕΠΟ , μεταξύ 205.000 και 250.000.
Ο «Χοντρικός» τους υπολογισμός είναι 1.500.000.
Χωρίς να υπολογίζουν τα μέλη οικογενειών, τους ανήλικους, και τους ηλικιωμένους, (που πάλι στο περίπου είναι 400,000) τα «κορίτσια»,τους μαφιόζους, τους αιτούντες άσυλο κλπ κλπ (στο περίπου είναι 150,000).

Το ΙΜΕΠΟ δηλαδή, υπολογίζει όλους τους ξένους στο «περίπου» σε 2.000.000.
Η «αλβανική κοινότητα» μιλάει για 1.500.000 Αλβανούς στην Ελλάδα. Η «Πακιστανική κοινότητα» για 500.000 και η «μουσουλμανική κοινότητα» (που «αγκαλιάζει» τους μη Πακιστανούς και Αλβανούς) για 1.000.000 .(Αυτοί όμως υπολογίζουν και τα μέλη των οικογενειών).

Την πραγματικότητα δεν την ξέρει κανείς. Και αν κάποιος την ξέρει δεν την λέει.

Ένας αριθμός μεταξύ 3.500.000-4.500.000 εκ θα μπορούσε υποθετικά να εκφράζει την πραγματικότητα.

Ένα σημαντικό ποσοστό των μεταναστών (43%), σύμφωνα με άλλη (πανάκριβη) δειγματοληπτική έρευνα του ΙΜΕΠΟ, προτίθεται να μείνει μόνιμα στη χώρα μας.

Σύμφωνα, με τις πανάκριβες δειγματοληπτικές έρευνες του ΙΜΕΠΟ, το μέσο μηνιαίο ποσό των εμβασμάτων που στέλνουν μέσω τραπεζών, οι «νόμιμοι μετανάστες» στην πατρίδα τους , είναι 337 ευρώ .(4050 ευρώ τον χρόνο).Η διαρροή συναλλάγματος προς τις χώρες αποστολής είναι επίσημα 4 δις ευρώ τον χρόνο.
Είναι χρήματα που φεύγουν από την ελληνική οικονομία, και μειώνουν την ρευστότητα της.Την 5 ετία της ΝΔ, το ποσό αυτό ήταν μεταξύ 15-20 δίς. Εάν υπολογίσουμε την αποταμίευση των παράνομων στο 50% των «νόμιμων», καταλήγουμε στο συντηρητικό συμπέρασμα, ότι η λαθρομετανάστευση «ωφέλησε» την ελληνική κοινωνία και οικονομία, με «αφαίμαξη» 30 δις ευρώ τουλάχιστον.

-Ταυτόχρονα το συνολικό ποσό των αποταμιεύσεων των «μεταναστών» στις ελληνικές τράπεζες υπολογίζεται σε 560 εκατ. ευρώ. (185 ευρώ το μήνα κατά κεφαλή).

-Η μέση μηνιαία αμοιβή τους είναι 810 ευρώ.

Επομένως με 9720 ευρώ ετήσιο εισόδημα δεν πληρώνουν φόρους, είναι πελάτες όλων των κοινωνικών επιδομάτων ,και έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δωρεάν εκπαίδευση, και παιδικό σταθμό, για τα «ελληνόπουλα» τους.

Τώρα πώς είναι δυνατό με εισόδημα 810 ευρώ, να αποταμιεύουν τα 522, είναι ένα μαθηματικό ζήτημα για τον κ.Ζαβό και την κυβέρνηση.

Εδώ κρύβεται η τεραστία εισφοροδιαφυγή και φοροδιαφυγή.

Ακόμα η «άφιξη» των 2.500.000 -300000 λαθρομεταναστών, έχει αποφέρει στην Μαφία-τούρς ένα (αφορολόγητο) εισόδημα τουλάχιστον 10.000.000 δίς ευρώ, που το μισό έφυγε για «άλλες μαφίες».

Το 18% των «μεταναστών» είναι «αυτοαπασχολούμενοι», και το 3% έχουν μπεί στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Από την πρώτη εκτίμηση η ζημιά για τον Έλληνα φορολογούμενο είναι η διαρροή 35 δις που λείπουν από τις ελληνικές τσέπες και την ελληνική οικονομία, φοροδιαφυγή 4-5 δίς που λείπουν από το έλλειμμα, και εισφοροδιαφυγή 2,5-3,5 δις που λείπουν από τα χρεωκοπημένα Ταμεία. Ενώ το δημοσιονομικό βάρος των παροχών στους «τζαμπατζήδες» υπολογίζεται 2-2,5 δις τον χρόνο.
Για κάντε έναν υπολογισμό.

10 δις τον χρόνο, κοστίζουν σε όλους μας οι τζάμπα εργάτες των εργολάβων, που αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα τους.

ΥΓ1.Από τις πανάκριβες έρευνες του ΙΜΕΠΟ που χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, στο πλαίσιο του Έργου της Σύμπραξης «Α.Σ.Π.Ι.Δ.Δ.Α.», τρώνε οι πελάτες φίλοι και συνεργάτες του Προγράμματος, της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας Εqual.

ΥΓ2. Ένα από τα κολοσσιαία ψέματα του Εqual. «Πολλοί από τους μετανάστες με πανεπιστημιακή εκπαίδευση, απασχολούνται σε εργασίες που απαιτούν μικρότερη μόρφωση και αρκετοί εργάζονται σε δουλειές διαφορετικές από εκείνες που έκαναν στη χώρα τους».Έχετε δει πολλούς Πακιστανοαλβανοαφγανούς με «πτυχία» στους κήπους της Εκάλης;
Άκου πολλοί!!!


ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ (ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ) ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΤΗΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΡΑΤΤΙΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ-Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ -ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ,ΟΧΙ ΜΑΖΕΣ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ
Η ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΩΝ ΛΕΦΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ..

ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

http://deltio11.blogspot.com/2009/11/blog-post_3507.html

Aλλοδαποί λήστευαν περαστικούς


Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν χθες το βράδυ δύο αλλοδαποί, οι οποίοι λήστευαν περαστικούς στην οδό Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.

Σε διάστημα μίας μόνο ώρας, οι δράστες είχαν επιτεθεί σε τρία διαφορετικά άτομα. Αφού απειλούσαν τα θύματά τους, τους άρπαζαν με τη βία τα κινητά τηλέφωνα και τα χρήματα που είχαν μαζί τους.

Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=80000&cid=4

Nαρκωτικά

Συνελήφθησαν χασισοδιακινητές στη Θεσπρωτία


Περισσότερα από 42 κιλά ινδικής κάνναβης κατέσχεσαν, σήμερα το πρωί, στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Την τεράστια ποσότητα των ναρκωτικών μετέφεραν με το Ι.Χ αυτοκίνητό τους δύο αλλοδαποί, αλβανικής υπηκοότητας. Οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτο το όχημα, στο οποίο επέβαιναν, και έτσι τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, για να το ελέγξουν.

Όμως, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.
Λόγω της ανεξέλεγκτης ταχύτητας και των δύο οχημάτων, προκλήθηκε τροχαίο ατύχημα με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Στη συνέχεια, συνελήφθησαν οι δύο διακινητές, ενώ από έρευνα που διεξήχθη στο εσωτερικό του αμαξιού, εντοπίστηκαν 37 δέματα ακατέργαστης κάνναβης σε φούντα, συνολικού βάρους 42 κιλών και 174 γραμμαρίων, τα οποία οι δράστες μετέφεραν από κοινού, έναντι χρηματικής αμοιβής, έχοντας ως τελικό προορισμό την Αθήνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=79100&cid=4

Χειροπέδες για 21χρονο έμπορο ναρκωτικών


Πέντε αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 319,4 γραμμαρίων, και μια νάιλον σακούλα με χασίς, βάρους 558 γραμμαρίων, είχε στην κατοχή του ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Ο 21χρονος είχε, μάλιστα, «παρελθόν», αφού τον Ιούνιο του 2009 είχε συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί Όπλων.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=80105&cid=4

Καταδίωξη και σύλληψη εμπόρων χασίς


Περιπετειώδης καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών, με αίσια κατάληξη, στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης.

Στις 7:30 το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, οι οποίοι αξιοποίησαν κατάλληλα πληροφορία που είχαν, εντόπισαν το νοικιασμένο αυτοκίνητο, με το οποίο είχαν τις πληροφορίες ότι μεταφέρονταν μεγάλη ποσότητα χασίς.

Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσει σε έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε με το όχημά του ένα περιπολικό. Μετά από καταδίωξη, το όχημα ακινητοποιήθηκε στη διασταύρωση Λαψίστας και ο αλλοδαπός οδηγός, κάτοικος Αττικής, συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε στο αυτοκίνητο 124 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Λίγο παρακάτω, στη διασταύρωση Πεδινής, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα, τα οποία λειτουργούσαν ως «προπομποί».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=80046&cid=4

Έμποροι ναρκωτικών στη… φάκα της αστυνομίας

Ένας 25χρονος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, όταν σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 1.114 γρ. χασίς.

Επίσης ,είχε μαζί του μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, η οποία και κατασχέθηκε.

Παράλληλα, συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Κω ένας 47χρονος Αλβανός, έχοντας στην κατοχή του 3.116 γραμμάρια χασίς και 310 γραμμάρια ηρωίνης.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους εισαγγελείς Ρόδου και Κω αντίστοιχα.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=79095&cid=4

Μια του κλέφτη…

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο κλέφτες, ηλικίας 23 και 25 ετών, στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο νεαροί, οι οποίοι κατάγονται από τη Γεωργία, συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, οι νεαροί είχαν διαπράξει τρεις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής σε καταστήματα και ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, από όπου αφαίρεσαν μικρά χρηματικά ποσά, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και άλλα μικροαντικείμενα.

Σε έλεγχο που έγινε, βρέθηκε στην κατοχή τους μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=80484&cid=4

Είχαν διαπράξει 86 διαρρήξεις σε 4 μήνες


Στη σύλληψη 5 ατόμων, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες είχαν εξελιχθεί σε «μάστιγα» για διάφορες περιοχές της Αττικής, προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα συνελήφθησαν τρεις Γεωργιανοί, ηλικίας 44, 26 και 22 ετών, και ένας 26χρονος Ρουμάνος, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄εξακολούθηση.

Η τετραμελής σπείρα είχε διαπράξει 53 διαρρήξεις τους τελευταίους τρεις μήνες, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση σε κατοικίες που βρίσκονται στην Ηλιούπολη, τον Άλιμο, την Αργυρούπολη και τη Γλυφάδα.

Οι διαρρήκτες έμπαιναν, συνήθως το πρωί, στα διαμερίσματα και αφαιρούσαν χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, οι οποίοι έχουν, ήδη, οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων.

Χωρίς ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποια περιοχή «χτυπούσε», αντίθετα, ένας 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο, λίγο μετά τη διάρρηξη ενός διαμερίσματος από το οποίο είχε αφαιρέσει κοσμήματα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 20χρονος δε δρούσε μόνος του, ο συνεργός του, όμως, αναζητείται.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=79471&cid=4

Επιχείρησαν να ασελγήσουν σε 16χρονο αγόρι



Πακιστανοί επιχείρησαν να ασελγήσουν σε 16χρονο αγόρι στη Βοιωτία.

Με περισσό θάρρος, το παιδί αντέδρασε και κατάφερε να τους ξεφύγει, καταγγέλλοντας στη συνέχεια το περιστατικό...
στην αστυνομία.

Έχοντας στα χέρια τους τη λεπτομερή περιγραφή των χαρακτηριστικών των δύο δραστών, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

http://georgelaios.blogspot.com/

Διαρρήκτης αυτοκινήτων στη… φάκα της αστυνομίας


Επάγγελμα είχε κάνει τις διαρρήξεις αυτοκινήτων ένας 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη.

Ο κακοποιός δρούσε κυρίως σε περιοχές της ανατολικής συμπρωτεύουσας. Μάλιστα, έχουν πιστοποιηθεί ήδη 4 διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα, από τα οποία αφαίρεσε ηλεκτρονικές και άλλες μικροσυσκευές, καθώς και προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=79988&cid=4

Σύλληψη έξι λαθρομεταναστών στην Αλεξανδρούπολη


Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.

Έξι λαθρομετανάστες τους οποίους μετέφερε ένας διακινητής σε ΙΧ αυτοκίνητο συνελήφθησαν χθες, Σάββατο, μετά από καταδίωξη από άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού, στην αγροτική περιοχή Ταύρης Έβρου.

Σε δεύτερο περιστατικό, μετά από παρακολούθηση, συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές και πέντε λαθρομετανάστες στην Αλεξανδρούπολη.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_22/11/2009_309226

Συνελήφθησαν μέλη κυκλώματος λαθροδιακίνησης


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν χθες τέσσερις αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος για συμμετοχή σε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών και αρπαγή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες συμμετείχαν σε σπείρα που μετέφερε λαθρομετανάστες στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας.

Όταν οι λαθρομετανάστες έφθαναν τελικά στη χώρα μας, τους κρατούσαν κλεισμένους σε αποθήκη με ελάχιστη τροφή και νερό και τους εξανάγκαζαν με απειλές και βία να τηλεφωνήσουν σε συγγενικά τους πρόσωπα, προκειμένου να τους καταβάλουν 6.000 ευρώ επιπλέον ο καθένας από αυτά που είχαν προσυμφωνήσει για τη μεταφορά τους.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=81154&cid=4