Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Είχαν διαπράξει 86 διαρρήξεις σε 4 μήνες


Στη σύλληψη 5 ατόμων, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες είχαν εξελιχθεί σε «μάστιγα» για διάφορες περιοχές της Αττικής, προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα συνελήφθησαν τρεις Γεωργιανοί, ηλικίας 44, 26 και 22 ετών, και ένας 26χρονος Ρουμάνος, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄εξακολούθηση.

Η τετραμελής σπείρα είχε διαπράξει 53 διαρρήξεις τους τελευταίους τρεις μήνες, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση σε κατοικίες που βρίσκονται στην Ηλιούπολη, τον Άλιμο, την Αργυρούπολη και τη Γλυφάδα.

Οι διαρρήκτες έμπαιναν, συνήθως το πρωί, στα διαμερίσματα και αφαιρούσαν χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, οι οποίοι έχουν, ήδη, οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων.

Χωρίς ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποια περιοχή «χτυπούσε», αντίθετα, ένας 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο, λίγο μετά τη διάρρηξη ενός διαμερίσματος από το οποίο είχε αφαιρέσει κοσμήματα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 20χρονος δε δρούσε μόνος του, ο συνεργός του, όμως, αναζητείται.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=79471&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: