Τετάρτη, 22 Απριλίου 2009

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ: «Η Ελλάδα στους Έλληνες»

SOS από τον Αγ. Παντελεήμονα: “Μας πνίγουν οι λαθρομετανάστες”!

1. Είμαστε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είμαστε όλοι. Ανεξαρτήτως κόμματος. Προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι.


2. Διεκδικούμε το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμα για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Από το τέλος του πολέμου και μετά οι παππούδες μας, οι γονείς μας και τώρα εμείς παλέψανε και παλεύουμε για να χτίσουμε, να καλυτερέψουμε τη ζωή μας, να πάμε σαν λαός και σαν χώρα ένα βήμα πιο μπροστά…

3. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν Πολιτικό, σε κανέναν Αλήτη, σε κανέναν που επιβουλεύεται την χώρα μας, να καταστρέψει ότι με τόσο κόπο, αγώνα, στέρηση, πάθος και αγάπη χτίσαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε να χτίσουμε.

4. Η Ελλάδα είναι το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και κανείς δεν έχει δικαίωμα να εγκατασταθεί σ’ αυτό, να το καταστρέψει, να το προσβάλλει, να το βιάζει, να το υποβαθμίζει χωρίς την άδεια μας, χωρίς να μας ρωτήσει, υπό οποιοδήποτε καθεστώς, του παρόντος ή του μέλλοντος.

5. Όχι στους νέους δωσίλογους, μαυραγορίτες,προδότες, χαφιέδες της «παγκοσμιοποίησης» και των πολυεθνικών που στήνουν παιχνίδια για τα όποια συμφέροντα τους. Καμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακή δεν δικαιούται να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέληση μας τον εποικισμό της χώρας από στίφη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετείται από αυτή την τεράστια είσοδο μεταναστών; Είναι σε θέση αυτή η χώρα να συντηρήσει τις καινούριες στρατιές ανέργων που θα βγουν στην αγορά και ταυτόχρονα και όλους αυτούς τους μετανάστες;


Γιατί μερίδα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ συντάσσεται με διάφορες οργανώσεις και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;


Γιατί Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση δεν παίρνουν ξεκάθαρες θέσεις για το Μεταναστευτικό θέμα και μάλιστα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;


Πως πιστεύετε ότι οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία όταν δεν την σέβονται και την προσβάλλουν και εγκληματούν συστηματικά; Τους ρωτήσατε αν θέλουν; Εμάς μας ρωτήσατε αν θέλουμε;;;

Οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ;;;

όλους τους Aσιάτες και όχι μόνο που μοιράζουν ναρκωτικά, και όλους τους αλκοολικούς από τις ανατολικές χώρες; Έχουμε δικούς μας δεν θέλουμε εισαγόμενους!!!
Και ποιους να ενσωματώσουμε; ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ; ΡΩΣΟΥΣ; ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ; ΠΟΛΩΝΟΥΣ; ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ; ΑΛΒΑΝΟΥΣ; ΑΦΓΑΝΟΥΣ; ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ; ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ; ΣΟΜΑΛΟΥΣ;

6. Ένας στόχος ένας σκοπός. Τέλος στην εθνοκτόνο συνωμοσία. Η αντοχή και η ανοχή μας εξαντλήθηκε. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ. Η Ελλάδα στους Έλληνες.

7. Δουλειά στους Έλληνες Εργάτες. Όχι στην αντικατάσταση τους από φθηνούς και πειθήνιους αλλοδαπούς χωρίς εργατική συνείδηση και ιστορία διεκδικήσεων.

8. Όχι στον αφανισμό της ελληνικής βιοτεχνίας απ’ την μαφιόζικη διακίνηση κινέζικων προϊόντων και του αγροτικού κόσμου απ’ τα εμπορικά καρτέλ, με τις ασύδοτες εισαγωγές αφορολόγητων και κακής ποιότητας προϊόντων, που παράγονται φτηνά με τη στυγνή εκμετάλλευση μαύρης τριτοκοσμικής εργασίας.

9. Θέλουμε να κυκλοφορούμε (εμείς και τα παιδιά μας) με ασφάλεια στους δρόμους μας, τα πάρκα μας και τις πλατείες μας. Να απελαθούν μια για πάντα όλα τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν κατακλύσει τη χώρα από κάθε γωνιά του πλανήτη.

10. Όχι στην πολυπολιτισμική μετάλλαξη και την εξαφάνιση του ελληνισμού. Ένα έθνος - μια πατρίδα. Πολυπολιτισμός σημαίνει τέλος σε κάθε πολιτισμό. Ανοίγει τις πύλες στην κόλαση των αλληλο-υποβλεπόμενων φυλετικών γκέτο που καταλαβαίνουν μόνο τον εαυτό τους. Σε ομαδοποιημένα φυλετικά συμφέροντα και σε διαρκή πόλεμο όλων εναντίον όλων.

11. Για τον μετριασμό και την καταστολή αναπόφευκτων φυλετικών συγκρούσεων, αθόρυβα προετοιμάζονται σώματα πραιτοριανών, επανδρωμένα με αλλοδαπούς (βλέπε «Καθημερινή» 16 - 01 - 09). Σύντομα οι εργαζόμενοι, η νεολαία και οι συνταξιούχοι θα βρεθούν, στους όποιους διεκδικητικούς τους αγώνες, αντιμέτωποι με αποκτηνωμένους Μισθοφόρους, χωρίς τις αναστολές κοινών ιστορικών και πολιτιστικών βιωμάτων με τον ελληνικό λαό, ικανούς για συμπεριφορές ανάλογες ξένων δυνάμεων Κατοχής.

12. Φτάνει πια. Δεν θέλουμε τη δική μας πατρίδα ξέφραγο αμπέλι. Πρώτο μέτρο η δραστική αποτροπή εισόδου νέων λαθρομεταναστών, αντί να την ενθαρρύνουν οι Αρχές με την μαζική νομιμοποίηση των παρανόμων. Να εγκαθίστανται, με έξοδα του ελληνικού κράτους και υπό την κάλυψη καλά ενορχηστρωμένης ανθελληνικής προπαγάνδας, επιδοτούμενης απ’ το κράτος και τα ευρωπαϊκά ταμεία κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας».

13. Απαιτούμε θεσμοθέτηση συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής μετά από δημόσια και διαφανή εθνική συζήτηση, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΠΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ; Μετανάστες μόνο αν και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας, με την σύμφωνη γνώμη των συνδικάτων, με νόμιμες διακρατικές συμβάσεις, με εξασφαλισμένη κατοικία, μισθούς, παροχές, και ασφάλιση στα ίδια επίπεδα με τους ντόπιους.

14. Όχι λαθρομετανάστες δούλους, για να υπάρχει εφεδρικός στρατός μαύρης εργασίας και να χρησιμοποιείται για την συμπίεση των αμοιβών και την άλωση των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων των Ελλήνων εργαζομένων. Και εδώ βέβαια να επισημάνουμε την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. Που είναι όλοι ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ; ΑΦΑΝΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!
ΕΛΛΗΝΑ ποιος από εμάς παίρνει ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΙΣΘΟ; ποιος από εμάς δουλεύει 8ωρο; Ποιος πληρώνεται τις υπερωρίες του;

15. Κατά την συντηρητική εκτίμηση του ΟΗΕ οι μετανάστες στη χώρα μας το 2015 θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια. Ένας τόσο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων, είναι αδύνατο να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία. Άρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, για διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας επικράτεια! Οι ξένοι εφόσον, σε μερικά χρόνια, αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε «προνόμια» των Ελλήνων. Το τελευταίο διακύβευμα σ’ αυτή την διαδρομή θα είναι το ίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό πλέον μόρφωμα δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να φέρει το όνομα «Ελλάδα».

16. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ. Μην μένουμε αδρανείς, μην ανεχόμαστε παθητικά την σημερινή κατάσταση, ενώ οι διοικούντες και τα ξένα κέντρα που τους πατρονάρουν εργάζονται δραστήρια, συστηματικά και μεθοδευμένα για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους, σε λίγα χρόνια θα καταντήσουμε απόβλητοι και πρόσφυγες. Και οι λαθρομετανάστες κύριοι της χώρας μας.

17. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. Δώστε τη μάχη μαζί μας, ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

18. ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ την εφαρμογή των νόμων της ελληνικής Πολιτείας, απ’ την ίδια την Πολιτεία, που τους καταπατά ασύστολα. Να φύγουν τώρα όσοι μπήκαν και εγκαταστάθηκαν παράνομα στη χώρα.

19. ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ μαζί μας, κατά των φερέφωνων της παγκόσμιας αμερικανοποίησης, που στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας στηρίζουν όλους τους εθνικισμούς γειτόνων με επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της χώρας μας και λυσσομανούν κατά της πατρίδας που τους γέννησε και του λαού που τους θρέφει.

20. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αν θέλουμε ή όχι ν’ αυτοκτονήσουμε ως έθνος. Ν’ αποφασίσει ο ελληνικός λαός.

- ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για” ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ” και ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ να στέλνουμε τα παιδιά μας σε Ιδιωτικά σχολεία, γιατί στα δημόσια το 80% στις τάξεις είναι αλλοδαπά παιδάκια με τις όποιες γλωσσικές και πολιτισμικές διαφορές και ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ για τα Φροντιστήρια τους.
- ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για” ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ” και ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ για να σωθούμε στα Ιδιωτικά Νοσοκομεία και που με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ οι μετανάστες νόμιμοι, παράνομοι. (ποια αλλοδαπή καθαρίζει το σπίτι η φυλάει μεγάλους ανθρώπους και δηλώνει το μισθό της και φορολογείται;;;;;).130.000 μέχρι σήμερα οι Βούλγαροι και Ρουμάνοι που συνταξιοδοτούνται από το ΙΚΑ με 1 χρόνο δουλειάς στην Χώρα μας χωρίς καμία συνεισφορά στον ασφαλιστικό φορέα και οι δικοί μας συνταξιούχοι, τα Γεροντάκια, πεινάνε και περιμένουν στο κρύο από τις 4 τα χαράματα για μια εξέταση στο ΙΚΑ και που τους δέρνουν τα ΜΑΤ όταν διαμαρτύρονται για τις συντάξεις Πείνας - ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.

- ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για να προστατεύει την ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ, τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, τους ΝΟΜΟΥΣ της Χώρας και που γίναμε θεατές στα επεισόδια του Δεκεμβρίου να παρατηρεί αμέτοχη την καταστροφή και το πλιάτσικο από τους αλήτες και τους μετανάστες που καμία σχέση δεν είχαν με την δικαιολογημένη οργή των παιδιών χωρίς μέλλον και να ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ένα ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙ. Την ΑΝΙΚΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ της αστυνομίας που επιτρέπει να ανθίζει τρόμος στην πόλη και την Χώρα. Τον κο Παυλόπουλο να λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τον κο Παπανδρεου να λέει ότι πρέπει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ;;;

- ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για να συγκροτεί ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ, 15μελες όργανο με 7 επιτροπές που θα συνεδριάζουν 49 επιλεγμένοι αλλοδαποί και ημεδαποί πολίτες για την καταγραφή των προβλημάτων των μεταναστών. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;

- ΕΛΛΗΝΕΣ που πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για τις πλατείες και τις Παιδικές χαρές που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ γιατί έχουν καταληφθεί από Λαθρομετανάστες που δεν έχουν περάσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ γεμάτοι Ασθένειες (ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ, ΤΥΦΟΣ, ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΣΗ - ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 09/2009 ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

- ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για να έχουμε τους ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ και τους ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ να προστατεύουν τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ και να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στον κάθε ένα να τα παραβιάζει και έχουμε 400 νέους λαθρομετανάστες κάθε ημέρα.

- ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τα ατελείωτα σκάνδαλα. Το θράσος, την αναίδεια, την κοροϊδία και την ξετσιπωσιά των 300 στη Βουλή που εναλλάσσονται μεταξύ τους καθώς και των Δημάρχων, Νομαρχών και όλων των παρατρεχάμενων !!! και που ΕΜΕΙΣ παλεύουμε ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ την σκληρή καθημερινότητα μας με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.

- ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ σε όλους τους ανίκανους που μας κυβερνάνε δεκαετίες τώρα,να ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ εμάς και τα παιδιά μας σε μια ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.

- ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ψηφίζουμε όλους αυτούς για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ” ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.
ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ, που θέλουν να ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, να ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ, να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/04/22/%C2%AB%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82%C2%BB/#more-7427

Πυροβόλησαν έναν άντρα στον Άγιο Παντελεήμονα


Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας άνδρας, Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής πυροβολήθηκε, πιθανώς από ομοεθνή του, από πυροβόλο όπλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Λυδίας στον Άγιο Παντελεήμονα.

http://www.zougla.gr/news.php?id=35092

Αλβανός σκότωσε συμπατριώτη του στην Κυψέλη


Θανάσιμα τραυμάτισε Αλβανός ένα συμπατριώτη του λίγο πριν τις 9 το πρωί στην Κυψέλη. Δράστης και θύμα επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Κέας 59.

Οι δύο αλλοδαποί διαπληκτίστηκαν και ο οδηγός δεν δίστασε να βγάλει ένα όπλο και να πυροβολήσει τρεις φορές τον συνεπιβάτη του. Μάλιστα, ο δράστης έβγαλε από το αυτοκίνητο τον τραυματία, τον παράτησε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

http://www.zougla.gr/news.php?id=35189

Επιτέθηκε στον συγκάτοικό του με μαχαίρι
Με μαχαίρι προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους δύο Μολδαβοί χθες σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δύο άνδρες, οι οποίοι συγκατοικούσαν, λογομάχησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Τότε ο ένας από τους δύο τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τον ομοεθνή του στο λαιμό.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

http://www.zougla.gr/news.php?id=35109

«Ρατσιστές» όσοι διαφωνούν με την ΠΟΑΣΥ


Επιμένουν στην πρόσληψη αλλοδαπών στην Αστυνομία!

Συνεχίζουν οι (κατά)πράσινοι συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ ή ΠΟΑΣΥΡΙΖΑ για κάποιους), στην οποία δεν μετέχει η μεγαλύτερη Ένωση, αυτή των Αθηνών, να προκαλούν την κοινή λογική και το δημόσιο αίσθημα, επιμένοντας στην πρωτοφανή πρότασή τους για πρόσληψη… αλλοδαπών στην Αστυνομία, αποκαλώντας την συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών που αντιδρούν «ρατσιστές» και «ακραίους» και επαινώντας τους «ακομπλεξάριστους» Βρετανούς συμβούλους: «Να εγκαλέσει την Πολιτεία για την αναποτελεσματικότητά της στο μείζον ζήτημα της μεταναστευτικής πολιτικής που αφήνει ακάλυπτη και εκτεθειμένη την Ελληνική Αστυνομία ακόμη και σε ρατσιστικές συμπεριφορές και αντιλήψεις που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για διάφορους λόγους.

Συνέλαβαν λαθρομετανάστες

Μία μηχανοκίνητη λέμβο, μέσα στην οποία επέβαιναν λαθρομετανάστες, εντόπισαν χθες νότια από το Αγαθονήσι άνδρες του Λιμενικού.

Μέσα στη λέμβο βρίσκονταν 15 λαθρομετανάστες και 2 αλλοδαποί διακινητές. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι λαθρομετανάστες είχαν περάσει στην Ελλάδα από τα τουρκικά παράλια με την λέμβο. Όλοι οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και η λέμβος κατασχέθηκε.

http://www.zougla.gr/news.php?id=35057

Βουλγάρες εκλεβαν πορτοφόλια σε λαϊκές αγορές

Δύο γυναίκες, Βουλγαρικής καταγωγής, συνελήφθησαν από περιπολούντες αστυνομικούς στην περιοχή των Αμπελοκήπων, γιατί νωρίτερα είχαν κλέψει το πορτοφόλι μιας ηλικιωμένης που επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά της περιοχής.

Στην κατοχή των δύο γυναικών, ηλικίας 20 και 30 ετών, εντοπίστηκαν προσωπικά έγγραφα, τα οποία νωρίτερα είχαν αποσπάσει από πολίτη που επίσης έκανε τα ψώνια του στη λαϊκή αγορά.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, εναντίον της 30χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράνομη είσοδό της στη χώρα μας.


http://www.zougla.gr/news.php?id=34688

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος

Από τύχη γλίτωσε τα χειρότερα ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, όταν δέχτηκε επίθεση από δέκα αγνώστους την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δράστες περικύκλωσαν το όχημά του και προσπάθησαν με τη βία να ανοίξουν τις πόρτες. Κλωτσούσαν, χτυπούσαν τα παράθυρα για να τα σπάσουν και ταρακουνούσαν με δύναμη το αυτοκίνητο, ελπίζοντας ότι ο οδηγός θα πανικοβληθεί και θα το εγκαταλείψει ή το λιγότερο θα καταφέρουν να κλέψουν την τσάντα που είχε μέσα στο ΙΧ.

Το κωμικοτραγικό της ιστορίας είναι ότι την ώρα της επίθεσης ο ηθοποιός βρήκε την ψυχραιμία να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να ζητήσει βοήθεια. Στο άκουσμα ότι είναι μέσα στο αυτοκίνητό του και δέχεται επίθεση, η κοπέλα από την άλλη άκρη της γραμμής τον ρώτησε… «έχει εκδορές το αυτοκίνητο;».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Καραμίχος, που διαμένει στην πλατεία Θεάτρου, ζει την βία στο κέντρο της Αθήνας. Πριν μερικούς μήνες, χρειάστηκε τέσσερις ώρες για να διαβεί το κατώφλι του σπιτιού του με τη βαλίτσα ανά χείρας, γιατί στην είσοδο κείτονταν σε κωματώδη κατάσταση τέσσερα άτομα, ενώ το καλοκαίρι βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά Αφγανών και Σομαλών. «Έφευγαν χατζάρες, χέρια πόδια κομμένα και σφαίρες. Ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε η σφαίρα να έρθει στο αυτοκίνητο», λέει ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει το σπίτι του στο κέντρο.

http://www.zougla.gr/news.php?id=34878

Συλλήψεις λαθρομεταναστών

Μέσα σε μία μηχανοκίνητη λέμβο, πλωτό περιπολικό του Λιμενικού εντόπισε 15 λαθρομετανάστες –ανάμεσά τους και 5 παιδιά– ένα ναυτικό μίλι ανοιχτά της Λέσβου. Μέσα στην λέμβο οι λιμενικοί εντόπισαν και τον 24χρονο δουλέμπορο.

Οι λαθρομετανάστες είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια. Όλοι οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για ιατρικές εξετάσεις.

Ανοιχτά του Αγαθονησίου εντοπίστηκαν ακόμη 13 λαθρομετανάστες και ένας 30χρονος δουλέμπορος, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

http://www.zougla.gr/news.php?id=35215

Έκρυψε 36 αλλοδαπούς στο φορτηγό του

Στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας έπεσε τα ξημερώματα ένας αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε με το φορτηγό του 36 λαθρομετανάστες.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγό του αλλοδαπού στο 25ο χλμ Καστοριάς – Φλώρινας, εντόπισαν τους λαθρομετανάστες και διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν κλεμμένο από περιοχή της Αττικής.

Όλοι οι αλλοδαποί συνελήφθησαν.

http://www.zougla.gr/news.php?id=35121