Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ένα ενδιαφέρον κείμενο και ένα τελευταίο σχόλιο.

Ο Αγώνας Δεν Τελείωσε



Το νομοσχέδιο για την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών πέρασε. Άντε πάμε σπίτια μας τώρα. Όλα τελείωσαν. Μα τι βλακείες λέω; Τώρα αρχίζουν όλα. Λοιπόν! Το ότι πέρασε το νομοσχέδιο ήταν παντελώς αναμενόμενο. Αυτοί οι προδότες γελάνε και χαριεντίζονται τώρα στα λόμπι της Βουλής και του Μαξίμου. Νομίζουν ότι τα κατάφεραν.

Ξεϊδρώνουν τώρα από την ένταση, τις φωνές και τα γιαούρτια και αλληλοσυγχαίρονται για το θέατρο που παίξανε. Ο Περιστέρης την ύστατη ώρα πούλησε τους οπαδούς του που ήταν έξω από την Βουλή μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες, αλλά χαλάλι μιας και ευχαριστήθηκε ο Επίτιμος. Πέσαν οι μάσκες και τώρα όλοι τους ξεκουράζονται πίνοντας κονιάκ και μιλώντας με τα αφεντικά τους σε Η.Π.Α και Ισραήλ, χαρούμενοι νομίζοντας πως σκότωσαν την Ελλάδα σύμφωνα με το σχέδιο του Kissinger. Η αντίσταση για την παγκόσμια σιωνιστική κυριαρχία φαίνεται να έλαβε τέλος ακριβώς την στιγμή που ο ναός του Σολομώντα πλησιάζει στην αποπεράτωση του.


Ε λοιπόν αδέρφια τώρα είναι η καλύτερη ώρα για αγώνα. Το Έθνος δεν πέθανε. Οι καζαμπούμπου δεν γίνανε Έλληνες και δεν θα γίνουν ποτέ. Λέει ο Σαμαράς ότι θα καταργήσει το νομοσχέδιο όταν βγει κυβέρνηση. Σιγά μην περιμένουμε, μεγάλε, τρία χρόνια για να γίνει αυτό και σιγά μην σε πιστέψουμε ότι θα το κάνεις. Αυτά να τα πεις στα κομματόσκυλα σου που φιλάν το χώμα που πατάς. Οι Έλληνες βαρέθηκαν τα ψέμματα σας και τις μικροαστικές ψευτοδημοκρατικές σας αγκυλώσεις.
Τώρα που είναι ήσυχοι και δώσανε άδεια διακοπών στα τσιράκια τους ήρθε η ώρα να τους γίνουμε μόνιμος Εφιάλτης. Αρχίζοντας από την Δευτέρα γινόμαστε κακό σπυρί στον κώλο τους. Θα σας πουν οι καλοθελητές ότι δεν πρέπει να το κάνουμε γιατί θα μας επιτεθούν οι αναρχικοί. Σιγά τα αυγά απαντήστε τους. Οι αναρχικοί είναι θρασύδειλοι και μόνο άμα δουν καμία γιαγιά μόνη της θα τολμήσουν να πάνε 20 από αυτούς για να την τρομοκρατήσουν.



Θα αντιπαραθέσουν τα παπαγαλάκια ότι τώρα θα μαζέψουμε υπογραφές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πέστε τους ότι είναι ηλίθιοι και ότι δεν πρέπει να περιμένουν τίποτα από τις υπογραφές. Ο αείμνηστος Χριστόδουλος μάζεψε ένα εκατομμύριο υπογραφές και πάλι τον γείωσαν οι κυβερνώντες.
Οι κινδυνολόγοι θα σας πουν ότι η χώρα είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση και ότι θα πρέπει να δείξουμε συναίνεση. Μία ερώτηση έχω. Σας ενδιαφέρει αν θα καταστραφεί οικονομικά το κράτος των Πακιστανών; Εμένα καθόλου. Στο κάτω κάτω τις γραφής ότι καταθέσεις και να έχετε θα σας τις πάρουν με τους φόρους τους. Οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε πέραν της τιμής σας.




Τίποτα δεν χάθηκε. Το Έθνος άντεξε πολύ περισσότερα από μία προδοτική κυβέρνηση. Άντεξε Τουρκοκρατία και πολλά άλλα. Το μόνο που μπορεί να μας σκοτώσει είναι ο ίδιος μας ο εαυτός και δεν είδα στα μάτια σας τάσεις αυτοκτονίας. Όσο και να κρατήσει εμείς θα τους πολεμούμε. Στο δρόμο, στο δίκτυο, στον χώρο εργασίας, στο κρυφό σχολειό του Ελληνισμού, παντού! Όσο και να κρατήσει αυτό δεν έχει σημασία. Η Ελλάδα και οι Έλληνες θα ζήσουν.

Εξεγέρσεις επί εξεγέρσεων πνίγηκαν στο αίμα στην διάρκεια της Τουρκοκρατίας· εμείς κακώς θυμόμαστε μόνο την τελευταία και επιτυχημένη. Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υποφέρει λέει η λαϊκή ρήση και οι πρόγονοι μας το δείχνανε στους εκάστοτε κατακτητές κάθε τρεις και λίγο. Εμείς θα τους προδώσουμε με το να αδρανήσουμε; Εγώ απαντώ ΠΟΤΕ! Εσύ;

"...Ο καθένας πρέπει να ξέρει ότι σ'αυτόν έλαχε να σώσει το Έθνος του,έτσι θα προσπαθήσουν πολλοί και θα το σώσει όποιος μπορέσει...
...Δε με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι,δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος,έγινα για το Έθνος ,και το ξέρω επειδή γι'αυτό ίσα-ίσα πονώ.Για την κυβέρνηση μού έρχεται σιχαμός και καταφρόνια,άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω ,μαργώνω και μαραίνομαι.Σηκώνομαι ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό...
...Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος ,πώς μπορεί το Γένος να χαθεί?Αφού εγώ δεν το θέλω ,πώς μπορεί να χαθεί το Έθνος μου; " Ίων Δραγούμης

http://ideatons.blogspot.com/2010/03/blog-post_12.html

Σχόλιο:
Το παραπάνω κείμενο ήταν το σοβαρότερο και πιο ελπιδοφόρο που διάβασα το τελευταίο διάστημα .Αυτός είναι και ο λόγος που το επέλεξα ως την τελευταία ανάρτηση του ιστολογίου μου. θεωρώ ότι το blog ότι είχε να δώσει το έδωσε και ουσιαστικά έκανε τον κύκλο του. Όχι διότι έπαψε η εγκληματικότητα των αλλοδαπών ή τα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούν, αλλά διότι ευτυχώς –έστω κι αργά- αρκετοί Εθνικιστές και Πατριώτες με ιστολόγια πολύ μεγαλύτερης επισκεψιμότητας ,κατάλαβαν ότι η ακατάσχετη εισβολή των νέων εποίκων είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που βιώνει αυτή τη στιγμή ο τόπος .

Κατά τ’ άλλα συγχαρητήρια σε όσους παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση έξω απ’ το κΥνοβούλιο (ας πάψουν επιτέλους ορισμένοι να κλαίγονται γιατί ‘’δεν είμαστε αρκετοί ‘’ ,συγκεντρώσεις 1500-2000 και 5000 ατόμων οι εθνικιστές δεν τις είχαμε δει ούτε στον ύπνο μας).

Τίποτα δεν τελείωσε. Ο Αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη . Και ναι, θα νικήσουμε αρκεί να απομονώσουμε όσους κλαψουρίζουν ότι ‘’τελειώσαμε’’, επειδή μια ομαδούλα πολύ λιγότερων ανθρώπων απ’ αυτούς που είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω , αποφάσισαν μέσα στη βουλή το θάνατο της πατρίδας μας. Αρκεί να πάψουν αυτές οι καταραμένες παιδικές ασθένειες του χώρου ,αρκεί να κάνουμε ολοκληρωτικό άνοιγμα στον λαό ,αγκαλιάζοντας τα κοινωνικά ζητήματα που τον καίνε σήμερα και μεις τα ‘χουμε παραμελήσει προτιμώντας να ονειρευόμαστε ανακαταλήψεις της Αγιας Σοφιάς όταν κινδυνεύουμε λόγω της κερκόπορτας που άνοιξε ,να χάσουμε την Ελλάδα.




ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ