Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ : ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ



Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας:

Πλατεία Αμερικής , Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ.



ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!


http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/02/blog-post_1801.html

ΧΕΡΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ
































Επίσκεψη του Προέδρου του ΛΑΟΣ σε δυο πολιτικούς κρατούμενους, στο δημοσιογράφο Δ. Παπαγεωργίου και τον ειδικό φρουρό του Α.Τ Ακροπόλεως Αλ. Παπαπέτρου οι οποίοι

μπήκαν στο στόχαστρο του Υπ. Προστασίας του Αριστερού πολίτη και παραμένουν φυλακισμένοι στο Κορυδαλλό.

http://afoilumpen.blogspot.com/2010/02/blog-post_19.html

Κάθε ημέρα 1η Μαρτίου!

«Αν αύριο έφευγαν όλοι οι μετανάστες από την Ελλάδα...»










  • Άμεση δημιουργία 35.000 θέσεων εργασίας και σημαντική πτώση της ανεργίας μεσοπρόθεσμα.

  • Μικρή αύξηση των μισθών.

  • Πτώση κατά περίπου 35% της βαριάς εγκληματικότητας.

  • Πτώση των ενοικίων και της αξίας αγοράς κατοικίας.

  • Μείωση κατά 40% του πληθυσμού των φυλακών.

  • Μείωση της μαύρης εργασίας.

  • Μείωση του παραεμπορίου και αύξηση των εσόδων του κράτους από τη καταβολή του ΦΠΑ.

  • Μείωση των δαπανών για υγειονομική κάλυψη μεταναστών, οι οποίοι υποασφαλίζονται, άρα βελτίωση της περίθαλψης για τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες.

  • Αναδιανομή του εισοδήματος εις βάρος των φτωχότερων Ελλήνων άρα διατήρηση της κατανάλωσης σε σταθερά επίπεδα.

  • Βελτίωση της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα ελληνικά σχολεία.

  • Μείωση των κινδύνων από την δημιουργία συμπαγών εθνοτικών κοινοτήτων στο εσωτερικό της χώρας οι οποίες προέρχονται από όμορα κράτη.

  • Μείωση του κινδύνου ανάπτυξης του ισλαμικού φονταμενταλισμού στην χώρα.

  • Αύξηση του κινήτρου των εργοδοτών για εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας.
  • Αύξηση της κοινωνικής συνοχής.

  • Αποφυγή προβλημάτων εθνικής ταυτότητας και «πολυπολιτισμικών» πειραματισμών οι οποίοι, όπου εφαρμόσθηκαν στην Ευρώπη, κατέληξαν σε ... τραγωδία!



http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/02/1.html
Κάθε ημέρα 1η Μαρτίου!
!!

34ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ 74ΧΡΟΝΗ


dikaiosyniΒαριές «καμπάνες» περίμεναν τους τρεις αλλοδαπούς κατηγορουμένους στην υπόθεση του βιασμού και της ληστείας σε βάρος της 74χρονης από το Βυζάρι Αμαρίου πριν από ακριβώς ένα χρόνο. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 17 Φεβρουαρίου 2009 στο Βυζάρι, στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας, που ζούσε μόνη της.
Γύρω στις 11 το βράδυ, οι δύο άντρες εισέβαλαν στο σπίτι της, την ακινητοποίησαν και μάλιστα τύλιξαν γάζες σε ολόκληρο το κεφάλι της, με αποτέλεσμα η 73χρονη να μην μπορεί να τους δει. Στη συνέχεια, ο ένας από αυτούς έκανε πράξη τα αρρωστημένα σχέδια του, καθώς την κακοποίησε σεξουαλικά.
Αμέσως μετά, κρατώντας με δύναμη ακινητοποιημένη τη γυναίκα, οι δύο άντρες έκαναν άνω – κάτω το σπίτι, πήραν ό,τι πολύτιμο βρήκαν, κάποια χρυσαφικά και 350 ευρώ, και εξαφανίστηκαν. Συνελήφθησαν μία ημέρα μετά, μαζί με τον τρίτο συνεργό τους, ο οποίος κρατούσε “τσίλιες” όσο εκείνοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι της ηλικιωμένης.

Σχέδιο πολυεθνικής παιδείας και στα ελληνικά σχολεία


ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ…

«Στη διδασκαλία της γλώσσας αλλοδαπών μαθητών σε σχολεία με μεγάλο ποσοστό παιδιών μεταναστών και στη δημιουργία ζωνών εκπαιδευτικής προτεραιότητας σε σχολεία με μεγάλη ετερογένεια (αλλοδαποί, Ρομά, μειονοτικές ομάδες) προχωρά από την επόμενη χρονιά το υπουργείο… Η υπουργός Παιδείας μίλησε στο διεθνές συνέδριο για τη Μετανάστευση για την ανάγκη να προσαρμοσθεί η Ελλάδα στο αίτημα της πολυ-πολιτισμικότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ:ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑ


http://xryshaygh.wordpress.com/2010/02/18/%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5/

Μαθητές αλβανικής καταγωγής μετέτρεψαν τους χώρους Τ.Ε.Ι. σε αρένα


Μάχες σε Γυμνάσιο της Πρέβεζας

Πρωτοφανείς ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο της Πρέβεζας, τα οποία στεγάζονται στα παλιά κτίρια του Τ.Ε.Ι. Μαθητές αλβανικής καταγωγής μετέτρεψαν τους χώρους σε αρένα και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά το πρωί, λίγη ώρα μετά το χτύπημα του κουδουνιού. Μαθητές άρχισαν να φιλονικούν μεταξύ τους.

Χάρη στην επέμβαση των καθηγητών και άλλων μαθητών, η κατάσταση έδειξε να ηρεμεί. Προς το μεσημέρι, όμως, και πριν τελειώσει η σχολική ημέρα, ο καβγάς άναψε και πάλι και πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Μέχρι και καδρόνια με πρόκες πήραν οι μαθητές και η μία ομάδα άρχισε να χτυπά βίαια την άλλη.
Από την αστυνομία έγιναν τέσσερις προσαγωγές μαθητών και την Πέμπτη συνεδρίασε εκτάκτως ο σύλλογος καθηγητών, προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση και να λάβει μέτρα. Άμεσα αναμένεται να συνεδριάζουν και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, καθώς μέλη τους είχαν εντοπίσει τα προβλήματα στη σχολική κοινότητα εδώ και καιρό, ωστόσο κανένας δεν φρόντισε να κινητοποιηθεί πριν η κατάσταση οδηγηθεί στα άκρα.

Πηγή:
eglimatikotita.blogspot
epiruspost.gr

http://antiratsistis.blogspot.com/2010/02/blog-post_4180.html

Πόσοι από αυτούς θα πάρουν Ελληνική ιθαγένεια ξέρεις να μας πεις;;;;;;


Μιχάλης Χρυσοχοίδης στο ΘΕΜΑ 989: «Υπάρχουν στρατοί κακοποιών οι οποίοι διαθέτουν οπλοστάσια»

«Η Χωρά αυτή τη στιγμή απειλείται από μαφίες - εγκληματικές ομάδες, κυρίως Αλβανών», είπε πριν από λίγο ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης στο ΘΕΜΑ 989, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχουν στρατοί κακοποιών οι οποίοι διαθέτουν οπλοστάσια».

περισσότερα εδώ

Όλα ωραία και καλά υπουργέ του ΠΡΟΠΟ
σε πόσους από αυτούς θα δώσει το κόμμα σου, ιθαγένεια γνωρίζεις να μας πεις;;;;;;
και άντε να πούμε πως αυτοί που έχουν ποινικό μητρώο δεν θα μπορέσουν να πάρουν....Είσαι σίγουρος όμως πως δεν υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη λερώσει το ποινικό τους μητρώο και όμως είναι μέλη και ανήκουν σε αυτές τις εγκληματικές ομάδες;...τους οποιούς με τις ευλογίες της κυβέρνησης σου και των ΜΚΟ θα τους δώσετε Ελληνική ιθαγένεια!!

Ξέρεις να μας πείς πόσοι είναι αυτοί;;;;;;

http://www.greekalert.com/2010/02/blog-post_9679.html

"Κατέλαβαν" το Φαρμακονήσι 39 λαθρομετανάστες, αλλά ουδείς συγκινείται...




Από 39 λαθρομετανάστες έχει «καταληφθεί» εδώ και τέσσερις ημέρες το Φαρμακονήσι, αλλά ουδείς από το κράτος έχει ενδιαφερθεί για τη τύχη τους και η δωδεκαμελής φρουρά καταδρομέων του νησιού κυριολεκτικά δεν ξέρει τι κάνει με τους ανθρώπους αυτούς!

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές του ΓΕΣ πριν από τέσσερις ημέρες δύο σκάφη αποβίβασαν σε μία από τις παραλίες του νησιού τους λαθρομετανάστες. Η φρουρά που είχε εντοπίσει τα δύο σκάφη να πλησιάζουν δεν αντέδρασε φυσικά όταν είδε ότι ήταν φορτωμένα με τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους (27 άνδρες και 12 γυναίκες).

Τέθηκε σε συναγερμό, αλλά το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να τους συγκεντρώσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο να τους δώσει τροφή και νερό (βασικά να μοιραστούν τα λίγα εφόδια που έχουν) και να στήσουν σκηνές για να στεγαστούν προσωρινά και μην είναι εκτεθειμένοι στο κρύο.

Ενημέρωσαν την διοίκηση, η διοίκηση ενημέρωσε τη νομαρχία και το κέντρο για να πάρουν τους λαθρομετανάστες, αλλά εις μάτην! Ουδείς έχει συγκινηθεί γι αυτούς τους ανθρώπους. Το μόνο που έγινε ήταν τελικά να σταλεί ένα μικρό σκάφος για να παραλάβει τις γυναίκες και έναν άρρωστο.

Τώρα στο νησί έχουν απομείνει 26 άνδρες οι οποίοι φρουρούνται διακριτικά από την ολιγομελή φρουρά (άλλωστε κανείς δεν ξέρει ποιοί μπορεί να βρίσκονται ανάμεσά τους), η οποία ταυτοχρόνως τους συντηρεί μέχρι κάποιος να συγκινηθεί και να τους πάρει από εκεί.

Το ότι τίθεται θέμα ασφάλειας της φρουράς, υγιεινής και φροντίδας για τους ανθρώπους αυτούς, αλλά και ότι δεν μπορεί να υπάρξει στρατιωτική φύλαξη του νησιού με τέτοιους όρους, είναι λεπτομέρειες προφανώς....

πηγή

Η Νότια Αφρική στη δίνη της «βιομηχανίας» του εγκλήματος



H «βιομηχανία» του εγκλήματος στη Νότια Αφρική είναι μια υπόθεση που λίγο «περνά» στα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης και ειδικά αυτό τον καιρό ακόμη λιγότερο, καθώς το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το καλοκαίρι απαιτεί «αυτοσυγκράτηση» στη διασπορά κακών ειδήσεων. Η αλήθεια όμως είναι πως οι δείκτες στην εγκληματικότητα στη χώρα αυτή έχουν εκτιναχθεί σε τέτοιο βαθμό, που οι στατιστικές πια έχουν χάσει τη σημασία τους.


Σύμφωνα πάντως με αυτές στη Νότια Αφρική κάθε ημέρα σκοτώνονται από εγκληματικές πράξεις 87(!) άνθρωποι ανεβάζοντας τον αριθμό αυτό στους 32.000 νεκρούς το χρόνο. Επιπρόσθετα αυτού από τις εκατό περιπτώσεις δολοφονιών μόνο ένα 10% εξιχνιάζεται και από αυτό ένα 6% καταδικάζεται. Από τις 200.000 κρατουμένους στις φυλακές της χώρας, αριθμός ούτως ή άλλως εξαιρετικά μεγάλος, οι 3.900 είναι λευκοί και οι υπόλοιποι έγχρωμοι. Σε σχέση με τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα περίπου, στα οποία η Νότια Αφρική ξεπερνά και την Τουρκία, ο αριθμός των νεκρών νοτιοαφρικανών από εγκληματικές πράξεις είναι διπλάσιος. Η ασφάλεια στους δρόμους είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας καθώς το οργανωμένο έγκλημα έχει εισχωρήσει και εκεί πωλώντας πλαστές άδειες οδήγησης, κατά χιλιάδες.


Η κυβέρνηση της χώρας παρά το γεγονός πως έχει τριπλασιάσει τη δύναμη των αστυνομικών όπως το ίδιο έχει συμβεί και με ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας εντούτοις το έγκλημα παραμένει η πρώτη αιτία θανάτου στη Νότια Αφρική. Σημαντικό ρόλο στον εξωφρενικό αυτό ρυθμό των εγκλημάτων έχει παίξει αναμφισβήτητα και το καθεστώς του «apartheid» που επίσημα καταργήθηκε στις 30 Ιουνίου του 1991, αλλά από την αντίθετη πλευρά. Η επί 43 χρόνια και σχεδόν σε επίπεδα εξευτελισμού καταπίεση των λευκών απέναντι στους έγχρωμους κατοίκους της χώρας έχει προκαλέσει με τη σειρά της τόσο σοβαρά αντανακλαστικά που μέσα στη δίνη τους πράξεις βίας έχουν φτάσει κυριολεκτικά σε σημεία παροξυσμού, όπως η υπόθεση Rawstone που συγκλόνισε τη Νότια Αφρική το 2003 .

«Εννοείς πως σκότωσες και βίασες μια λευκή γυναίκα και μετά σκότωσες το μωρό της λόγω του apartheid;» ρώτησε η δικαστής Monica Leeuw των 20 ετών εγκληματία William Kekana ο οποίος, μαζί με το συνεργό του Charles Fido Baloyi εξολόθρευσε μια ολόκληρη οικογένεια λευκών μέσα στο σπίτι τους. «Λοιπόν, αφού η κυρία Rawstone απάντησε στο κινητό της μέσα στο αυτοκίνητό της μετά την πυροβόλησα. Μετά κάναμε ότι κάναμε επειδή ήταν λευκοί», απάντησε ο αδίστακτος δολοφόνος. Ο Kekana, για ένα κινητό τηλέφωνο και δύο δακτυλίδια, σκότωσε τον Clifford Rawstorne την μητέρα του Hester Rawstorne την εικοσιτετράχρονη αρραβωνιαστικιά του Janine Drennan και την ενός έτους κόρη τους Kayla, με πυροβολισμό εξ επαφής, αφού προηγουμένως είχε βιάσει τις δύο άτυχες γυναίκες. Να σημειωθεί πως ο Kekana και ο συνεργός του είχαν απαγάγει την Janine Drennan και την κόρη της στο αυτοκίνητό τους όταν επέστρεφαν από ένα παιδικό πάρτυ.


Η έκταση τέτοιων εγκλημάτων στη Νότια Αφρική έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις και που η είδηση αυτή δε θα γινόταν πρωτοσέλιδο εάν δεν υπήρχε η δολοφονία της μικρής κόρης της Janine Drennan. Περιοχές όπως το Hillbrow και η Berea στο Γιοχάνεσμπουργκ έχουν αποκαλεστεί από την Interpol ως τις περιοχές με το μεγαλύτερο δείκτη εγκλημάτων στον κόσμο ο οποίος μεταφράζεται σε 600 νεκρούς ανά 100.000 άτομα το χρόνο.

Ένας Βρετανός ο οποίος μένει στη χώρα έχει επιβιώσει σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις «carjacking» δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει τη χώρα λέγοντας πως έχει «συνηθίσει» την εικόνα του καλάσνικοφ να τον σημαδεύει εξ επαφής. Πάντως σχεδόν όλοι στη Νότια Αφρική έχουν κάποιο συγγενή ή γνωστό ο οποίος έχει σκοτωθεί ή έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας και αυτή η «συνήθεια» έχει περάσει παντού στην κουλτούρα της μετά του apartheid νοτιοαφρικανικής κοινωνίας.


Έτσι δεν μπορεί σήμερα κανείς να φανταστεί κάποιους να ζουν στα σπίτια τους χωρίς αυτά να περιστοιχίζονται από ηλεκτροφόρα καλώδια, συρματοπλέγματα, ψηλούς τοίχους και κάθε είδους αποτρεπτικά ντεκόρ. Παρόλα αυτά το έγκλημα πληρώνει το κράτος και το πληρώνει καλά. Η «βιομηχανία» αυτή φροντίζει ώστε να αυξάνεται η κατανάλωση, καθώς τα αγαθά που έχουν κλαπεί αναπληρώνονται, το κράτος κερδίζει δισεκατομμύρια rands από το φόρο που έχει επιβάλει στα αγαθά που αντικαθιστούν τα κλεμμένα, οι εταιρείες security και οι ασφαλιστικές κάνουν χρυσές δουλειές, όπως και το ιδιωτικό σύστημα υγείας.

Μια παράλογη οικονομική πραγματικότητα, που όμως στέκει σε «ισχυρές» βάσεις: αυτές της κοινωνικής αποσάθρωσης. Κλοπές, πράξεις βίας, δολοφονίες θεωρούνται τόσο κοινότυπες πια για τους κατοίκους της χώρας όπως αποτελεί μια συνηθισμένη βόλτα στο supermarket. Η βία δεν γνωρίζει τα θύματά της ούτε και αυτά ποικίλουν από ανθρώπους σε εξέχουσες κοινωνικές και ακαδημαϊκές θέσεις έως αγρότες. Περίπου 1600 αγρότες έχουν δολοφονηθεί στη Νότια Αφρική από το 1994 έως σήμερα, ενώ από τη λίστα δεν λείπουν και εξέχοντες ακαδημαϊκοί όπως ο γεωλόγος Louw Rabie ή ο μαθηματικός στο πανεπιστήμιο του Cape Town Brian Hanh, όλοι από πράξεις βίας με σκοπό τη ληστεία ή και την αντεκδίκηση. Ενόψει παγκόσμιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου οι συνθήκες στη Νότια Αφρική κάθε άλλο παρά φιλικές για το κύμα τουριστών που θα σπεύσουν να δουν το αθλητικό αυτό υπερθέαμα. Πέρα όμως από το ποδόσφαιρο το ίδιο, η περίπτωση της Νότιας Αφρικής είναι ένα προειδοποιητικό μήνυμα για όλες τις χώρες όχι μόνο της περιοχής αλλά και της Ευρώπης όπου τα συμπτώματα της «βιομηχανίας του εγκλήματος» που εξαπλώνεται είναι πια τόσο ευδιάκριτα ακόμη και στην ίδια μας τη χώρα. Το έγκλημα μπορεί να στοιχίζει σε ανθρώπινες ζωές αλλά φαίνεται πως «πληρώνει» καλά σε τέτοιο σημείο που να θεωρείται ως ένα στοιχείο της κουλτούρας των «σύγχρονων» κοινωνιών, αλλά πάνω από όλα αποσιώπησης ιδιαίτερα ενόψει μεγάλων αθλητικών γεγονότων που βαδίζουν χέρι-χέρι με οικονομικά συμφέροντα, όπως στην περίπτωση της Ν. Αφρικής. Άλλωστε οι συμβουλές των σημερινών ταγών της κοινωνίας είναι απλά «μάθε να ζεις μαζί του» σε ένα εξαναγκαστικό συμβιβασμό. Ανησυχητικά σημάδια μιας νέας τάξης…εγκλήματος και μια κοινωνίας που έρχεται.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=10410&Itemid=85

Ανοιχτή εκδήλωση στην Πάτρα για το ν/σ περί απόδοσης ιθαγένειας: ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 7μμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ




ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 7ΜΜ ΠΑΤΡΑ
ΜΕΓΑΡΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ (ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ - ΕΙΤΕ ΟΧΙ)
ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ
ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!! ΠΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ


Ομιλητές:
Ο δημοσιογράφος ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ
Ο καθηγητής πανεπιστημίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ
Και ο βουλευτής ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΑ ΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!!



http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/02/22-7.html

Αλλοδαποί ξυλοκόπησαν Έλληνα για 170 ευρω




Επίθεση από τέσσερις αλλοδαπούς δέχθηκε χθες βράδυ, περίπου στις 11, ένας άνδρας, ο οποίος περπατούσε επί της Μ. Αλεξάνδρου, στην Ομόνοια.

Οι δράστες τον προσέγγισαν κι άρχισαν να τον χτυπούν και να τον κλωτσούν, έως ότου έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Στη συνέχεια του απέσπασαν το τσαντάκι του, το οποίο περιείχε το ποσό των 170 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=106322&cid=4

«Πολυπολιτισμική» κοινωνία: Μάχη με χειροβομβίδες και σφαίρες στον Βύρωνα




Νεκρός ένας 25χρονος Έλληνας από την Βόρειο Ήπειρο, τραυματίες αστυνομικοί.
Αυτά είναι τα καλά της “πολυπολιτισμικής κοινωνίας”, μάχες με όλη τη σημασία της λέξεως σε μια κεντρική συνοικία των Αθηνών και με νεκρό έναν αθώο διερχόμενο πολίτη. Να την χαίρεστε αυτήν την κοινωνία αντιρατσιστές της εξουσίας και της δήθεν «αντι-εξουσίας»

Όπως έγινε γνωστό: “Σε επιχείρηση αστυνομικών για τη σύλληψη αλλοδαπών ληστών στον Βύρωνα σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας διερχόμενος πολίτης, ενώ οι δράστες πέταξαν εναντίον των αστυνομικών χειροβομβίδες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δύο αστυνομικοί παρακολουθούσαν δύο αλλοδαπούς ληστές τραπεζών τους οποίους επιχείρησαν να συλλάβουν, καθώς έβγαιναν από σπίτι τους επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής. Σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ ο ένας από τους δύο δράστες πέταξε δύο χειροβομβίδες οι οποίες εξερράγησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι αστυνομικοί. Από την ανταλλαγή πυρών τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε επί τόπου ένας διερχόμενος 25χρονος. Μία τρίτη χειροβομβίδα που έπεσε δεν εξερράγη και στο σημείο έσπευσε αρμόδιο κλιμάκιο της Αστυνομίας για την εξουδετέρωσή της. Για το λόγο αυτό η περιοχή έχει αποκλειστεί.”

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/02/16/%C2%AB%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%C2%BB-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%87/#more-22426

Νεκρός πολίτης κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στο Βύρωνα

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=105666&cid=4

ΜΕ 8ΗΜΕΡΗ...ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2010/02/8.html

Ναρκωτικά



Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πάτρα

Συνελήφθησαν, χθες στις 21.00, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου, ένας 50χρονος και δύο αλλοδαποί (γυναίκα και άνδρας), διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν στις αποσκευές τους, ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 13,6 και 4,2 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Επίσης, σε έλεγχο εντός του τροχόσπιτου και συγκεκριμένα στο ντουλάπι του οχήματος βρέθηκαν τρεις συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 4,2, 2,5 και 2,6 γραμμαρίων ενώ στην τουαλέτα βρέθηκαν δύο γλάστρες με δενδρίλια του φυτού ινδικής κάνναβης ύψους 15 με 20 εκατοστά περίπου.

Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και το όχημα.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/02/2010_323868


Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Εβδομήντα γραμμάρια ηρωίνης, χωρισμένα σε 14 ποσότητες είχαν κρύψει σε ελαιώνα, δίπλα στο σπίτι τους στο Άη Γιάννη Ηρακλείου, δύο 22χρονοι Αλβανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών.

Στο Ηράκλειο συνελήφθη επίσης και ένας 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος έχε στην κατοχή του 371 γραμμάρια χασίς.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_19/02/2010_324671


Συλλήψεις 6 Νιγηριανών για ναρκωτικά

Δουλειές με «φούντες» είχαν στήσει αποκριάτικα 6 Νιγηριανοί στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης και σε μια συνοικία που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μετατραπεί σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες και επικίνδυνες περιοχές του κέντρου.

Σήμερα το πρωί, οι δράστες συνελλήφθησαν επ' αυτοφώρω στην προσπάθειά τους να πωλήσουν ναρκωτικά σε άνδρες της Αστυνομίας. Η φάκα, όμως, ήταν καλά στημένη και, μετά από μια επιχείρηση που διήρκεσε τέσσερεις ώρες, πιάστηκαν με το «εμπόρευμα» που ετοιμάζονταν να ρίξουν στη πιάτσα του λευκού θανάτου. Άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ Κολωνού σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, έκαναν έφοδο σε οικία επί της οδού Αγίας Ζώνης.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 κινητά τηλέφωνα, 450 ευρώ, 1 κιλό και 10 γραμμάρια χασίς, 67 γραμμάρια καθαρής ηρωίνης, 70 γραμμάρια κοκαΐνης και 2 κιλά και 125 γραμμάρια άγνωστης σκόνης, που μάλλον πρόκειται για χημική ουσία που χρησιμοποιείται για νόθευση ηρωίνης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=105661&cid=4

Σύλληψη αλλοδαπού για εμπορία ναρκωτικών στην Τρίπολη

Από αστυνομικούς του τμήματος Ξυλοκάστρου συνελήφθη ένας 26χρονος αλλοδαπός, για κατοχή σημαντικής ποσότητας ηρωίνης προοριζόμενης για εμπορία.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο 26χρονος αλλοδαπός πουλούσε ναρκωτικά στην Αθήνα και στην Κορινθία και αφού διαπιστώθηκε η διεύθυνση κατοικίας του ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση όπου συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στη Νέα Φιλαδέλφεια, Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 700 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους δύο γραμμαρίων, ένα πιστόλι με ενσωματωμένη γεμιστήρα και δεκατρία φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ ως προερχόμενο από πωλήσεις ναρκωτικών και δύο κινητά τηλέφωνα ως μέσα διευκόλυνσης για την εμπορία ναρκωτικών.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_16/02/2010_324009

Κλοπές, διαρρήξεις,ληστείες

Αλλοδαποί τον χτύπησαν και τον έδεσαν για να τον κλέψουν

Τέσσερις αλλοδαποί με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν έναν 52χρονο έξω από το σπίτι του στην οδό Δελφών 101 στη Θεσσαλονίκη.
Στη συνέχεια τον χτύπησαν άσχημα και τον ανάγκασαν να τους ανοίξει το διαμέρισμά του. Οι κακοποιοί τον φίμωσαν, τον έδεσαν και του απέσπασαν 1.500 ευρώ και κοσμήματα.

Στο μεταξύ, δύο άγνωστοι εισήλθαν χθες το βράδυ σε κατάστημα ψιλικών, επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως 14 στον Εύοσμο, και με την απειλή όπλων απέσπασαν 150 ευρώ από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=105335&cid=4


Συμπλοκή φύλακα εταιρείας με αλλοδαπό ληστή στην Κόρινθο

Τo βράδυ της Κυριακής στην Κόρινθο, 37χρονος φύλακας γραφείων εταιρίας, αντιλαμβανόμενος την παρουσία ενός αλλοδαπού μέσα στα γραφεία της εταιρίας, αφού ενημέρωσε την αστυνομία, στην προσπάθεια του να τον ακινητοποιήσει συνεπλάκη μαζί του προκαλώντας του σοβαρές σωματικές βλάβες.

Ο αλλοδαπός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», ενώ ο φύλακας της εταιρείας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_16/02/2010_324010


Εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών σε χωριό του Ξυλοκάστρου

Στο χωριό Ρεθίο Ξυλοκάστρου, συνελήφθησαν χθες έξι αλλοδαποί ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διέπρατταν κλοπές σε διάφορες περιοχές του νομού Κορινθίας.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς του τμήματος Ξυλοκάστρου με την συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. Κορινθίας, κατά την οποία συνελήφθησαν οι πέντε εξ αυτών, ενώ ο έκτος τράπηκε σε φυγή και καταδιωκόμενος από αστυνομικό, εκπυρσοκρότησε το όπλο του με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον καταδιωκόμενο ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου και νοσηλεύεται.

Στους χώρους διαμονής των συλληφθέντων βρέθηκαν σωρεία κλοπιμαίων μεταξύ αυτών κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, γεμιστήρα πιστολιού, χρυσαφικά, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, αγροτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικές συσκευές. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τον ιδιοκτήτη του το περασμένο Σάββατο.

Ο αστυνομικός που τραυμάτισε τον αλλοδαπό κατά την καταδίωξη συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του.

Επίσης οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Κορίνθου.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_17/02/2010_324248

Ζούσε έναν εφιάλτη!


Με την κατηγορία της μαστροπείας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ένας 39χρονος Βούλγαρος, που συνέλαβαν οι Αστυνομικοί Σχηματαρίου, ενώ αναζητούν ακόμη έναν 35χρονο επίσης Βούλγαρο συνεργάτη του.
Ο δυο Βούλγαροι κρατούσαν δια της βίας σε δωμάτιο στο Σχηματάρι μια 26χρονη Βουλγάρα, την οποία ανάγκαζαν με σωματική βία και απειλές να εκδίδεται με αμοιβή σε μεγάλο αριθμό αλλοδαπών της περιοχής, ενώ παράλληλα κρατούσσαν και τα ταξιδιωτικά της έγγραφα......



Η κοπέλα κατάφερε όμως να ξεφύγει και με τα ελάχιστα ελληνικά της κατήγγειλε το γεγονός στους Αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν τον έναν και αναζητούν τον δεύτερο!

πηγή:thiva-press.blogspot.com

http://www.evianews.com/2010/02/blog-post_6905.html

Αλλοδαποί έβαλαν φωτιά στα κρατητήρια


Ένταση σημειώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Τρίπολης, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας 35χρονου Παλαιστινίου, ο οποίος πρόκειται να απελαθεί.

Αλλοδαποί συγκρατούμενοί του, επίσης προς απέλαση, έβαλαν φωτιά σε κουβέρτες, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρής έκτασης πυρκαγιά.

Οι αστυνομικοί εισήλθαν στα κρατητήρια και απομάκρυναν όλους τους κρατούμενους σε παρακείμενη αίθουσα, ενώ η πυρκαγιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Εξαιτίας του καπνού που επεκτάθηκε σε όλο τον χώρο των κρατητηρίων, διακομίστηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο συνολικά επτά κρατούμενοι με αναπνευστικά προβλήματα.

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη και παραμένει για νοσηλεία και ο 35χρονος Παλαιστίνιος, ο οποίος βρισκόταν στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος εδώ και δύο εβδομάδες.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=105403&cid=4

Αλλοδαπός έκλεβε μηχανές και τις πουλούσε για ανταλλακτικά

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνελήφθη ένας 26χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 31-12-2009 στην Κοζάνη.

Ο νεαρός δεν σταμάτησε σε σήμα ελέγχου των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να καταδιωχθεί και να ακινητοποιηθεί στην περιοχή «Τριφυλλοπάζαρο» Βέροιας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομικής Δ/νσης, σε γενόμενη σωματική έρευνα βρέθηκε ένα πτυσσόμενο στιλέτο μήκους 25,5 cm με μήκος λάμας 12,5 cm, καθώς και ένα πλαστό διαβατήριο.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης, από τον Αύγουστο του προηγούμενου έτους έως και τον Ιανουάριο του 2010, αφαίρεσε από την περιοχή της Βέροιας συνολικά έξι μοτοσικλέτες.

Τις μοτοσυκλέτες μάλιστα τις μετέφερε σε αποθήκη 44χρονου, όπου από κοινού διέλυαν ανωτέρω μοτοσικλέτες, με σκοπό να πουλήσουν τα ανταλλακτικά.

Σε έρευνα μάλιστα που έγινε στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κράνη και τρία εργαλεία διάρρηξης.

Οι μοτοσικλέτες κατασχέθηκαν και θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους ενώ ο αλλοδαπός δράστης συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Βέροιας.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=106082&cid=4

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Την ημέρα ψήφισης του ψηφοθηρικού και ανθελληνικού νομοσχεδίου θα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ στους δρόμους



Ενημερώνουμε όλους τους φίλους και τους γνωστούς να βρίσκονται σε ετοιμότητα!
Εκείνη την ημέρα θα πρεπει να δώσουμε ΟΛΟΙ το παρών έξω από τη Βουλή και όχι μόνο...

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/02/blog-post_4568.html

Επεισόδια στην Ομόνοια με έναν νεκρό



Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματισμένος από περιστατικά κατά τα ξημερώματα.

Δύο αιματηρά περιστατικά με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία αντίστοιχα, σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή της Ομόνοιας. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε συμπλοκή με ομάδα αλλοδαπών έχασε τη ζωή του 30χρονος χρήστης ναρκωτικών ελληνικής υπηκοότητας.

Οι αλλοδαποί τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον χτύπησαν με μαχαίρι στα πλευρά και στο πόδι.

Αργότερα, στις 4.45 επίσης στην περιοχή της Ομόνοιας ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τραυματισμένο στην πλάτη και στην κοιλιά στη διασταύρωση των οδών Χίου και Μαιζώνος, έναν Γεωργιανό ηλικίας περίπου 30 με 40 ετών, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Για τα περιστατικά διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_13/02/2010_323802

Αιματηρές συμπλοκές στην Ομόνοια



Ένας 27χρονος Αλβανός νεκρός και τρεις μετανάστες ασιατικής καταγωγής τραυματίστηκαν σε δύο διαφορετικά αιματηρά επεισόδια, που σημειώθηκαν τη νύχτα στην Αθήνα.

Ο Αλβανός βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο, λίγο πριν τις έξι το πρωί, στο δρόμο στην οδό Φωκίωνος Νέγρη 18 στην Κυψέλη. Παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίσθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, αλλά καθ' οδόν υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αθηνών.



Το δεύτερο περιστατικό συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην οδό Μιλέρου 1 στην Ομόνοια. Τρεις αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους για προσωπικές διαφορές, σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου. Ο ένας τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα από μαχαίρι και ο άλλος στο κεφάλι και διακομίσθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ ο τρίτος φέρει σοβαρό τραύμα στον μηρό, επίσης από μαχαίρι και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο τελευταίος συνελήφθη ως ο δράστης του επεισοδίου, μετά από υπόδειξη της συζύγου του ενός από τους άλλους δύο τραυματίες.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/02/2010_323870

Άγριος ξυλοδαρμός Ηρακλειώτη από Κινέζους


Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας άνδρας, τον οποίο χτύπησαν τρεις Κινέζοι ιδιοκτήτες καταστήματος, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο.

Το θύμα είχε αγοράσει ένα μπουφάν από το κινέζικο κατάστημα και όταν επιχείρησε να το αλλάξει οι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν. Τα αίματα άναψαν και οι τρεις Κινέζοι εργαζόμενοι άρχισαν να χτυπούν αλύπητα τον Ηρακλειώτη, ενώ τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από τους τρεις αλλοδαπούς που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του πελάτη.

Πηγή: Πατρίς

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=102745&cid=4

Συνέλαβαν αλλοδαπό σε δολοφονία αστυνομικού



Τον αδελφό του δράστη της δολοφονίας του αστυνομικού Σπύρου Θεοδώρου έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία.

Ο άτυχος αστυνομικός είχε δολοφονηθεί στις 2 Απριλίου, στη συμβολή των οδών Σκώκου και Σκιάθου στην περιοχή της Γκράβας.

Ο συλληφθείς, ο οποίος αναζητείτο από το πρωί στο Πέραμα, είναι ουκρανικής καταγωγής και είναι ο αδερφός εκείνου που πυροβόλησε τους αστυνομικούς αλλά παραμένει ακόμα ασσύληπτος.

Στην επίθεση κατά των δυο ανδρών της ομάδας «Δ», είχε τραυματιστεί ο 34χρονος Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

Λεπτομέρεστερες ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο το μεσημέρι στις 12:00.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=104726&cid=4

ΙΣΛΑΜ - ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ! - Βίντεο



Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε εναν πνευματικό ηγέτης του Ισλάμ να δίνει οδηγίες απο την τηλεόραση για το πως πρέπει ένας άνδρας να δέρνει την γυναίκα του.

Ξεχωρίσαμε μερικές απο τις οδηγίες:

Οδηγία 1
"Αν ο άνδρας θέλει να δείρει την γυναίκα για να απειλήσει την γυναίκα του δεν πρέπει ποτε να το κάνει μπροστά στα παιδιά.."

Οδηγία 2
"Δεν πρέπει να δημιουργήσει αιματώματα και μώλωπες απο τα κτυπήματα στο σώμα της γυναίκας..."

Οδηγία 3
"Δεν πρέπει να την κτυπά στο πρόσωπο και σε άλλα ευαίσθητα σημεία του σώματος..."

Οδηγία 4
"Δεν πρέπει με τα κτυπήματα να σπάσουν οστά..."

"Οταν ένας άνδρας παραβαίνει αυτές τις οδηγίες, παραβαίνει τους νόμους του Αλλάχ...





http://antiratsistis.blogspot.com/2010/02/blog-post_12.html

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ















Σήμερα ο Δημήτρης επικοινώνησε τηλεφωνικός και βγήκε στον αέρα της εκπομπής των «Αδελφών Λούμπεν», μέσα από τις φυλακές του κορυδαλλού. Ακμαιότατος όπως τον ξέρουμε, σχολίασε τα θέματα που συζητούνταν εκείνη την ώρα στο στούντιο με την γνωστή εύθυμη Λούμπεν διάθεση.

Περιέγραψε μετά, τις συνθήκες που βιώνει μέσα στην φυλακή χωρίς τα κλαψουρίσματα και τις υπερβολές που έχουμε ακούσει κατά καιρούς από Αριστερούς τρομοκράτες που τυγχάνει καμιά φορά να συλληφθούν. Μας περιέγραψε επίσης κωμικοτραγικά περιστατικά από τις «αναγνωρίσεις» και τις αποδώσεις κατηγοριών στην ΓΑΔΑ, όπου οι μεγαλοπαράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο εισαγγελέως, «αναγνώριζαν» όποιον ήθελαν, απέδιδαν κατηγορίες και σχεδόν διέταζαν τους αξιωματικούς της αστυνομίας για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν. Αποτέλεσμα να βρεθούν οι θήτες στο ρόλο του θύματος και του κατηγόρου, πολλοί από αυτούς σπάζοντας ρεκόρ, με δεκάδες «αναγνωρίσεις» ατόμων που κατά τα άλλα, σύμφωνα με τις κατηγορίες, φορούσαν στην διάρκεια των επεισοδίων… κουκούλες. Αυτό το ταλέντο κάποιων ΣΥΡΙΖΑίων, να μπορούν να αναγνωρίζουν πρόσωπα που «φορούσαν κουκούλες», σίγουρα θα πρέπει να αξιοποιηθεί από την αστυνομία, αλλά και από τις διεθνείς διωκτικές αρχές, καθώς αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο.

Η επικοινωνία έκλεισε με ανοικτό το ραντεβού της επόμενης τηλεφωνικής παρουσίας του Δημήτρη στην εκπομπή, καθώς δεν μπορεί εύκολα να παίρνει τηλέφωνο αφού του απαγορεύεται η χρήση του κινητού.

Η εκπομπή μας, με το ήμισυ της φυλακισμένο στις φυλακές του ΠΑΣΟΚιστάν, θα συνεχίσει την επίθεσή της ακόμα πιο δυναμικά, στην διεθνιστική Χούντα που καταδυναστεύει την Πατρίδα μας. Όπως υποσχεθήκαμε στον Δημήτρη, αυτό που περνάει δεν θα πάει χαμένο, αφού ήδη γυρνάει μπούμερανγκ στα κεφάλια των διωκτών του. Δουλειά δική του είναι να παραμένει ακμαίος και δυνατός, δουλειά δική μας να διαδώσουμε παντού και με όλα τα μέσα, πως οι ιδέες, η ψυχή και η συνείδησή μας δεν φυλακίζονται…

http://afoilumpen.blogspot.com/2010/02/blog-post_11.html

Ζητήματα ασφαλείας από την απόδοση Ελληνικής Ιθαγένειας στους μετανάστες

Στο άμεσο μέλλον αναμένεται να εμφανισθούν οι πρώτες συγκρούσεις εθνοτικών ομάδων αλλά και ενέργειες χειραγώγησής τους από ξένα κέντρα, οδηγώντας τη χώρα σε αποσταθεροποίηση.

Έντονο προβληματισμό και ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την απόδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε νομιμοποιηθέντες λαθρομετανάστες.
Χωρίς να εξετασθούν οι σκοπιμότητες που εξυπηρετεί, το επίμαχο σχέδιο νόμου (σ/ν), για το οποίο έχει τεθεί και ζήτημα συνταγματικότητας, δε συντάχθηκε από κάποια αρμόδια υπηρεσιακή επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών αλλά αποτελεί έργο Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης συγκεκριμένων ιδεοληψιών, με αποτέλεσμα να μη λαμβάνει σε καμία περίπτωση υπόψιν το ιδιαίτερο γεωπολιτικό περιβάλλον της Ελλάδας. Βεβαίως είναι μάταια οποιαδήποτε σύγκριση με αντίστοιχα νομοθετήματα κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πολλώ δε μάλλον όταν το 70% των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη διέρχονται από την Ελλάδα.

Εν αντιθέση με αρκετά ευρωπαϊκά κράτη, ούτε εξέφρασε ποτέ ανάγκη για επιπλέον εργατικό δυναμικό, παρ΄όλα αυτά δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται ανεξέλεγκτα τεράστιο κύμα λαθρομεταναστών, η Ελλάδα δεν υπήρξε αποικιοκρατική δύναμηη συντριπτική πλειοψηφία των οποίων -όπως διαπιστώνεται- δεν δύναται να αφομοιωθεί από την Ελληνική κοινωνία.

Κι όμως, χωρίς να έχουν αποκτήσει Ελληνική συνείδηση ή χωρίς καν να γνωρίζουν οι αρμόδιες κρατικές αρχές πόσοι και ποιοι ζουν εντός της επικράτειας της Χώρας, η κυβέρνηση θέτει εν μέσω γενικευμένης κρίσης τη χορήγηση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε νομιμοποιηθέντες λαθρομετανάστες ως κορυφαία προτεραιότητα.
Συνοπτικά, με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης:

1.
Η Ελλάδα εισέρχεται σε τροχιά αποσταθεροποίησης.

Η χορήγηση πολιτικών δικαιωμάτων θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε συσπείρωση των διαφόρων εθνοτικών ομάδων και σε ενέργειες χειραγώγησης από τα εθνικά τους κέντρα (κυρίως από την όμορη Αλβανία και το μουσουλμανικό Πακιστάν, στενού συμμάχου της Τουρκίας), μειώνοντας κατακόρυφα τη διπλωματική ισχύ από "εσωτερικές πιέσεις". Δίνει αντιφατικά μηνύματα στο εξωτερικό, πλήττοντας το κύρος και την εικόνα της διεθνώς ενώ εντείνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης
. Μακροπρόθεσμα αναμένεται η δημογραφική αλλοίωση συγκεκριμένων περιοχών, ιδιαίτερα των εθνικά ευαίσθητων ακριτικών περιοχών της Θράκης, της Ηπείρου και του Ανατολικού Αιγαίου.

2.
Ανοίγει ο δρόμος για μαζικές "ελληνοποιήσεις" και χορήγηση ευρωπαϊκών διαβατηρίων. Αυξάνεται δηλαδή αλματωδώς ο αριθμός των ατόμων που απολαμβάνουν τα δικαιώματα του Ευρωπαίου πολίτη που μπορούν μετακινούνται ελεύθερα στο εσωτερικό της, όταν αποδεδειγμένα η κουλτούρα του Ισλάμ βρίσκεται σε διαμετρικά αντίθεση θέση από τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Ήδη, η απουσία δικλείδων ασφαλείας και οι χαλαρές ρυθμίσεις που επιτρέπουν τη μαζική "ελληνοποίηση" αλλοδαπών πιθανόν να οδηγήσει στην ακύρωση του μνημονίου για τη κατάργηση της βίζας στους Έλληνες πολίτες που επισκέπτονται τις ΗΠΑ.

3.
Αποκτούν δικαίωμα διορισμού σε νευραλγικές θέσεις της Δημόσιας Διοίκησης και ειδικότερα στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι αλλοδαποί με ελάχιστα χρονικά διαμονή στη Χώρα και τα παιδιά τους που γεννήθηκαν εδώ.

Η δήλωση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου ότι οι "μετανάστες θα βοηθήσουν το Στρατό" επιδέχεται πολλών ερμηνειών. Είμαστε σε θέση να έχουμε τα επόμενα χρόνια "Έλληνα" αστυνομικό αλβανικής καταγωγής στα Ιωάννινα ή "Έλληνα" στρατιωτικό πακιστανικής καταγωγής σε νευραλγικές μονάδες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων;

http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/2010/02/blog-post_05.html

Το Κ.Κ.Ε. βγάζει την αποκριάτικη μάσκα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Στην συζήτηση πολιτικών αρχηγών για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για την απόδοση ιθαγένειας στους νομιμοποιημένους μετανάστες, παρουσιάστηκε η μεταλλαγή των θέσεων της Ν.Δ. αλλά και του Κ.Κ.Ε.!

Η γραμματέας του κόμματος, προς έκπληξη των παρευρισκομένων, διαβάστε τι είπε:
"...δεν υιοθετούμε τον κοσμοπολιτισμό, ο οποίος εμφανίζεται και από αριστερές δυνάμεις. Ενας κοσμοπολιτισμός, ο οποίος θέλει να καταργήσει το εθνικό πεδίο πάλης, την εθνική ταυτότητα και την πραγματικά διεθνιστική, που δεν αναιρεί την εθνική ταυτότητα, στο όνομα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας διαπολιτισμικότητας ή πολυπολιτισμικότητας και που κλείνουν τα μάτια σε επικίνδυνες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις κοσμοπολίτικες, οι οποίες αύριο θα θέσουν θέμα μειονότητας και για τους μετανάστες. Και αυτό υπάρχει... Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως δυο φαινομενικά διαφορετικές απόψεις μπορούν να οδηγήσουν όχι στο μικρότερο κακό, αλλά στο μεγαλύτερο κακό. Αύριο θα θέσουν ζήτημα μειονότητας και για τους μετανάστες. Και πρέπει να παρακολουθούμε και τις ιδεολογικές τοποθετήσεις των υπέρ ή κατά της ιθαγένειας. Διότι το θέμα δεν είναι μόνο δίνω ή όχι ιθαγένεια. Αλλά υπάρχουν και μια σειρά απόψεις, οι οποίες μπορεί να καλλιεργήσουν αντιλήψεις πάρα πολύ επικίνδυνες."

Είναι πλέον σαφές πως μέσα στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος έγιναν τέτοιες ζυμώσεις και πολιτικές αλλαγές μετά από αντίδραση της βάσης η οποία σαφώς διαφοροποιήθηκε από την αρχική τοποθέτηση του κόμματος στο θέμα των μεταναστών. Επιπλέον, θέλησε με αυτό το τρόπο να σταματήσει τις αυξανόμενες διαρροές που φαίνεται να έχει προς το ΛΑ.Ο.Σ. (!!) ο οποίος με τον λαϊκό του χαρακτήρα και την άμεση επαφή του με τα προβλήματα της γειτονιάς, κέρδισε ένα κομμάτι των φανατικών ψηφοφόρων του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Στην ανάλυση της θέσης του Κ.Κ.Ε. διακρίνουμε και την ανησυχία που εκφράζεται για προσπάθεια αλλαγής των συνόρων από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις οι οποίες συνεπικουρούμενες από τις Μ.Κ.Ο. που ελέγχονται από το γνωστό πλέον κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., προσπαθούν να αναμοχλεύσουν αναταραχές. Φυσικά όλα αυτά είναι πάνω-κάτω γνωστά, αλλά διαφορετικά ακούγονται από το στόμα του γείτονα και διαφορετικά από τον περαστικό...

Ο Αγώνας φέρνει αποτελέσματα!

Αντεπίθεση - Εθνική Αντίσταση
!

http://gkaratheodoris.blogspot.com/2010/02/blog-post_10.html

ισλαμιστές βιαστές και ανοϊκοί πολιτικάντηδες



Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Δανίας
το 68% του συνόλου των βιασμών στη χώρα τους το περασμένο έτος έχει διαπραχθεί από μουσουλμάνους μετανάστες.
Σπάνια βγαίνουν στη δημοσιότητα τέτοια στατιστικά στοιχείαγιατί αντιβαίνουν στο κρατικό "αντιρατσιστικό" δόγμα, βάση του οποίου δεν πρέπει να προκαλείται η "ξενοφοβία" με την αποκάλυψη στοιχείων εθνικής καταγωγής των εγκληματιών.


Στην πραγματικότητα αυτό που θέλουν να αποκρύψουν είναι η πραγματικότητα.
Αυτό που είναι σημαντικό στην περίπτωση της Δανίας και αφορά ιδιαίτερα το ζήτημα που έχει προκύψει και στην χώρα μας, είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι βιαστές ήταν νεαροί μουσουλμάνοιμετανάστες, δεύτερης και τρίτης γενιάς. Τα δε θύματά τους ήταν σχεδόν όλα Δανές μικρής ηλικίας.

Αυτά τα δεδομένα καταδεικνύουν ότι ούτε αφομοίωση υπήρξε ούτε πολυπολιτισμικό μοντέλο υπάρχει στην πράξη.Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης μάλιστα η δημοσίευση τέτοιων στοιχείων, θεωρείται ρατσιστική πράξη και διώκεται από τον νόμο, με κυριώτερες την Σουηδία και τη Γερμανία.Στην Γαλλία, παρά την απαγόρευση της μαντήλαςσε δημόσια σχολεία, καταμετρήθηκε ότι το 77% των μουσουλμάνων γυναικών συνεχίζουν να τις φέρουν διακριτικά στο λαιμό τους,από φόβο για τις περιπόλους ηθικής επιβολής των ισλαμιστών που την επιβάλλουν με παρενόχληση και σεξουαλική κακοποίηση.Μάλιστα πρόσφατα ένας Μουφτής σε ομιλία του στην Κοπεγχάγη, υπεραμύνοντας το δικαίωμα στην μαντήλα δήλωσε δημόσια ότι οι γυναίκες που αρνούνται να την φορούν "είναι σαν να προκαλούν τον βιασμό"...



Απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα,οι φεμινιστικές οργανώσειςτης Ευρώπης, στην καλύτερη περίπτωση σιωπούν ενώ στην χειρότερη είναι φανατικά "αντιρατσίστριες", προπαγανδίζοντας μία αφηρημένη "ανοχή στη διαφορετικότητα"...

Είναι ολοφάνερο, όπως δείχνει το παρελθόν των εισβολών στην Ελλάδα, ότι χωρίς αυτο-οργάνωση ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ...

http://gr-patriotis.blogspot.com/2010/02/blog-post_9659.html

Τρία εκατ. κορίτσια υφίστανται ετησίως, ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων


Διεθνής ημέρα κατά του ακρωτηριασμού των γυναικείων γεννητικών οργάνων ήταν η 6η Φεβρουαρίου, και η UNICEF μαζί με το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται πως ακόμη και σήμερα 3 εκατομμύρια κορίτσια εξακολουθούν να τίθενται σε κίνδυνο εξαιτίας αυτής της πρακτικής κάθε χρόνο.
Επίσης, καλεί όλους να συμβάλλουν, ώστε να τερματιστεί αυτή η βλαβερή πρακτική μέσα σε μία γενιά.
"Η εκτομή ή αποκοπή των γυναικείων γεννητικών οργάνων έχει άμεσες και μακροπρόθεσμες συνέπειες στην υγεία των γυναικών και των κοριτσιών και παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα...
...Τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί πρόοδοι στον τομέα της μείωσης της εξάπλωσης αυτής της πρακτικής, κατά κύριο λόγο επειδή οι κοινότητες και οι οικογένειες αναλαμβάνουν δράση και απαιτούν αλλαγή. » Παρ’ όλα αυτά υπολογίζεται πως 120 με 140 εκατομμύρια γυναίκες έχουν υποστεί τις συνέπειες της βλαβερής και επικίνδυνης αυτής πρακτικής και 3 εκατομμύρια κορίτσια εξακολουθούν να τίθενται σε κίνδυνο εξαιτίας της κάθε χρόνο...
...Η πρακτική της εκτομής ή αποκοπής των γυναικείων γεννητικών οργάνων εξακολουθεί να υφίσταται, επειδή συντηρείται από κοινωνικές αντιλήψεις, όπως ότι τα κορίτσια και οι οικογένειές τους θα αντιμετωπίσουν ντροπή, κοινωνική περιθωριοποίηση και θα έχουν χειρότερες προοπτικές γάμου αν την εγκαταλείψουν. Οι αντιλήψεις αυτές μπορούν και πρέπει να αλλάξουν...

...Η επιτυχία στη μείωση της εξάπλωσης της πρακτικής σε αρκετές χώρες, όπου παλαιότερα ήταν ευρύτατα διαδεδομένη, ήλθε ως αποτέλεσμα λεπτών επαφών με τις τοπικές κοινωνίες, ενθαρρύνοντας την αλλαγή εκ των έσω. Εκεί όπου οι ίδιες οι κοινότητες επέλεξαν να προβούν σε δημόσιες διακηρύξεις κατά της πρακτικής, για παράδειγμα στη Σενεγάλη, σημειώθηκε μείωση μέχρι και 65%...
...Η UNICEF, το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό και άλλοι συνεργάτες παρέχουν υποστήριξη σε πρωτοβουλίες κοινοτήτων για την εγκατάλειψη της πρακτικής αυτής. Τα προγράμματα αυτά προσεγγίζουν κοινοβουλευτικούς, μέσα ενημέρωσης, ανθρώπους που παραδοσιακά μπορούν να μεταφέρουν επιτυχώς μηνύματα, γυναίκες δικηγόρους, ιατρικούς συλλόγους, θρησκευτικούς αρχηγούς και διανοούμενους για να μιλήσουν ενάντια στην πρακτική...

...Η Διεθνής Ημέρα κατά του Ακρωτηριασμού των Γυναικείων Γεννητικών Οργάνων προσφέρει μια ευκαιρία σε όλους να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους, ώστε να τερματιστεί αυτή η βλαβερή πρακτική μέσα σε μία γενιά...
...Η UNICEF, το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τον Πληθυσμό και οι συνεργάτες τους θα συνεχίσουν να εργάζονται για την επίτευξη αυτού του σημαντικού στόχου και να προωθούν την ισότητα των φύλων και τη βελτίωση της σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας των γυναικών".

http://gianniotis.blogspot.com/2010/02/blog-post_4561.html

Ναρκωτικά

Σύλληψη 36χρονου Αλβανού για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική

Εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας ηρωίνης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο Γαλάτσι Αττικής, όπου και συνελήφθη 36χρονος Αλβανός, μέλος κυκλώματος που εισάγει και διακινεί μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και χασίς στη χώρα μας.

Οι αστυνομικοί, μετά από πληροφορίες, εντόπισαν το σπίτι του 36χρονου και στη συνέχεια το εργαστήριο, που είχε εγκατασταθεί σε συγκρότημα γραφείων όπου ο δράστης είχε ενοικιάσει ένα χώρο ως γραφείο.

Συνολικά, κατασχέθηκαν περίπου 3,5 κιλά ηρωίνης, 211 γραμμάρια κοκαΐνης, 885 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 780 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τύπου skang (υδροπονική κάνναβη), ποσό 3.400 ευρώ ως προερχόμενο από πωλήσεις ναρκωτικών, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, τρία κινητά τηλέφωνα και εξοπλισμος του εργαστηρίου που αποτελούνταν από δύο πρέσες, δύο αναμείκτες, διάφορα καλούπια, κουτάλες και μάσκες προσώπου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_08/02/2010_322999

Στη φάκα Σουδανός με μισό κιλό ηρωίνη

«Καίνε» οι πιάτσες των εμπόρων λευκού θανάτου, που έχουν «πλημμυρίσει» το κέντρο της πόλης με ναρκωτικά. Νοθευμένη ηρωίνη και μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης διακινούνται σε γνωστά στέκια με θύματα εθισμένα νέα παιδιά. Αυτή τη φορά σε μια ακόμα αστυνομική επιχείρηση, άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ Κολωνού με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα (που όπως αποδεικνύεται τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν αναλάβει την πολύ επικίνδυνη και «βρώμικη» δουλειά) συνέλαβαν «δικτυωμένο» Σουδανό έμπορο ναρκωτικών Κυψέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, μετά από παρακολούθηση δύο ημερών και αξιοποίηση πληροφοριών, η ΟΠΚΕ Κολωνού έκλεισε ραντεβού στον Σουδανό για εικονική αγοραπωλησία, το οποίο, όπως αποδείχτηκε, ήταν και το τελευταίο του.

Στην επιχείρηση κατασχέθηκαν μισό κιλό και 15 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή πλάκας, χρήματα από εγκληματικές συναλλαγές, ενώ αφαιρέθηκαν από τον Σουδανό και δύο κινητά τηλέφωνα με τα οποία έκλεινε τις «ναρκοδουλειές» του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το εμπόριο ηρωίνης και καθαρής κοκαΐνης στη ζώνη που οριοθετείται από τις περιοχές Κυψέλη, Πατήσια, Ομόνοια, Κολωνό, έχει λάβει εκρηκτικές αλλά και άκρως ανησυχητικές διστάσεις τα τελευταία δύο χρόνια με νέα παιδιά να πεθαίνουν από νοθευμένες και υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών ουσιών.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=104953&cid=4

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απαγωγής 74χρονης



Συνελήφθησαν οι πέντε από τους οκτώ δράστες της απαγωγής.

Εξιχνιάσθηκε από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, η υπόθεση απαγωγής της 74χρονης Ευανθίας Φραγκογιώργη, συζύγου του εφοπλιστή Άρη Θεοδωρίδη, η οποία είχε απαχθεί στις 19 Ιουνίου 2009 στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν δύο Αιγύπτιοι, 35 και 32 ετών, υπάλληλοι της εταιρείας του εφοπλιστή και τρεις Αλβανοί, 27, 28 και 35 ετών. Επιπλέον, αναζητούνται άλλοι τρεις Αλβανοί, 29, 30 και 31 ετών, οι οποίοι διέφυγαν στη χώρα τους, αμέσως μετά την παραλαβή των λύτρων και την απελευθέρωση της 74χρονης.

Η 74χρονη είχε απαχθεί πρωινές ώρες της 19ης Ιουνίου, κοντά στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο. Οι δράστες, με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν το όχημά της, επιβιβάστηκαν σε αυτό και αφού το εγκατέλειψαν στην περιοχή της Καλλιθέας, την επιβίβασαν σε τζιπ και τη μετέφεραν στο κρησφύγετό τους. Βραδινές ώρες της 25ης Ιουνίου οι δράστες την απελευθέρωσαν, αφού πρώτα ο σύζυγός της κατέβαλε ως λύτρα το χρηματικό ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ.

Από την έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, από 20ημέρου τουλάχιστον προ της απαγωγής, παίρνοντας ιδιαίτερες προφυλάξεις, βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία μεταξύ τους, έως και την απελευθέρωση της 74χρονης, οπότε και διακόπηκε κάθε επαφή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση των χρημάτων και του κρησφύγετου όπου κρατούνταν η 74χρονη.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_03/02/2010_322030

Βιαστές και φονιάδες ανηλίκων οι “τιμητές” του ΓΑΠ. Σαδιστής μεγαλοδικηγόρος του Πακιστάν…




Μ
εγαλοδικηγόρος,
βίασε και σκότωσε 12χρονο κοριτσάκι (Χριστιανόπουλο βεβαίως). Εάν κάνετε μία έρευνα πάνω στους νόμους του Πακιστάν για τον βιασμό θα ανατριχιάσετε. Όταν δε είναι και βιασμός αλλόθρησκου, εκεί ξεφεύγουμε από τα όρια.
Ο μεγαλοδικηγόρος αυτός είναι συνεργάτης της παρούσας κυβέρνησης η οποία συνεχίζει να του φέρεται ως VIP.

Και όμως τα εδώ κτήνη, δέχτηκαν συγχαρητήρια από την κυβέρνηση του Πακιστάν που “ενέδωσε στις απαιτήσεις” των Πακιστανών και τις συμπεριέλαβε στο νέο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια. Σέρνουν ολοταχώς τη χώρα του φωτός σε έναν εφιαλτικό μεσαίωνα: Κατ’ Απαίτηση της Πακιστανικής κυβέρνησης το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια!

Δείτε αυτό το ενδεικτικό βίντεο.





http://olympia.gr

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/02/blog-post_6847.html