Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Κλοπές, διαρρήξεις,ληστείες

Αλλοδαποί τον χτύπησαν και τον έδεσαν για να τον κλέψουν

Τέσσερις αλλοδαποί με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν έναν 52χρονο έξω από το σπίτι του στην οδό Δελφών 101 στη Θεσσαλονίκη.
Στη συνέχεια τον χτύπησαν άσχημα και τον ανάγκασαν να τους ανοίξει το διαμέρισμά του. Οι κακοποιοί τον φίμωσαν, τον έδεσαν και του απέσπασαν 1.500 ευρώ και κοσμήματα.

Στο μεταξύ, δύο άγνωστοι εισήλθαν χθες το βράδυ σε κατάστημα ψιλικών, επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως 14 στον Εύοσμο, και με την απειλή όπλων απέσπασαν 150 ευρώ από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=105335&cid=4


Συμπλοκή φύλακα εταιρείας με αλλοδαπό ληστή στην Κόρινθο

Τo βράδυ της Κυριακής στην Κόρινθο, 37χρονος φύλακας γραφείων εταιρίας, αντιλαμβανόμενος την παρουσία ενός αλλοδαπού μέσα στα γραφεία της εταιρίας, αφού ενημέρωσε την αστυνομία, στην προσπάθεια του να τον ακινητοποιήσει συνεπλάκη μαζί του προκαλώντας του σοβαρές σωματικές βλάβες.

Ο αλλοδαπός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», ενώ ο φύλακας της εταιρείας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_16/02/2010_324010


Εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών σε χωριό του Ξυλοκάστρου

Στο χωριό Ρεθίο Ξυλοκάστρου, συνελήφθησαν χθες έξι αλλοδαποί ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διέπρατταν κλοπές σε διάφορες περιοχές του νομού Κορινθίας.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών πραγματοποιήθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς του τμήματος Ξυλοκάστρου με την συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε. Κορινθίας, κατά την οποία συνελήφθησαν οι πέντε εξ αυτών, ενώ ο έκτος τράπηκε σε φυγή και καταδιωκόμενος από αστυνομικό, εκπυρσοκρότησε το όπλο του με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον καταδιωκόμενο ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου και νοσηλεύεται.

Στους χώρους διαμονής των συλληφθέντων βρέθηκαν σωρεία κλοπιμαίων μεταξύ αυτών κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, γεμιστήρα πιστολιού, χρυσαφικά, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, αγροτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικές συσκευές. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τον ιδιοκτήτη του το περασμένο Σάββατο.

Ο αστυνομικός που τραυμάτισε τον αλλοδαπό κατά την καταδίωξη συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του.

Επίσης οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Κορίνθου.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_17/02/2010_324248

Δεν υπάρχουν σχόλια: