Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ



ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ

ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ

ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ....ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ


Greekalert

Απόπειρα βιασμού από Αφγανό στη Πάτρα



Ανήσυχοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής Πυροσβεστίου στην Πάτρα, από την απόπειρα βιασμού που έγινε εναντίον νεαρής γυναίκας στη διασταύρωση των οδών Φαβιέρου και Μπιζανίου. Ένας Αφγανός επιτέθηκε χθες σε ανυποψίαστη πεζή στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα και προσπάθησε να την βιάσει.

Όμως τις φωνές της κοπέλας άκουσε ένοικος πολυκατοικίας, ο οποίος είδε τον δράστη να έχει πέσει πάνω της. Ο Αφγανός μετά την παρέμβαση του ενοίκου, τράπηκε σε φυγή. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που σημειώνεται επίθεση αυτού του είδους σε διερχόμενες στην ίδια περιοχή, γεγονός που έχει προκαλέσει τρόμο στους κατοίκους και ιδίως στις γυναίκες.

Πηγή: thebest.gr
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=103426&cid=4

Στα δύσκολα οι Έλληνες πάντα ενωμένοι


Το Σάββατο που μας πέρασε συνέβη κάτι που είχε να συμβεί χρόνια ολόκληρα. Ο "πατριωτικός χώρος", μια έννοια τόσο ασαφή και δυσνόητη για το ποιους περιλαμβάνει, έδωσε βροντερό παρόν, αφήνοντας πίσω του τα κομματικά λάβαρα και τις ιδεολογικές του ακαμψίες αφού ο κίνδυνος για την πατρίδα προέχει.

Μετά λοιπόν την μεγαλειώδη εμφάνιση των Εθνικιστών στην πορεία της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης, βρέθηκαν ξανά μαζί (Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ., Ανένταχτοι Πατριώτες, Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας και φυσικά η Χρυσή Αυγή μαζί με πολλές άλλες πατριωτικές οργανώσεις) χωρίς καπελώματα και τυμπανοκρουσίες, στηρίζοντας μια ακομμάτιστη εκδήλωση. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ιδανικό! Με την Εκκλησία πάντα μπροστάρη στους εθνικούς αγώνες και τους αγωνιστές να ακολουθούν.

Ελπίζουμε αυτή να μην ήταν η μοναδική φορά ένωσης παρά η αρχή μιας μεγάλης αντεπίθεσης!

http://gkaratheodoris.blogspot.com/2010/02/blog-post_09.html

O ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!




Βίντεο της Xρυσής Αυγής με τα μέλη της ΧΑ και τους υπόλοιπους Έλληνες πατριώτες που έκαναν την παρέμβαση στην αίθουσα της παλιάς βουλής.

πηγή

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ : Αντεπίθεση – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ TVXS ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ – Αλέξης Τσίπρας: Ένας κοινός ψεύτης

Στην δευτερολογία του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την παρέμβαση των εθνικιστών στην παλαιά Βουλή. Έκανε λόγο για επίθεση ακροδεξιών με κουκούλες που μάλιστα προπηλάκισαν κόσμο. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τον συκοφάντη Τσίπρα και δεν θα μείνουμε εκεί. Θα τον διαψεύσει το τηλεοπτικό υλικό που εντός ολίγου θα παρουσιάσουμε στην ιστοσελίδα μας για να δουν όλοι τα ψεύδη του cool Alex και του κόμματός του που συκοφαντεί συστηματικά τους Εθνικιστές.

Στην εκδήλωση που διοργάνωναν «δημοκρατικά», η ΜΚΟ, Ελληνική Ένωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ομάδα Εθνικιστών εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για τον τρόπο που διεξάγονταν η εκδήλωση, τα πρόσωπα που την απάρτιζαν αλλά και το λαθρονομοσχέδιο που θέλει να επιβάλλει το PASOK. Όπως θα διαπιστώσετε με τα μάτια σας σε λίγη ώρα, ούτε «κουκουλοφόροι» υπήρξαν, ούτε βία, ούτε τίποτε από αυτά που ισχυρίστηκε ο συκοφάντης Αλ. Τσίπρας.

Για την ιστορία, οι επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν εκπρόσωποι από τη ΓΣΕΕ, από το ΣΕΒ (το Κεφάλαιο αγαπά τους μετανάστες…), ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο γνωστός συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος , ο Κωστής Παπαϊωάννου, όπως και εκπρόσωποι από το χώρο της αριστεράς…. Σε λίγο θα έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα…

Για την ώρα: Αλέξης Τσίπρας – Ένας κοινός ψεύτης!

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/02/08/%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CF%88%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%82/#more-21940

Αναρχικοί ρουφιάνοι του Indymedia





Αναρχικοί ρουφιάνοι του Indymedia έβγαζαν φωτογραφίες στο συλλαλητήριο.

Τον έναν από αυτούς τον αντιλήφθηκαν μερικοί και έφαγε κάποιες φάπες πριν τον προστατέψει όπως βλέπετε η αστυνομία η οποία δεν ήθελε να πάρουμε και βίντεο όπως θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί!

Γ. Παπανδρέου: «Έλληνας γεννιέσαι και γίνεσαι»




Ο πρωθυπουργός υπερασπίστηκε το νέο νομοσχέδιο για τη μεταναστευτική πολιτική μιλώντας από το βήμα της Βουλής.Με σαφή διάκριση ανάμεσα στην μεταναστευτική πολιτική και την πολιτική ιθαγένειας, επίκληση του ανθρωπισμού αλλά και του ρεαλισμού και με παράλληλο άνοιγμα στην ιδέα ενός Ελληνισμού αποτελούμενου από πολλές και διαφορετικές φυλές, υπερασπίστηκε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, την απόφαση της κυβέρνησης για χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας στους νόμιμους -όπως υπογράμμισε- μετανάστες.

Εμφανιζόμενος στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του ΛΑΟΣ, ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε πως το επίμαχο νομοσχέδιο, τακτοποιεί ένα πρόβλημα που διαιωνίζεται εδώ και 28 χρόνια, χωρίς καμία νομοθετική πρωτοβουλία να το αντιμετωπίζει αποτελεσματικά.

«550.000 μετανάστες ζουν σήμερα, νόμιμα στη χώρα μας. Πράγματι, οι περισσότεροι οφείλουν την άδεια παραμονής σε κάποια από τις πολλές νομιμοποιήσεις που έγιναν στην πορεία. Είναι όμως άδεια που το κράτος αποφάσισε να τους δώσει. Οι άνθρωποι αυτοί υπάρχουν, ζουν και μοχθούν ανάμεσά μας. Έχουν πρόσωπα, ελπίδες, όνειρα και φόβους. Η οικονομική κρίση τους αγγίζει το ίδιο και ανησυχούν το ίδιο με μας. Εργάζονται, εκπληρώνουν τα ασφαλιστικά τους βάρη, αποκτούν ιδιοκτησία, στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, έχουν ριζώσει στην Ελλάδα που έγινε για τα παιδιά τους, η μόνη πατρίδα. Δεν μπορούμε να τους κάνουμε να μην είναι συμμέτοχοι στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Η άρνηση να τους εντάξουμε με κανόνες, δημιουργεί ανομία και διαφθορά. Οδηγεί πρώτα στην γκετοποίησή τους στη δική μας συνείδηση, μετά στην δική τους και μετά στο χάρτη της πόλης: Δίνει το σήμα πως ποτέ δεν θα είναι ευπρόσδεκτοι εδώ…».

Αν η γκετοποίηση αποτελεί το προοίμιο αντικοινωνικών συμπεριφορών και διόγκωσης των προβλημάτων και «αν πραγματικά αγαπάμε την πατρίδα μας, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε τους ανθρώπους αυτούς, να ταυτιστούν με τα όνειρα της πατρίδας μας. Προς τι τα φαντάσματα περί αλλοίωσης του έθνους; Τι σημαίνει να είσαι Έλληνας; Δημοκρατία, ισότητα, ανθρωπισμός. Τόσο λίγο πιστεύουμε στη δύναμη της Ελλάδας, στη δύναμη του Ελληνισμού ανά τους αιώνες; Μεγαλύτερη αλλοίωση βλέπει ο πολιτισμός μας από τις 4-5 ώρες που βλέπουν τηλεόραση εμείς και τα παιδιά μας» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Με το νομοσχέδιο λοιπόν, «δίνουμε προοπτική στους μετανάστες που ζουν μακροχρόνια στη χώρα μας. Δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε - δεν μπορούμε να κρατάμε τους ανθρώπους αυτούς χωρίς φωνή. Τους εμπιστευόμαστε τις οικοδομές, τον τουρισμό, τους γέροντες και τα παιδιά μας (…) Δεν υπάρχουν βεβαίως τέλειες λύσεις, αλλά λύσεις μακροχρόνιες και καλύτερες. Κάτι τέτοιο, μας δίνει και νέες δυνατότητες: Να δούμε Έλληνες ινδικής καταγωγής, αλβανικής καταγωγής, περήφανους για την ελληνική μας ιθαγένεια».

Η χορήγηση της ιθαγένειας δεν αδυνατίζει την φύλαξη των συνόρων και τις προσπάθειες για πάταξη της δουλεμπορίας, οι οποίες αναβαθμίζονται. Τουναντίον, το γεγονός ότι η ιθαγένεια δεν χορηγείται σε μετανάστες χωρίς νόμιμα χαρτιά, στέλνει και ένα μήνυμα, ότι δεν έχει νόημα να μπει κανείς στην Ελλάδα παράνομα, τόνισε ο πρωθυπουργός. Η ίδρυση της ευρωπαϊκής υπηρεσίας ακτοφυλακής (FRONTEX) αποτελεί γεγονός και σύντομα, ο πρώτος περιφερειακός βραχίονας του Οργανισμού αυτού, θα εγκατασταθεί στον Πειραιά. «Οι ευρωπαίοι εταίροι μας θα είναι εδώ. Θα συνεπικουρούν, θα έχουν άμεση εικόνα του προβλήματος. Από την άλλη αλλάζουμε πολιτική ασύλου - και δημιουργούμε μέχρι τον Ιούνιο μια νέα υπηρεσία. Μια χώρα που έζησε την προσφυγιά στο πετσί της, είναι απαράδεκτο να διασύρεται διεθνώς, ότι δεν παρέχει πρόσβαση στο δικαίωμα αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/02/blog-post_877.html

το Καρναβάλι των Πατρώ(ω)ν

Ανθηροστόμου και Υακίνθης, αν-οσίων

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣ'ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ



Εμείς δεν θα πούμε νούμερο...μας πρόλαβε το indymedia και έγραψε 100!!!!...Εμείς αφήνουμε τις εκτιμήσεις σε εσάς...
Σταδίου....3 λωρίδες και το πεζοδρόμιο πιασμένο...από την μία άκρη μέχρι το τέλος της πλατείας στο ύψος της Αμερικής...από εκεί και πέρα υπολογίστε μόνοι σας...

H πορεία που σύμφωνα με το "έγκυρο" indymedia δεν έγινε ποτέ!!!

συνεχίζεται...σύντομα...

** Μην χάσετε...
και άλλο υλικό από την σημερινή εκδήλωση...
το υλικό από την τσικνοπέμπτη στο "Γαλατικό χωριό" που ακούει στο όνομα πλατεία Αγίου Παντελεήμονα...και ένα αφιέρωμα στις αθλοπαιδίες των αναρχικών...

http://www.greekalert.com/2010/02/blog-post_9021.html