Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Πολιτικό Φιάσκο η υπόθεση με τον νεκρό Αφγανό – Τζάμπα οι πορείες και οι αφίσες.


Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Νοεμβρίου 9, 2009

Σε πολιτικό φιάσκο κατέληξε η υπόθεση με τον νεκρό 23χρονο Αφγανό στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας. Γεγονός που είχε απασχολήσει τόσο την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο όσο και τους γνωστούς αριστερούς, αναρχικούς και λοιπές αντιρατσιστικές οργανώσεις.

Πλήθος εκδηλώσεων, συναυλιών πορειών με αποκορύφωμα την κατάληψη του δημαρχείου Νίκαιας για πόσες μέρες λόγω της δολοφονίας του Αφγανού από αστυνομικούς, στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας. Μια δολοφονία η οποία όπως αποδείχθηκε δεν υπήρξε ποτέ. Όλα αυτά ήταν απλά κατασκευάσματα και ιστορίες φαντασίας ώστε να βρουν αφορμή ο κ. Κωνσταντίνου και η παρέα του (Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, ΣΟΣ Ρατσισμός κτλ) να βγουν από την αφάνεια.

Μέσα σ όλα τα άλλα αναλύσεις επί των αναλύσεων από γνωστές αριστερές εφημερίδες αλλά και κατά τα άλλα από έγκυρα δημοσιογραφικά sites. Ο κ. Κούλογλου ειδικά είχε κάνει δεκάδες ρεπορτάζ και αφιερώματα για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και όλες τις ανταποκρίσεις από τις εκδηλώσεις συμπαράστασης. Μάλιστα στην πιο πρόσφατη η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος στα πλαίσια του κοινωνικού φόρουμ ο αδερφός του «δολοφονημένου» Αφγανού ήθελε δικαιοσύνη και άμεση φυλάκιση των αστυνομικών.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις όμως και οι μαρτυρίες απέδειξαν άλλα. Απέδειξαν πως ο συγκεκριμένος Αφγανός είχε καταναλώσει αλκοόλ μαζί με ναρκωτικές ουσίες ενώ λίγο πριν την προσαγωγή του είχε αποπειραθεί να βιάσει έναν 14χρονο συμπατριώτη του. Πράγμα που αντιλήφθηκε ο μεγάλος αδερφός του θύματος και τον ξυλοκόπησε. Και έτσι προκλήθηκαν οι μώλωπες στο σώμα του.

Η είδηση μέχρι στιγμής έχει θαφτεί από την πλειοψηφία των ΜΜΕ ενώ κανείς δεν κάνει λόγο για την μεγάλη ήττα των δήθεν «αντιρατσιστικών» οργανώσεων.

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/11/09/%CF%86%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%B7-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C-%CE%B1%CF%86%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%8C-%E2%80%93/


Μια μικρή αναφορά απ' το Site του Ταρζάν---> http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76801&cid=4

Ρατσισμός!Φασισμός!Ντροπή!ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στους λαθρομετανάστες να έχουν καρτοκινητό!!!


Ο νέος νόμος για τη δήλωση επωνυμίας των κατόχων καρτοκινητών,αναφέρει τα εξής:

"Για τους αλλοδαπούς απαιτείται η προσκόμιση της άδειας παραμονής ή του ειδικού δελτίου ταυτότητας ομογενούς ή του ειδικού ταξιδιωτικού εγγράφου για πρόσφυγες ή πιστοποιητικού μη απέλασης ή άλλου νόμιμου εγγράφου, το οποίο θα αποδεικνύει τα στοιχεία τους. Για τους νέους έως 18 χρονών τις συνδέσεις θα «χρεώνονται» στο όνομά τους οι κηδεμόνες, ενώ οι παράνομοι μετανάστες δεν θα μπορούν να αποκτήσουν καρτοκινητό. Από τις 31 Ιουλίου 2010 όσα καρτοκινητά δεν δηλωθούν θα διακόπτεται η σύνδεσή τους."

Μα καλά,πώς ξέφυγε από τους εραστές των λαθρομεταναστών η παραπάνω είδηση;ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ!Και να διοργανώσουν αντιρατσιστικές,αντιφασιστικές και...αντικαρτοκινητές πορείες αλληλεγγύης και συμπαράστασης!

-ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ!

-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΕΕΣ,ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΛΠ!

-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!

Αυτά και άλλα πολλά πρέπει να είναι τα συνθήματα για την απαράδεκτη αυτή νομοθετική ρύθμιση,που απαγορεύει την επικοινωνία μεταξύ των "μεταναστών"!ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!Και πώς θα μιλάνε με τις ώρες τώρα στα κινητά;Πώς θα συννενοούνται για τις παραλαβές παράνομων cd και λοιπών "εμπορευμάτων";Πώς θα διακινούνται οι ψυχωφελείς ναρκωτικές ουσίες;

Αναμένουμε δυναμική απάντηση,σύντροφοι!Το φασιστικό αυτό μέτρο δεν πρέπει να περάσει...!

Υ.Γ.Για να σοβαρευτούμε:για όσους αναρωτιούνται πώς μιλάνε τόσες ώρες οι λαθρομετανάστες στα κινητά,ας διαβάσουν το παρακάτω άρθρο κι ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους:

"Πώς να τηλεφωνείς στο Πακιστάν και να χρεώνεις το κόστος σε κάποιο περίπτερο".

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/11/blog-post_09.html

Καταδίωξαν πέντε... συνέλαβαν τον έναν

Πέντε αλβανοί, οι οποίοι ζουν και δρουν στην Πάτρα, αποτελούν τη συμμορία που στις 8 Νοεμβρίου, προσπάθησε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ο ιδιοκτήτης κατάφερε να ενημερώσει άμεσα την Αστυνομία, ενώ οι πέντε Αλβανοί τον τραυμάτισαν ελαφριά με κλομπ και τον απείλησαν με καραμπίνα. Πριν προλάβουν να πάρουν τα χρήματα, κατέφθασε η Αστυνομία. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, καταδιώχτηκαν και συνελήφθη ο ένας, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται από τις Αρχές.

Μάλιστα, από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες στο παρελθόν είχαν διαπράξει άλλη μία ληστεία με λεία 400 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ έκαναν άλλες δύο απόπειρες.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76869&cid=4

Συμπλοκή με 3 τραυματίες

Από είκοσι Αλβανούς αποτελούνταν η ομάδα που μπήκε σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη στην οδό Διστόμου 28, το βράδυ του Σαββάτου, ψάχνοντας μια άλλη ομάδα ομοεθνών τους.

Όταν μπήκαν στην καφετέρια, ένας από τους είκοσι σήκωσε όπλο και πυροβόλησε, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματίσει κανένα.

Ακολούθησε συμπλοκή σώμα με σώμα στην οποία τραυματίσθηκαν δύο Αλβανοί και ένας Έλληνας.

Ο ένας από τους Αλβανούς τραυματίες παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ οι υπόλοιποι δυο αποχώρησαν μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Έρευνες για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76856&cid=4