Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Τρίτη μέρα συγκρούσεων και βανδαλισμών

Quiz : Bαγδάτη ή Αθήνα;

Μετά τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία και την Ιταλία η Ελλάδα παίρνει τη σκυτάλη. Η Αθήνα μετατρέπεται σε θέατρο βιαιοτήτων. Οι ζημιές στο κέντρο της Αθήνας, ήταν και πάλι ανυπολόγιστες .Σπασμένα αυτοκίνητα, προθήκες καταστημάτων και φανάρια. Φωτιές ζώνουν και πάλι την πρωτεύουσα της χώρας… Οι τουρίστες τρέχουν έντρομοι να κρυφτούν. Τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων μετέφεραν τα όσα συνέβησαν σε όλον τον κόσμο.

Όχι ! Δεν πρόκειται για κάποια τρομοκρατική επίθεση. Είναι τα στίφη μουσουλμάνων μεταναστών που γκρεμίζουν τα πάντα στο πέρασμα τους. Με κραυγές όπως «Ο Θεός είναι μεγάλος» και συνθήματα που παραπέμπουν στη «ΤΖΙΧΑΝΤ»,συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις, με κατοίκους των περιοχών, από την Ομόνοια και το Σύνταγμα έως την Πλατεία Βικτωρίας…


Θλιβερές εικόνες που σόκαραν πολλούς που μέχρι πρότινος έβλεπαν με φιλικό μάτι τους ‘’δύσμοιρους’’ και ‘’φιλήσυχους’’ μετανάστες. Ασφαλώς τώρα θα έχουν μπει σε σοβαρές σκέψεις… Πρωτόγνωρα φαινόμενα που προμηνύουν θύελλες…Όσοι είχαν από καιρό χτυπήσει το ‘’καμπανάκι’’ του κινδύνου, σίγουρα δεν εξεπλάγησαν! Για μας τους Εθνικιστές ήταν απλά θέμα χρόνου. Όταν κάποιοι μας χαρακτήριζαν ‘’τρομολάγνους’’ , ‘’κινδυνολόγους’’ και ‘’ρατσιστές’’ ηρθαν τα γεγονότα να μας δικαιώσουν! Όλα αυτά με αφορμή τη σπίλωση ή υποτιθεμένη σπίλωση του κορανίου κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου. Αναμφίβολα αυτή ήταν η αφορμή. Ο στόχος είναι άλλος. Και αυτός δεν άλλος από την ανέγερση Μουσουλμανικού Τεμένους και την νομιμοποίηση των θρησκευτικών ηγετών της μουσουλμανικής μεταναστευτικής κοινότητας. Ίσως παράλληλα επιδιωξουν και άλλα προνόμια… Ο χρόνος θα δείξει. Το σίγουρο είναι πάντως –και αυτό είναι απ’ τα ευχάριστα, ότι πολυπόθητη ‘’ενσωμάτωση’’ των μεταναστών πάει κατά διαόλου…


Μέλη ακροαριστερών οργανώσεων υποκινούν τις ταραχές.

Τραγική και προβοκατόρικη υπήρξε η στάση της αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου το τελευταίο διάστημα. Από το ΣΥΡΙΖΑ (‘’Καταδικάζουμε την αστυνομική βία που ασκήθηκε κατά των διαδηλωτών μεταναστών στη σημερινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας’’)και το ΚΚΕ (το ΚΚΕ καταδικάζει τη σημερινή βάρβαρη επίθεση των αστυνομικών εις βάρος των μεταναστών».), μέχρι και τους πολυδιαφημισμένους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ του Τρεμόπουλου ! Διασκεδαστική και η φυλλάδα της ‘’Ελευθεροτυπίας’’ με τα δακρύβρεχτα άρθρα της!

Φαίνεται ότι ‘’επαναστάτες’’ της Εκάλης βρήκαν ένα νέο εκτελεστικό βραχίονα για να ‘’περάσουν’’ τα νοσηρά τους σχέδια… Δημιουργούσαν κλίμα τρομοκρατίας σε συνοικίες της Αθήνας όπως η Κυψέλη και ο Άγιος Παντελεήμονας, μεθόδευαν επιθέσεις εναντίων αστυνομικών τμημάτων, οργάνωσαν συλλαλητήρια …



''Κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος’’

Τα παπαγαλάκια της αριστεράς καλούν με μηνύματα στα αραβικά σε εξέγερση!



Βεβαίως τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει η κυβέρνηση για ότι συμβαίνει στις γειτονιές της Αθήνας . Όχι μόνο γιατί δεν έχει τίποτα για το μεταναστευτικό ζήτημα, αλλά και γιατί

ανέχεται μια χούφτα ανθελλήνων που υποδαυλίζουν το μίσος κατά οποιουδήποτε δεν συμφωνεί μαζί τους (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΌΡΟΙ). Δυστυχώς για τους τελευταίους ,οι κάτοικοι του Αγιου Παντελεήμονα ξυπνησαν για τα καλά!




ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!




Ακύρωσαν στην πράξη οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα την εκδήλωση που είχαν προγραμματίσει οι γνωστοί κύκλοι στην πλατεία τους για σήμερα το απόγευμα. Η... μόνιμη κάτοικος δεκάδων περιοχών της Αθήνας και στέλεχος αντίστοιχων ψευτοεπιτροπών Βήχου μαζί με τον υπότροφο του καθεστώτος Αλία και Χότζα, προστατευόμενου του συγκροτήματος Λαμπράκη Γκαζμετ Καπλάνι, τα μάζεψαν άρον άρον και την κοπάνησαν από την πλατεία μετά την έντονη αντίδραση των κατοίκων -που προηγούμενα είχαν προπηλακιστεί- μαζί με τους λαθρομετανάστες που θα συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Βήχου και Καπλάνι υποτίθεται ότι σήμερα θα οργάνωναν μιά... παράσταση Καραγκιόζη, αλλά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική αφού αυτό ήταν το πρόσχημα, για μια ακόμη ανθελληνική μάζωξη που όλοι πια γνωρίζουμε πως θα κατέληγε. Κάποιοι ζήτησαν εξηγήσεις για αυτή την προσχηματική εκδήλωση με αποτέλεσμα οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ "υπασπιστές" των οργανωτών να τους επιτεθούν. Η αντεπίθεση των κατοίκων ήταν καταλυτική και αυτή την στιγμή στην πλατεία Αγίου Πανετελεήμονα δεν υπάρχουν ούτε οι υποκινητές ούτε οι γνωστοί πιά δημιουργοί εκτρόπων. Το ποτάμι της αγανάκτησης φουσκώνει και θα παρασύρει πολλούς. Τα ψέμματα κυρίες και κύριοι τελείωσαν. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Κι όποιος δεν γουστάρει ΕΞΩ... Με το καλό ή με το άγριο!

"ΣΤΟΧΟΣ"

Και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα μέχρι να φύγουν. Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους βλέποντας τη πολιτεία να αδυνατεί να εφαρμόσει τους νόμους.



Περαστικά λοιπόν στους κατ’ επάγγελμα ΠΡΟΔΟΤΕΣ και… έπεται συνέχεια !


Περαστικά και στους ‘’αριστερούλιδες’’ δημοσιοκάφρους γιατί οι χτεσινοί υπαίτιοι των επεισοδίων ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ! ΝΑΙ, ΌΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ! Οι συγκεκριμένοι είναι απλά θρησκευόμενα άτομα απ’ αυτούς που ‘’ζουν και εργάζονται στη χώρα μας’’. Φανατικοί Μουσουλμάνοι που δεν θα ενσωματωθούν ΠΟΤΕ στην Ελληνική κοινωνία .



’’ΖΩ ΚΑΙ ΕΡΓΆΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ’’



ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ !


ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!


ΗΡΘΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ,


ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

«Τζιχάντ» στην …Καμπούλ της Ομόνοιας!


Δεν είναι υπερβολή… Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Αθήνα και το Αφγανιστάν. 1000 λαθρομετανάστες με την συνδρομή ανθελληνικών στοιχείων αλλά και το απαραίτητο promotion τηλε-«επαναστατών» μπολσεβίκων, έκαναν την δική τους «εξέγερση».

Για περισσότερες από 3 ώρες το κέντρο της Αθήνας θύμιζε πεδίο μαχών μεταξύ των …οικονομικών ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και των περιουσιών Ελλήνων που σε τίποτε δεν φταίνε για να πουλάνε κάποιοι «αντιρατσισμό» από τα ΜΜΕ. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, εδώ και ημέρες κάποιοι πυροδότησαν το κλίμα αρχικά με εκπομπές τύπου «Πρωταγωνιστές» και στην συνέχεια με διάδοση φημών περί σκισίματος ενός Κορανίου από αστυνομικό κατά τον έλεγχο ενός αυτοκινήτου. Φήμες που σε καμία περίπτωση δεν έχουν αποδειχθεί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το σύνολο των ΜΜΕ να τις υιοθετήσουν για να κάνουν το «κομμάτι» τους και οι αντιρατσιστικές οργανώσεις σε συνεργασία με τις συμμορίες των λαθρομεταναστών.

Τα σημερινά επεισόδια που ξεκίνησαν από την Ομόνοια, επεκτάθηκαν μέχρι την πλατεία Συντάγματος, με την αστυνομία σε …αμυντική στάση να δέχεται τις πέτρες και τις μολότωφ (που φυσικά δεν έριχναν μόνοι τους οι λαθρομετανάστες). Κλειστή ήταν γύρω στις 5 η οδός Ακαδημίας ενώ αργότερα η Σταδίου, Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας και ομάδες λαθρομεταναστών, κατέβηκαν την Πανεπιστημίου προξενώντας φθορές κυρίως σε στάσεις λεωφορείων αλλά και καταστήματα. Σημειώνεται ότι για το ίδιο γεγονός, ένταση σημειώθηκε σε διαμαρτυρία αλλοδαπών έξω από το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα το βράδυ της Πέμπτης, κατά την οποία Σύριος πέταξε βόμβα μολότοφ εναντίον του τμήματος.

Η άποψή μας παραμένει σταθερή. Κάποιοι επιχειρούν να δοκιμάσουν τις αντοχές των Ελλήνων οι οποίοι παρακολουθούν αβοήθητοι την υποβάθμιση της Πατρίδας μας. Αν όλα αυτά δεν είναι μία γενική πρόβα για «πορτοκαλί επανάσταση» τότε τί είναι; Και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση (όπως και τον Δεκέμβριο…) έχουμε την απόλυτη στήριξη των ΜΜΕ που φρόντισαν από νωρίς να ρίξουν λάδι στη φωτιά με τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ περί των φτωχών λαθρομεταναστών που …καταπιέζονται στην πατρίδα μας. Για εμάς, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και σε αυτό συμβάλλει τόσο η παρουσία περισσότερων από 2 εκατομμύρια λαθρομεταναστών, όσο και η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ συνδρομή του ίδιου του «κράτους».

Εγκληματικά στοιχεία λαθρομεταναστών στους δρόμους, ανθέλληνες «αντιρατσιστές» στο κυνήγι της ψήφου και μία Ελλάδα τσαλακωμένη που θέλουν να καταστρέψουν ολοκληρωτικά.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/05/22/%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CE%BE%CE%B5-%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD/

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!


Εκεί καταντήσαμε με τους πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων και με τους “εθνικοπατριώτες”-αντιρατσιστές της πλάκας, που δεν έκαναν τίποτε.

Τα επεισόδια επεκτάθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και στους δρόμους του ιστορικού κέντρου. Οι συγκεντρωμένοι συγκρούονται με την Αστυνομία πετώντας πέτρες, ξύλα και μάρμαρα.


Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

«Πορτοκαλί επανάσταση» λαθρομεταναστών με την χορηγία αριστεριστών



Oμαδική προσευχή στον αλλάχ στην …πλατεία Ομονοίας!

Ολοκληρώθηκε η … «πορεία διαμαρτυρίας» που πραγματοποίησαν από κοινού λαθρομετανάστες και αριστεριστές στην Πατησίων. Απολογισμός; Δεκάδες φθορές σε καταστήματα του κέντρου, σπασμένα αυτοκίνητα κατοίκων, επίθεση σε αστυνομικό τμήμα και μετά… ομαδική προσευχή στον αλλάχ στην …πλατεία Ομονοίας!

Νωρίς το μεσημέρι, λιγοστοί Έλληνες κάτοικοι, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την πορεία των λαθρομεταναστών τονίζοντας πως αυτή θα εξελιχθεί σε πόλεμο κατά των ίδιων και των περιουσιών τους. Αν και αρχικά οι αφγανοί (κυρίως) δεν ξεπερνούσαν τα 100 άτομα, στην συνέχεια γνωστές ομάδες αναρχικών και αριστεριστών ενίσχυσαν τους λαθρομετανάστες σε μία προσπάθεια να γενικευτούν τα επεισόδια.

Το κράτος έδειξε για ακόμα μία φορά την ανικανότητά του την στιγμή που δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε τα αστυνομικά τμήματα. Οι φήμες που διέδωσαν όλα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ για το σκίσιμο ενός αντίτυπου από το Κοράνι, από αστυνομικούς κατά τον έλεγχο αυτοκινήτου με αφγανούς χθες το βράδυ, πυροδότησε το κλίμα που δεν θέλει και πολύ πλέον για να ξεσπάσουν γενικευμένες συρράξεις, αφού οι «οικονομικοί μετανάστες» στην Πατρίδα μας, αν και ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ δείχνουν να μην σέβονται κανέναν και τίποτε.

Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ξεκάθαρη θέση επάνω στο πρόβλημα των λαθρομεταναστών και αυτή δεν είναι άλλη από την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ.

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/05/21/%C2%AB%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AF-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%C2%BB-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83/


Εκτεταμένα επεισόδια με μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας



Πορεία αλλοδαπών με επεισόδια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Την αφορμή για τις ταραχές έδωσαν, όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές, αστυνομικοί, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της χθεσινής «επιχείρησης σκούπα» σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν Σύριοι μετανάστες, έκαναν έλεγχο, προπηλακίζοντας έναν εξ αυτών, και το σημαντικότερο, έσκισαν ένα αντίτυπο του Κορανίου και ποδοπάτησαν τις σελίδες του.

Περίπου 200 άτομα, στην πλειοψηφία τους Αφγανοί, συγκεντρώθηκαν στις 16:00 στην οδό Αχαρνών, για να διαμαρτυρηθούν για τη χθεσινή συμπεριφορά της Αστυνομίας.

Τα πρώτα μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στην οδό Αχαρνών, όταν κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για τη συγκέντρωση των αλλοδαπών, την οποία πραγματοποίησαν χωρίς να ενημερώσουν κανέναν.

Οι συγκεντρωμένοι, που σταδιακά αυξήθηκαν στους 1.000, πραγματοποίησαν πορεία προς την πλατεία Ομονοίας, προξενώντας καταστροφές σε αυτοκίνητα και καταστήματα.

Στη συνέχεια, προσευχήθηκαν ομαδικά στην πλατεία, την οποία και κατέλαβαν επί αρκετές ώρες. Οι αλλοδαποί θα πραγματοποιήσουν εκ νέου συγκέντρωση αύριο στην Ομόνοια στις 15:30.


http://www.zougla.gr/news.php?id=41508

Έγγραφο φωτιά-Επιδημία χολέρας και τύφου απειλεί την Αθήνα

Ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός εσωτερικών Πάκης Παυλόπουλος είναι γνώστες του εγγράφου και αδιαφορούν.



ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
5 εκατομμύρια θα είναι οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα το 2018 και 10 εκατομμύρια το 2028 αν δεν ανακοπεί το ρεύμα εισόδου στην χώρα.



http://ventetta.blogspot.com/2009/05/blog-post_3704.html

Ρουμανος Βίαζε την 15χρονη θετή του κόρη



Μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του πατριού της ζούσε ένα 15χρονο κορίτσι στην Κυψέλη.

Η 15χρονη κατήγγειλε ότι ο 33χρονος πατριός της, ρουμανικής καταγωγής, ασελγούσε σε βάρος της και την είχε βιάσει τρεις φορές τους τελευταίους μήνες, τις ώρες που η μητέρα της απουσίαζε από το σπίτι.

Η ανήλικη, μην αντέχοντας άλλο τον εφιάλτη που ζούσε, αποκάλυψε στη μητέρα της τις αρρωστημένες ενέργειες του πατριού τους.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη.

http://www.zougla.gr/news.php?id=41450

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ



Διακινούσε λαθρομετανάστες και ναρκωτικά


Ένας 39χρονος Αλβανός και δυο ομοεθνείς του λαθρομετανάστες συνελήφθησαν στην Καστοριά από συνοροφύλακες. Κατά τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο του 39χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν 4,5 κιλά χασίς. Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καστοριάς.

http://www.zougla.gr/news.php?id=40365

Σύλληψη 27χρονου για ναρκωτικά στην Αλεξανδρούπολη


Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης παραπέμφθηκε ένας 27χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη από αστυνομικούς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνα που έγινε στον 27χρονο, βρέθηκε πάνω του μία πλαστική φιάλη που περιείχε μεθαδόνη σε υγρή μορφή, βάρους 43 γραμμαρίων και μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη βάρους 2,5 γραμμαρίων.

http://www.zougla.gr/news.php?id=40598

Μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους ένα κιλό χασίς


Τρία άτομα συνελήφθησαν από άνδρες στην Κόρινθο, γιατί μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε μια συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού.

Πρόκειται για έναν Έλληνα και δύο αλλοδαπούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κορίνθου, ενώ προανάκριση ενεργεί η Ασφάλεια Κορίνθου.

http://www.zougla.gr/news.php?id=40978


Ανήλικες οι παραλήπτριες δέματος με 3 κιλά χασίς


Μια βαλίτσα, που περιείχε τρεις σακούλες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 3 κιλών, εντόπισαν σήμερα το πρωί άνδρες του Λιμενικού Σώματος με την βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων στο λιμάνι της Πάρου.

Άνδρες της Ασφάλειας έστησαν ενέδρα και κατάφεραν να συλλάβουν τους παραλήπτες του δέματος. Πρόκειται για δύο 16χρονες αλλοδαπές και δύο 28χρονους που τις συνόδευαν.

Η ποσότητα των ναρκωτικών κατασχέθηκε, ενώ διενεργείται προανάκριση.

http://www.zougla.gr/news.php?id=41463

Κατάπιε 28 σακουλάκια με κοκαΐνη


Ένας 25χρονος Βούλγαρος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε καταπιεί 28 σακουλάκια με κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 322 γραμμαρίων -ποσότητα που απέβαλε και η οποία κατασχέθηκε.

Ο 25χρονος είχε φτάσει στη χώρα μας από το Εκουαδόρ, με πτήση μέσω Μαδρίτης.

http://www.zougla.gr/news.php?id=40987

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ



«Σε λένε Μωχάμετ; Έχεις λόγο! Σε λένε Ιμπραήμ; Πάρε το μικρόφωνο… Σε λένε Γιουσούφ; Καλοδεχούμενος! Εάν σε λένε Λεωνίδα ή Νικόλαο ή Δημήτριο, την έβαψες… Γιατί οι «ρατσιστές» δεν πρέπει να μιλάνε!»


Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξέφρασε την… απορία(!!!) στην εκπομπή του γιατί η Αστυνομία επέτρεψε στους Χρυσαυγίτες να μπουν στην οδό Σωκράτους. Φτηνή προπαγάνδα, γνωρίζει πολύ καλά ότι εκεί είναι τα γραφεία μας και μάλιστα γραφεία ιδιόκτητα. Θα έπρεπε κατ’ αυτόν να φύγουμε επειδή εγκαταστάθηκαν λαθρομετανάστες για ελεύθερο κατούρημα και διαμονή σε ένα δημόσιο κτίριο, στο «μπορντέλο», όπως κατάντησαν την δύστυχη Πατρίδα μας ο Θεοδωράκης, τα συντρόφια του και οι λοιπές δημοκρατικές και αντιρατσιστικές δυνάμεις; Τέλειωσε, λοιπόν, μόλις πριν από λίγα λεπτά η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» στο MEGA, … η οποία ασχολήθηκε με το θέμα της καταλήψεως του κτιρίου του παλαιού Εφετείου από λαθρομετανάστες, η οποία και αναφερόταν και στην Χρυσή Αυγή και στα επεισόδια του Σαββάτου 9 Μαΐου 2009 που έγιναν στην περιοχή. Όταν μάθαμε για την εκπομπή ζητήσαμε το αυτονόητο: Δηλαδή, να κάνουμε μία δήλωση. Όμως, ο Σταύρος Θεοδωράκης μας είπε ότι η εκπομπή δεν θα έχει δηλώσεις…

Και όμως, είδαμε να ομιλεί ο Μωχάμεντ, ο Σαχίμπ, ο Γιουσούφ, ο Ιμπραήμ, ο Μαχμούτ, ένας Χριστιανός που αλλαξοπίστησε, τούρκεψε όπως λέγανε οι παλιοί, αλλά ούτε ένας εκπρόσωπος δικός μας! Φαίνεται, πως ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων στα ΜΜΕ της διαπλοκής είναι πολύ σκληρός… Σε λένε Μωχάμεντ; Έχεις λόγο! Σε λένε Ιμπραήμ; Πάρε το μικρόφωνο… Σε λένε Γιουσούφ; Καλοδεχούμενος! Εάν σε λένε Λεωνίδα ή Νικόλαο ή Δημήτριο, την έβαψες… Γιατί δεν μπορούν να μιλάνε οι «ρατσιστές»! Αυτό για το δεύτερο ψέμα που είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ότι δηλαδή δεν θα υπάρχουν δηλώσεις στην εκπομπή.

Δεν έδωσαν τον λόγο στην Χρυσή Αυγή. Δεν πειράζει… Δεν μας νοιάζει! Δεν πιστέψαμε ποτέ ότι είναι δημοκράτες για να έχουμε τέτοιες απαιτήσεις. Δεν ζητάς από της Μυλωνούς τον κώλο καλλιγραφία…

ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Υ.Γ.: Όμως, από την εκπομπή προέκυψαν πολλά χρήσιμα στοιχεία, που αποδεικνύουν πόσο διαλυμένο είναι το ελληνικό κράτος, το οποίο έχει καταστεί πλέον πράγματι ο σκουπιδοτενεκές της Ευρώπης! Το λέγανε οι ίδιοι οι ξένοι, που δήλωναν δεν μπορούμε να πάμε στην Γαλλία και την Ιταλία και ερχόμαστε από την Τουρκία στην Ελλάδα. Οι φτωχοί… που πληρώνουν για να έλθουν εδώ από 3.000 έως 6.000 ευρώ! Εύγε πάντως στην «αντικειμενική» δημοσιογραφία που δηλώσεις έχει δικαίωμα να κάνει μόνο κάθε Γιουσούφ… ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ 2009! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ – ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/05/20/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B7-%C2%AB%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9/#more-8384

Άντρο κακοποιών! Να ποιους προστατεύουν ΣΥΡΙΖΑ και αντιρατσιστές

Δακρύβρεχτες ιστορίες στα ΜΜΕ της διαπλοκής, αλλά κανείς δεν λέει ότι το εφετείο στην οδό Σωκράτους είναι άντρο κακοποιών, είναι γεμάτο κλεμμένες τσάντες και πορτοφόλια Ελλήνων και Ελληνίδων… Πήραν δε τόσο αέρα με τις πλάτες των αντιρατσιστών και του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν δημιουργήσει ένα ακόμη «άσυλο», στο οποίο δεν υπάρχει ελληνικό κράτος! Αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν κακοποιό στο κτίριο του παλαιού Εφετείου και δέχθηκαν επίθεση απο λαθρομετανάστες.

Ληστείες


Σύλληψη αλλοδαπών για ληστεία


Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, στον Πειραιά, για ληστεία κατά συναυτουργία και παραβάσεις των νόμων «περί Όπλων».

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι αλλοδαποί, ηλικίας 38, 21 και 17 ετών, υπήκοοι Αφγανιστάν, μαζί με αγνώστων στοιχείων ομοεθνείς τους, λίγη ώρα πριν συλληφθούν αφαίρεσαν με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, από τρεις αλλοδαπούς 440 ευρώ.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 205 Ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στα θύματα, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

http://www.zougla.gr/news.php?id=40721

Οι ληστές με το κάμπριο


Έξι αλλοδαπούς, αλβανικής καταγωγής, συνέλαβε η Αστυνομία ως ύποπτους για πολλές ληστείες σε όλη την Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ασημί κάμπριο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι έξι Αλβανοί, να κινείται από την Κακαβιά προς τα Γιάννενα. Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίοι ήταν κλεμμένο, υπήρχε σήμα στην Αστυνομία, γιατί είχε χρησιμοποιηθεί σε ληστείες.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο να σταματήσει, αλλά ο οδηγός του ανάπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το όχημα στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Αθηνών. Οι ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή, χωρίς όμως επιτυχία.

Από έρευνα που έγινε στο όχημα, εντοπίστηκε ένα πιστόλι, τύπου «Τοκάρεφ». Οι έξι ύποπτοι συνελήφθησαν και το όπλο εστάλη στην Αθήνα, ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες επέστρεφαν στην Ελλάδα από την Αλβανία όπου είχαν πάει για να κρυφτούν για κάποιο διάστημα, προκειμένου οι Αρχές να χάσουν τα ίχνη τους.

http://www.zougla.gr/news.php?id=41545

Συλλήψεις για κατοχή πλαστών διαβατηρίων και εγγράφων

Με πλαστά διαβατήρια στα χέρια πιάστηκαν έξι αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, έπειτα από έρευνα αστυνομικών στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι έξι συλληφθέντες, ηλικίας 18 έως 24 ετών, είχαν στη διάθεση τους, πλαστά διαβατήρια και άλλα έγγραφα για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι πρωτοφανές αφού εντάσσεται στο πλαίσιο συντονισμένων ελέγχων που διενεργεί η αστυνομία προκειμένου να εξαρθρώσει κυκλώματα πλαστογραφίας τα οποία δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης.

http://www.zougla.gr/news.php?id=41110

Συνέλαβαν αλλοδαπούς με πλαστές πιστωτικές κάρτες



Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέου Ψυχικού προχώρησαν στη σύλληψη δύο Ρουμάνων, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους πλαστές πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες έκαναν αγορές από καταστήματα.

Οι αλλοδαποί παγίδευαν ΑΤΜ και στη συνέχεια έφτιαχναν τις κάρτες – κλώνους, που τους επέτρεπαν να κινούνται με σχετική άνεση στις αγορές τους.

Οι κάρτες κατασκευάζονταν εξ αρχής στο όνομα υπαρκτών ή ανύπαρκτων προσώπων. Συνεργός τους στην Ουκρανία τους έστελνε στοιχεία διαφόρων προσώπων και αριθμούς πιστωτικών καρτών με τα οποία οι συλληφθέντες κατασκεύαζαν κάρτες. Για κάθε κάρτα που κατασκεύαζε με αυτά τα στοιχεία η συμμορία έστελνε στον Ουκρανό 500 ευρώ.

Ωστόσο, οι δύο από το συγκεκριμένο κύκλωμα συνελήφθησαν, ενώ οι άντρες της Αστυνομίας αναζητούν άλλους τέσσερις, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Μάλιστα, σε έρευνα που έγινε σε κρησφύγετο της συμμορίας στο Παγκράτι, βρέθηκαν 55 πλαστές κάρτες και 11 χωρίς στοιχεία. Επίσης, κατασχέθηκαν 79 αυτοκόλλητες καρτέλες με γράμματα και αριθμούς, ένας προσωπικός υπολογιστής και μηχανή ανάγνωσης πιστωτικών καρτών, χρήματα σε ευρώ και πλαστές ταυτότητες.

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση εκτελέστηκε εξ ολοκλήρου από το ΤΑ Ν. Ψυχικού το οποίο έχει δύναμη 8 ανδρών.

http://www.zougla.gr/news.php?id=41050

Απαγωγές



Ξυλοκόπησαν και απήγαγαν 14χρονο για να ζητήσουν λύτρα


Τέσσερις Πακιστανοί κι ένας υπήκοος Μπαγκλαντές συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής για την απαγωγή και τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 14χρονου αγοριού από το Μπαγκλαντές.

Στις 11 Μαΐου, οι δράστες προσέγγισαν το νεαρό στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Τον άρπαξαν με τη βία και τον μετέφεραν σε διαμέρισμα στην περιοχή, όπου τον ξυλοκοπούσαν διαρκώς, ζητώντας του να τους καταβάλλει 2.000 ευρώ.

Μετά τηλεφώνησαν σε συγγενή του ανήλικου, απαιτώντας το ίδιο ποσό για να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο 37χρονος όμως κατάφερε να εντοπίσει και να ελευθερώσει μόνος του το 14χρονο, ειδοποιώντας στη συνέχεια την Αστυνομία.

Οι δράστες συνελήφθησαν χθες μετά από σχετική έρευνα και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

http://www.zougla.gr/news.php?id=40571

Μπαγκλαντεσιανοί απαγωγείς στην Κυψέλη

Συνελήφθησαν το πρωί της Τρίτης από αστυνομικούς του τμήματος Κυψέλης δύο αλλοδαποί για αρπαγή δύο ομοεθνών τους. Οι δράστες, με ακόμα τρεις ομοεθνείς από το Μπαγκλαντές, οδήγησαν τα θύματα σε διαμέρισμα. Τους εξανάγκαζαν να τηλεφωνούν σε συγγενικά τους πρόσωπα προκειμένου να τους δώσουν 6.000 ευρώ

http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1353:2009-05-13-01-04-25&catid=107:short-news&Itemid=317

Τους απήγαγαν και ζητούσαν 170.000 ευρώ λύτρα


Υπόθεση απαγωγής εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, δύο αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής, 41 και 70 ετών, δέχθηκαν τηλεφώνημα στο πλαίσιο της δουλειάς τους και συναντήθηκαν στην περιοχή της Ελευσίνας με άγνωστα άτομα. Από τη στιγμή εκείνη χάθηκαν τα ίχνη τους.

Το ίδιο βράδυ άγνωστος τηλεφώνησε στο συνεταίρο του 41χρονου, ζητώντας του 170.000 ευρώ ως λύτρα προκειμένου να απελευθερώσει τους δυο απαχθέντες.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και ειδικός διαπραγματευτής προσέφερε τις υπηρεσίες του κατά τη διάρκεια των επαφών, που είχαν οι δράστες με τους συγγενείς των παθόντων. Συμφώνησαν τελικά να καταβληθεί στους απαγωγείς το ποσό των 14.500 ευρώ, κάτι που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Στη συνέχεια απελευθερώθηκαν σταδιακά οι δυο απαχθέντες στην περιοχή των Μεγάρων.

Αμέσως μετά ξεκίνησε η έρευνα της Ασφάλειας και δεν άργησαν να συγκεντρωθούν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία στην απαγωγή εμπλέκονταν πέντε άτομα συνολικά -συγκεκριμένα ένας Έλληνας 33 ετών και τέσσερις Αλβανοί.

Ένας από τους Αλβανούς είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές της Κέρκυρας, ενώ ο άλλος είναι σεσημασμένος για ληστείες.

Οι δράστες εντοπίστηκαν, και χθες συνελήφθησαν ο Έλληνας και δυο Αλβανοί 21 και 31 ετών, ενώ διαφεύγει μια γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν άγνωστα. Η γυναίκα αυτή έπαιξε βοηθητικό ρόλο στην υπόθεση: ήταν ο άνθρωπος που έκανε τις επαφές με τους συγγενείς των απαχθέντων.

Κατά τη διάρκεια της ομηρίας, οι δράστες κακοποίησαν βάναυσα ιδιαίτερα τον 41χρονο, προκαλώντας κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για αρπαγή, εκβίαση κατά συναυτουργία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

http://www.zougla.gr/news.php?id=40271

Αλβανός ο φονιάς του ηρωϊκού αστυνομικού Μιχάλη Σπανουδάκη



Ένας ακόμη αλβανός που βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας από τις αρχές του χρόνου συνελήφθη στον Κολωνό ως ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του αστυνομικού Μιχάλη Σπανουδάκη μετά από ληστεία σε υποκατάστημα της τράπεζας Κύπρου στη Νίκαια, στις 5 Μαρτίου. Ο ηρωϊκό αστυνομικό είχε πέσει νεκρός από τις σφαίρες του δράστη της ληστείας, τον οποίο καταδίωξε ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας, όταν τον είδε να περνάει από μπροστά του τρέχοντας.
Όπως ομολόγησε ο ίδιος ο 26χρονος δολοφόνος, αποτελούσε μέλος συμμορίας ομοεθνών του και είχε διαπράξει από τις αρχές του χρόνου συνολικά δώδεκα ληστείες σε τράπεζες, ΕΛΤΑ και Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια στην Αθήνα και τον Πειραιά.

http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1354:2009-05-13-01-06-49&catid=107:short-news&Itemid=317

Συνελήφθη Ρουμάνος που γρονθοκόπησε ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου

Στο στόχο αδίστακτων ληστών μπήκε ένα κοσμηματοπωλείο σήμερα στο Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμμορία εισέβαλλε στο κατάστημα αιφνιδιάζοντας τον 75χρονο ιδιοκτήτη του, και αφού τον γρονθοκόπησε, αφήνοντας τον σε λιπόθυμη κατάσταση, άρπαξε πολύτιμα κοσμήματα μεγάλης αξίας. Στη συνέχεια οι ληστές διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγες ώρες αργότερα η Αστυνομία εντόπισε ένα Ρουμάνο, πάνω στον οποίο βρέθηκε και το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων και άμεσα προχώρησε στη σύλληψή του.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει και τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας.

http://www.zougla.gr/news.php?id=41112

Συνελήφθη ο αλλοδαπός που είχε αποδράσει σαν.. κύριος από το ΑΤ Ομόνοιας

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας ο 24χρονος Αφγανός, ο οποίος είχε αποδράσει προχθές από το Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Ο Αφγανός προσποιήθηκε έναν... άλλο κρατούμενο, παλαιστινιανής καταγωγής και μετήχθη κατ’ αυτόν τον τρόπο με άλλους έξι κρατούμενους -και συνοδούς πέντε αστυνομικούς- στα δικαστήρια Ευελπίδων, όπου δικάστηκε για τα αδικήματα του Παλαιστίνιου, δηλαδή παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και αλλοδαπών.

Για τα αδικήματα αυτά του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων μηνών φυλάκισης, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος δεδομένου ότι σαν «Παλαιστίνιος» έχει άσυλο!

Η αλήθεια έγινε αντιληπτή μόλις στις έξι το απόγευμα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ομόνοιας, όταν ήταν πια πολύ αργά...

Το περίεργο βέβαια είναι ότι ο Αφγανός συνελήφθη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξή του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Μετά όμως και από αυτή την εξέλιξη, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς, παύει η δίωξη σε βάρος τους.

http://www.zougla.gr/news.php?id=40607

Συλλήψεις λαθρομεταναστών


Έκρυψε 22 αλλοδαπούς στο φορτηγό του


Εικοσιδύο λαθρομετανάστες είχε στοιβαγμένους στο φορτηγό του ένας 36χρονος αλλοδαπός προκειμένου να τους φυγαδεύσει παράνομα από τη χώρα.

Σε έλεγχο που του έκαναν οι λιμενικοί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας εντόπισαν τους λαθρομετανάστες και συνέλαβαν τον 36χρονο.

Η οικεία Λιμενική Αρχή διενεργεί προανάκριση ενώ προχώρησε και στη κατάσχεση του οχήματος.

http://www.zougla.gr/new

Συλλήψεις λαθρομεταναστών σε Σάμο και Μυτιλήνη


Εικοσιένα λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στη θάλασσα, ανατολικά του ακρωτηρίου Πράσσο στη Σάμο, από άντρες του Λιμενικού σώματος.

Οι λαθρομετανάστες επέβαιναν σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια.

Αφού συνελήφθησαν μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για προληπτικές εξετάσεις, ενώ προανάκριση διενεργεί η Λιμενική Αρχή Σάμου.

Λίγες ώρες αργότερα, και συγκεκριμένα στη Μυτιλήνη εντοπίστηκαν 14 αλλοδαποί, στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό τη παράνομη είσοδο στη χώρα.

http://www.zougla.gr/news.php?id=40647