Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Άντρο κακοποιών! Να ποιους προστατεύουν ΣΥΡΙΖΑ και αντιρατσιστές

Δακρύβρεχτες ιστορίες στα ΜΜΕ της διαπλοκής, αλλά κανείς δεν λέει ότι το εφετείο στην οδό Σωκράτους είναι άντρο κακοποιών, είναι γεμάτο κλεμμένες τσάντες και πορτοφόλια Ελλήνων και Ελληνίδων… Πήραν δε τόσο αέρα με τις πλάτες των αντιρατσιστών και του ΣΥΡΙΖΑ και έχουν δημιουργήσει ένα ακόμη «άσυλο», στο οποίο δεν υπάρχει ελληνικό κράτος! Αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν κακοποιό στο κτίριο του παλαιού Εφετείου και δέχθηκαν επίθεση απο λαθρομετανάστες.

Ιδού η σχετική είδηση: «Επίθεση με πέτρες και μπουκάλια από ομάδα αλλοδαπών δέχτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας το πλήρωμα ενός περιπολικού της Άμεσης Δράσης, στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αστυνομικός που οδηγούσε. Το περιπολικό επέστρεφε από κλήση για ληστεία κατά 20χρονου, όταν δέχθηκε την επίθεση από περίπου 30 άτομα, που βγήκαν από το κτήριο του παλιού Εφετείου, στη γωνία Μενάνδρου και Αγ. Κωνσταντίνου, το οποίο τελεί υπό κατάληψη.»

Να ποιους προστατεύουν οι «αντιρατσιστές» και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Όμως, δεν φταίνε αυτοί, φταίει και η κυβέρνηση που έχουμε, η οποία αποδεικνύεται πολιτικά δειλή και ανήμπορη να εφαρμόσει τον νόμο για μικροπολιτικούς λόγους.

ΟΜΟΝΟΙΑ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια: