Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Νέος βιασμός από Αλβανό στην Κάρπαθο


Σε αναζήτηση ενός 24χρονου Αλβανού βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές της Καρπάθου, μετά από καταγγελία που έκανε 18χρονη Σουηδέζα ότι την βίασε!

Την Τετάρτη, η 18χρονη από την Σουηδία εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Καρπάθου, για να καταγγείλει πως, στη μια και μισή τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, 24χρονος αλβανικής καταγωγής την κάλεσε στο σπίτι του, στο οποίο και μετέβη με την θέλησή της, και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Ο φερόμενος ως δράστης διαμένει προσωρινά στην περιοχή Πηγάδια Καρπάθου.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν τον 24χρονο, ενώ για την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και διενεργείται προκαταρκτική έρευνα από το Α. Τ. Καρπάθου.

http://www.zougla.gr/news.php?id=53419

Μετά ψάχνουμε να δούμε τι φταίει και δεν έρχονται τουρίστες στην Ελλάδα…

Πάντως μέχρι στιγμής ,δεν έχουν πανηγυρίσει το βιασμό στο indymedia


Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

3

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΝΕΟ ΜΠΑΜΠΑ, ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα των κατοίκων Πλατείας Αττικής ενάντια στην λαθρομετανάστευση, τα ναρκωτικά και την βία. Για να σώσουμε τις γειτονιές μας, τις πόλεις μας, την Πατρίδα μας. Κανένα γκέτο και πουθενά. Για να σταματήσει Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Πολλοί προσπάθησαν να την σταματήσουν… Απέτυχαν!

2

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/07/15/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B5/#more-10393

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Πλατεία Αττικής: Διαμαρτυρία για λαθρομετανάστευση, ναρκωτικά, βία



Ενωμένοι να σώσουμε την γειτονιά μας, την πόλη μας. Ας ενώσουμε τις φωνές μας. Όλοι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Όλοι μαζί στον αγώνα.

Τετάρτη 15 Ιουλίου, 7:30 το απόγευμα, Αδμήτου και Αγορακρίτου, Πλατεία Αττικής
Διαμαρτυρία κατοίκων Πλατείας Αττικής




Βιασμός 12χρονης στη Λήμνο από Αλβανό



Ανάστατη είναι η μικρή κοινωνία της Παναγιάς στη Λήμνο, μετά τη σεξουαλική επίθεση νεαρού Αλβανού σε 12χρονη έφηβη του χωριού. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νεαρή, ο 21χρονος την ακολούθησε μόλις βγήκε από το σπίτι της. Καθώς επέστρεφε, την πλησίασε και αφού την έπιασε από τα χέρια και της έκλεισε το στόμα, την οδήγησε σε ανεγειρόμενη οικοδομή που βρισκόταν σε σχετικά απόμερο σημείο (300 περίπου μέτρα μακριά από το σπίτι της).

Η 12χρονη προσπάθησε να αντιδράσει και να φωνάξει, αλλά αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση. Εκεί τη θώπευσε διά της βίας και σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε «την έγδυσε και την εξανάγκασε σε συνουσία μαζί του». Μετά από ό,τι έγινε η 12χρονη επέστρεψε σπίτι της και διηγήθηκε στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί. Αμέσως, οι δυο τους πήγαν στην Αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση κατά του 21χρονου Αλβανού. Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε και τον συνέλαβε την ίδια μέρα. Ο B.G. παραδέχτηκε την πράξη του μιλώντας στους αστυνομικούς, υποστήριξε ωστόσο ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 12χρονης.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 21χρονος είχε «βάλει στο μάτι» τη 12χρονη από πριν και μάλιστα είχε μιλήσει μαζί της. Από την εξέταση των στοιχείων του 21χρονου, ο οποίος έφτασε στη Λήμνο πριν από ένα χρόνο περίπου, διέμενε στη Μύρινα με τον πατέρα του και τη μητέρα του και απασχολούνταν ως εργάτης, αποδείχτηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας παραμονής στη χώρα. Η σύλληψή του έγινε στα πλαίσια του αυτοφώρου και έχει οδηγηθεί ήδη στον εισαγγελέα Μυτιλήνης με τις κατηγορίες του βιασμού ανήλικης και του νόμου περί αλλοδαπών.

http://www.zougla.gr/news.php?id=52758

Στο μεταξύ, οι αντιεξουσιαστες πανηγύρισαν(!!!) τον βιασμό της 12χρονης στο ρουφιανοσαιτ τους…Ας τους χαίρονται οι ‘’προοδευτικές ‘’δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, ο Λαζόπουλος ,ο κουλογλου και οι φυλλάδες σαν την Ελευθεροτυπία.




ΚΝΕ: "Για τους μετανάστες το φεστιβάλ μας"

Στους μετανάστες που ζουν στην πόλη των Ιωαννίνων, ήταν αφιερωμένο το 30 Εργατικό Φεστιβάλ που οργάνωσε στη "Σκάλα" προχθές Τετάρτη η ΚΝΕ.
Στην εκδήλωση μίλησε η Αθηνά Τσάμη, μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΝΕ, ενώ ακόμη υπήρχε πολιτιστικό πρόγραμμα με ερασιτεχνικά μουσικά συγκροτήματα, αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι, παραδοσιακή μουσική από την Ινδία, έκθεση φωτογραφίας για την Οκτωβριανή Επανάσταση και τους μετανάστες.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΚΝΕ, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, "...αναδείχτηκε η ανάγκη συσπείρωσης στα σωματεία, ο μονόδρομος του ταξικού αγώνα, της ενιαίας πάλης Ελλήνων και ξένων εργατών ενάντια στην αντεργατική πολιτική και τους εκπροσώπους της..."

GIANNIOTIS




Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Νεα ''κλάψα'' απ'την Ελευθεροτυπια!



Η γνωστή και μη εξαιρεταία Γεωργία Δάμα,που προφανώς κατάλαβε ότι για να ανέλθει στη δημοσιο-καφρία πρέπει να γράφει συνεχώς τέτοια άρθρα υπέρ λαθρομεταναστών και εναντίον οτιδήποτε Ελληνικού,ξαναχτύπησε:αυτή τη φορά μ'ένα εμετικό ρυπαρογράφημα με τίτλο «Προτιμάμε την... αυτοαπέλαση, στην Αθήνα δεν μπορείς να σταθείς πουθενά».Όπως καταλαβαίνετε,η κλάψα αρχίζει από την πρώτη...λέξη!Εμείς,για οικονομία χώρου,θα δημοσιεύσουμε ορισμένα μόνο χαρακτηριστικά σημεία:αν θέλετε-και αντέχετε-να το διαβάσετε ολόκληρο,μπορείτε εδώ.

" Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» πριν από μερικές μέρες οι αστυνομικοί ήταν αμήχανοι. Για πρώτη φορά, αντί να επιτηρούν απελάσεις, διεκπεραίωναν τις διαδικασίες της οικειοθελούς επιστροφής μεταναστών στην πατρίδα τους. Εντεκα Μαροκινοί δέχονταν χωρίς δυσφορία και φόβο τους ελέγχους, αδημονώντας να επιβιβαστούν στο αεροσκάφος που θα τους μετέφερε στην Καζαμπλάνκα.

Οι ελπίδες διαψεύστηκαν. Μένει ανοιχτός μόνο ο δρόμος της επιστροφής Οι ελπίδες διαψεύστηκαν. Μένει ανοιχτός μόνο ο δρόμος της επιστροφής. Μόνη αποσκευή τους, η οδυνηρή εμπειρία και το «κέρδος» σε μια σακούλα σούπερ μάρκετ για τον καθένα. Ενα ζευγάρι σαγιονάρες, δύο σοκολάτες για τα παιδιά, μία πετσέτα. Επέστρεφαν με άδεια χέρια, με τη διάψευση της προσμονής. Με τα ρούχα που φορούσαν όταν ήλθαν στην Ελλάδα. Χωρίς ένα κέρμα στις τσέπες, κρατώντας σφιχτά το εισιτήριο και την κάρτα επιβίβασης, κατευθύνονταν προς την έξοδο."

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία αριστερά,τα μόνα...υπάρχοντα των λαθρομεταναστών,εκτός από τις μελό περιγραφές της συντάκτριας,ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ...SWISSPORT!!!ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑΣ ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΤΗΝΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;;;

"Ο 23χρονος Μοχάμετ Ζαχίρ επιστρέφει και αυτός γιατί στην Ελλάδα διαπίστωσε πως δεν έχει καμία ελπίδα να ζήσει νόμιμα. «Αρχικά, μου έδωσαν ένα χαρτί που ισχύει για ένα μήνα. Αν σε πιάσουν μετά τη λήξη του, σε κρατούν για 4 μέρες και την επόμενη φορά για τρεις μήνες. Εμεινα ήδη αρκετά στα κρατητήρια. Εξάλλου, δεν είχα σκοπό να παραμείνω. Ηθελα να φτάσω στη Γαλλία. Εκεί ζουν οι γονείς μου».

Στο Μαρόκο, όπου τον περιμένουν η γυναίκα και η κόρη του, εργαζόταν σε πολυκατάστημα. Τι βρήκε εδώ; «Η μόνη προσφερόμενη δουλειά είναι να πουλάς "μαύρο" με 7-8 ευρώ ένα κομμάτι. Στην Ομόνοια, το Σύνταγμα, την Κυψέλη, τη Βικτώρια, παντού. Δεν είμαι κλέφτης, δεν θέλω να μπλεχτώ σε εγκληματικές πράξεις».

Ο Μοχάμετ έμεινε δύο μήνες, ξόδεψε 3.500 ευρώ και επιστρέφει με τα ίδια ρούχα που έφυγε από το Μαρόκο πριν από τρεις μήνες. Ούτε με μία φανέλα παραπάνω. Η περιπέτειά του μέχρι να φτάσει είναι η γνωστή σε όλους: έμεινε 20 μέρες στην Τουρκία και μία εβδομάδα στα κρατητήρια της Σάμου. Υστερα πήγε στην Κρήτη για δύο μήνες και από εκεί ήλθε στην Αθήνα για να βγάλει το εισιτήριο της επιστροφής.

Σε οίκο μόδας εργαζόταν ο 37χρονος Ναάνα Αμπντέλ Χάντι μέχρι που έφυγε από το Μαρόκο στις 15 Φεβρουαρίου. Να πώς περιγράφει την κατάσταση που βιώνουν οι μετανάστες στην πρωτεύουσα: «Στην Αθήνα δεν μπορείς να σταθείς πουθενά αν ζεις παράνομα. Κινδυνεύεις να περάσεις τη ζωή σου στη φυλακή. Ενα μήνα έξω, τρεις μήνες μέσα. Ξόδεψα όλες μου τις οικονομίες για να έρθω, πάνω από 2.000 ευρώ. Φεύγω και δεν έχω ούτε ένα κέρμα επάνω μου. Στην Ιταλία έχω φίλους, αλλά δεν κατάφερα να φτάσω».

Απορία:ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΣΑΦΩΣ ΝΑΙ(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΔΕΞΙΑ)!ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!!!ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ!

Επίσης,γίνεται σαφής λόγος για ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός!!!Κατά τ'άλλα,οι γνωστοί θολοκουλτουριάρηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι η εγκληματικότητα δεν...αυξάνεται από τους "καημένους πρόσφυγες"!

Και άλλοι, χωρίς ιδιαίτερα οικονομικά προβλήματα, έζησαν την οδυνηρή εμπειρία βλέποντας την Ελλάδα ως ενδιάμεσο σταθμό, όπως ο 30χρονος Μοχάμετ Μπουταγέ. Δείχνει την κάρτα επιβίβασης, τη φωτογραφία της αρραβωνιαστικιάς του στο κινητό τηλέφωνο και εξηγεί γιατί έφτασε ώς εδώ. «Ο πατέρας μου έχει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Δεν ήθελα να είμαι εξαρτημένος οικονομικά κι αποφάσισα να πάω στη Γαλλία, όπου ζουν οι θείοι για να δουλέψω. Από το Μαρόκο έφυγα στις 14 Ιουνίου, έμεινα 10 μέρες στη Σάμο κι ήρθα στην Αθήνα αναζητώντας δουλειά.

Από την πρώτη μέρα κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να μείνω ούτε δευτερόλεπτο. Γιατί έζησα με τους συμπατριώτες μου στο Εφετείο. Δεν άντεχα να ζω μέσα στις ακαθαρσίες. Ξόδεψα 4.000 ευρώ, αλλά δεν μετανιώνω που επιστρέφω. Οσα είδα εδώ μ' έκαναν να μισήσω την Ευρώπη. Η Αθήνα είναι η μοναδική πόλη που σε κάνει να νιώθεις τόση ανασφάλεια. Καθόμουν σε εστιατόρια για φαγητό και με κοιτούσαν στραβά, είμαι μελαχρινός. Πρόσθεσε και το κυνηγητό της Αστυνομίας. Καλύτερα να φύγω. Θ' ανοίξω στην πατρίδα μου παραδοσιακό καφενείο. Νέοι είμαστε».

Αφήνουμε για λίγο τις εμπειρίες των λαθρομεταναστών,που ας πούμε ότι μπορεί να έχουν και δίκιο για τις άθλιες συνθήκες διαβιώσής τους (ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ,ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ).Ας επικεντρωθούμε στα...επιχειρήματα των αυτόκλητων υπερασπιστών τους:δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό το άρθρο καταρρέουν και γελοιοποιούνται;

Διότι,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ...ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΝΑΙ,ΤΑ'ΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ!);ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Ας αφήσουν λοιπόν τα παραμυθάκια κάποιοι ότι ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ...ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ 2.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ!!!

Ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλοι "κακόμοιροι" που θα θελήσουν να επιστρέψουν στις χώρες του επειδή "στην Ελλάδα δεν μπορείς να σταθείς"!Μια παράκληση μόνο:ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ όσους και όσες τους υπερασπίζουν,ακόμα και λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο.Έτσι,ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ,ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ...
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/