Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Οι πρώτες προσαγωγές ‘’ φιλήσυχων’’ αλλοδαπών αναρχικών…




Με προληπτικές προσαγωγές στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Εξαρχείων συνεχίζεται η επιχείρηη της αστυνομίας στην περιοχή.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή 74 ατόμων και στη σύλληψη 12, πέντε Ιταλών -ανάμεσά τους μία γυναίκα- τεσσάρων Ελλήνων και τριών ατόμων αλβανικής καταγωγής.

Τόσο οι προσαγωγές όσο και οι συλλήψεις έγιναν στην οδό Μεταξά.

Την ίδια στιγμή ολοι οι δρόμοι από την οδό Ακαδημίας και πάνω καθώς και μετά τη Χαριλάου Τρικούπη είναι κλειστοί, με κορδέλες.

Σε όλα τα στενά βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ ενώ κυκλοφορούν και αστυνομικοί της ομάδας Δ.

Παράλληλα υπάρχουν παντού και αστυνομικοί με πολιτικά και συμβατικά οχήματα.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ. στην οποία οι αστυνομικοί χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης άδειασαν κυριολεκτικά την πλατεία Εξαρχείων από τον κόσμο που υπήρχε εκεί, ωθώντας τους στην ευρύτερη περιοχή.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=84630&cid=4

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Θα επικηρύξει το κράτος “μας” τον καταζητούμενο αφγανό βιαστή έστω και με ένα (1) ευρώ;




ΠΟΛΙΤΕΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ… ΕΛΛΑΔΑ!



Στις 12 Νοεμβρίου ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Χρυσοχοϊδης αποφάσισε να διαχειριστεί τους φόρους μας, την εργασία μας δηλαδή, και έδωσε εντολή να επικηρυχτούν οι δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα με ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ. Τρεις εβδομάδες μετά, στο κέντρο της Αθήνας τρεις αφγανοί λαθρομετανάστες βιάζουν μια 27χρονη κοπέλα. Ο τρίτος καταζητείται. Το ερώτημα που γεννιέται είναι το εξής:

Θα επικηρύξει με ένα (1) ευρώ έστω ο κύριος Χρυσοχοϊδης τον καταζητούμενο αφγανό βιαστή;


Προσπερνώντας αυτό το ερώτημα, θα δανειστούμε αυτούσιο ένα κείμενο, που ανάρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα η φρεσκοδιορισμένη κρατική σύμβουλος του Βούγια και γνωστή αντιρατσίστρια, Αφροδίτη Αλ Σαλέχ: “Ο κόσμος περνάει άσχημα. Αισθάνεται αδικημένος. Αισθάνεται πληγωμένος. Αισθάνεται ταπεινωμένος. Γι αυτό και επιδίδεται σε ανθρωποφαγικές τελετές.” Και μια μικρή διόρθωση: Είμαι σύμβουλος του κ. Βούγια σε ζητήματα ΟΧΙ λαθρομετανάστευσης, αλλά σε ζητήματα μη νόμιμα εισερχομένων μεταναστών. Α, και κάτι ακόμα: Επιτέλους έγινα πρωτοσέλιδο!!! (έστω με δέκα χρόνια καθυστέρηση).”

Για να εξηγούμαστε λοιπόν: Όχι “λαθρομετανάστες βιαστές”, αλλά “μη νόμιμα εισερχόμενοι μετανάστες βιαστές”.

“Καθυστερημένο” το πρωτοσέλιδο σας κυρία Αλ Σαλέχ; Που να δείτε και το κράτος!!

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/12/03/%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%81%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%AD%CF%83%CF%84%CF%89-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-1-%CE%B5/

ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !


ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ !


Αφγανοί βίασαν 27χρονη στην Ομόνοια


Την απόλυτη φρίκη έζησε, χθες βράδυ, μια 27χρονη κοπέλα στα χέρια τριών Αφγανών. Η κοπέλα βρισκόταν στην οδό Μενάνδρου, όταν απήχθη από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι στη συνέχεια την βίασαν διαδοχικά.

Το θύμα κατήγγειλε το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, ενώ ύστερα από έρευνα συνελήφθησαν οι δύο Αφγανοί 17 και 19 ετών, ενώ αναζητείται ο τρίτος.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=83539&cid=4

Αυτό είναι το κοινωνικό μοντέλο που οραματίζονται οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.


ΑΝ η κοπέλα ήταν αλλοδαπή ,σήμερα θα είχαμε 500 πορείες ,200 επικηρύξεις, άφθονες ώρες αντιρατσιστικής-τηλεοπτικής πλύσης εγκεφάλου κτλ…


Τώρα όμως που το θύμα είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ ;;;


ΤΙΠΟΤΑ . Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ .


ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ.


Σύλληψη 26χρονου για βιασμό



Ενας άντρας ηλικίας 26ετών Ιρακινής καταγωγής συνελήφθη στα Χανιά για το βιασμό 40χρονης τις πρωινές ώρες της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Ο άγνωστος επιτέθηκε στη γυναίκα και την οδήγησε σε απόμερο σημείο όπου και την βίασε. Η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία και ο 26χρονος συνελήφθη το μεσημέρι από άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων. Η γυναίκα αναγνώρισε το δράστη, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται απο τις αστυνομικές αρχές.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=107791

Συλλήψεις για κατοχή οπλισμού στο Άργος



Αστυνομικοί της Ασφάλειας Άργους, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, έναν άνδρα και μια γυναίκα, διότι σε έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητό τους, βρήκαν να κατέχουν και κατάσχεσαν 49 φυσίγγια κρότου διαμετρήματος 9 mm, μεταλλική σιδερογροθιά και 12 φυσίγγια κρότου λάμψης.

Προανάκριση ενεργεί η ασφάλεια Άργους.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_03/12/2009_311332

Άγρια συμπλοκή με τραυματίες στην Ομόνοια



Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός άγριας συμπλοκής μεταξύ περίπου είκοσι αλλοδαπών στις 3 μετά το μεσημέρι στην οδό Ξούθου στην Ομόνοια. Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία Ιρανοί, Ιρακινοί και Αφγανοί.

Από το σημείο διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο Λαϊκό Νοσοκομείο ένας Ιρακινός, ένας Ιρανός και ένας Αφγανός σοβαρότερα από τους οποίους είναι ο Ιρανός, o οποίος έφερε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά και εισήχθη στο χειρουργείο. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_29/11/2009_310543

Σύλληψη οδηγού με φορτίο 159 κιλών κάνναβης στο αυτοκίνητο




Αλβανός υπήκοος μετέφερε 159 κιλά κάνναβης, με κλεμμένο αυτοκίνητο.

Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, Αλβανός υπήκοος, συνελήφθη να μεταφέρει 148 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 159 κιλών.

Αστυνομικοί του τμήματος δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισαν στην περιοχή Μαυρονερίου Φιλιατών Θεσπρωτίας, επιβατικό αυτοκίνητο, τύπου Βαν, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από την Πάτρα στις 11 του τρέχοντος μηνός, και διενήργησαν έλεγχο. Στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου εντόπισαν την κάνναβη.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου ισχύει και μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας, συνεπεία διοικητικής του απέλασης, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_27/11/2009_310336

112 συλλήψεις σε μερικές ώρες


Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας έγινε την Πέμπτη στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και διήρκεσε μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα την σύλληψη 112 ατόμων.

Η «σκούπα» στόχευε στους επαγγελματίες επαίτες, τους λαθρομετανάστες.

Έγιναν όμως και συλλήψεις για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, ακόμα και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=82392&cid=4

Είχαν στην κατοχή τους πλαστά χαρτονομίσματα


Δύο αλλοδαποί, 26 και 31 ετών, συνελήφθησαν χθες βράδυ από αστυνομικούς του Ηρακλείου, καθώς ύστερα από έλεγχο που διεξήχθη στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, εντοπίστηκαν πλαστά χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους, βρέθηκαν συνολικά 104 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Επίσης, κατασχέθηκαν 3.500 ευρώ, ως προερχόμενα από παράνομες συναλλαγές, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=82119&cid=4