Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Χρυσοχοϊδης: "Δεν συλλαμβάνουμε τους λαθρομετανάστες που εγκληματούν γιατί δεν χωράνε στις φυλακές"!!!!


Ελεύθεροι να εγκληματούν γιατί δεν χωράνε οι φυλακές!

ΠΩΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ... ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΝΕΡΑ

xrysoxoidis_el.asΟ Δημήτρης Νικολακόπουλος, συντονιστής κίνησης πολιτών για το κέντρο της Αθήνας, βγήκε χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και είπε το εξής εκπληκτικό: "Σε συνάντηση που είχαμε προ ημερών με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στις γειτονιές μας από την εγκληματικότητα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μας είπε ότι δεν συλλαμβάνουμε τους λαθρομετανάστες γιατί δεν χωράνε οι φυλακές"!

Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη χειρότερο που αποκάλυψε ο κ. Νικολακόπουλος. Ο Χρυσοχοϊδης τους ζήτησε για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν να απευθύνονται στον υπουργείο και όχι στην ΕΛ.ΑΣ.!

Βρισκόμαστε σε… προεκλογική περίοδο για τον Δήμο της Αθήνας Μιχάλη μου και δεν μας το λες; Και επιτέλους συνειδητοποίησε ότι αντιεξουσιαστής υπουργός Δημόσιας Τάξης δεν μπορείς να είσαι.

Συμμορίες

Αλλά οι καταγγελίες είχαν και συνέχεια. Λίγη ώρα αργότερα επίσης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Ομόνοια – ξέρετε εκεί κοντά την Ευρυπίδου και την Μενάνδρου – είπε ορθά κοφτά πως πρέπει να είναι η μοναδική ταβέρνα της Ελλάδας που δεν δουλεύει βράδυ! Και αυτό γιατί οι πελάτες φοβούνται κι όσοι το αποτολμούν ζητάνε να μάθουν που έχει πάρκινγκ εκεί κοντά για να… διασώσουν τα αυτοκίνητά τους από τη ληστρική μανία των λαθρομεταναστών που έχουν γκετοποιηθεί.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου έλεγε ότι κάθε βράδυ που σχολάει τρέμει το φυλλοκάρδι του, ενώ κατήγγειλε ότι έχει δημιουργηθεί μια συμμορία Μαροκινών και Αλγερινών που… δηλώνουν Παλαιστίνιοι (για λόγους συμπάθειας) και έχουν ρημάξει όλα τα μαγαζιά της περιοχής! Κύριε Οικονόμου ακούτε; Ή επι του θέματος θα επιληφθεί ο Χρυσοχοϊδης;

http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2004:2010-02-26-15-02-25&catid=5:hellas&Itemid=4

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/02/blog-post_1088.html

ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΟΥΞ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!Τα «Κέντρα Κράτησης Λαθρομεταναστών», που θα μετονομαστούν σε «Κέντρα Πρώτης Υποδοχής»:

Μπορεί «να μην υπάρχει σάλιο» και να είμαστε στα όρια της πτώχευσης (αν πιστέψουμε την κυβερνητική προπαγάνδα), μπορεί να έχει ληφθεί ένας σωρός από αντιλαϊκά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού και να έρχεται και νέο «κύμα», αλλά για κάποιους άλλους και λεφτά υπάρχουν και η πασοκική κυβέρνηση είναι έτοιμη να τα διαθέσει! Ναι, καλά καταλάβατε, πρόκειται για… τ’ αδέρφια μας, τους μελλοντικούς ομοεθνείς μας, τους λαθρομετανάστες!

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ


"ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΘ΄ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΟΥ..."

Παραμένω για 3η ημέρα κρατούμενος στη ΓΑΔΑ συνέπεια της ομαδικής προσαγωγής Συναγωνιστών μου, που εκτελέστηκε με διαταγή πολιτικών προϊσταμένων της Κατεχάκη, όμηρος στα χέρια του νομικού συστήματος που αποφυλάκισε με Υπουργική εντολή -για να την κοπανίσει- τον Χιλιανό επίδοξο δολοφόνο, που προφυλάκισε τον Ειδικό Φρουρό που προσπάθησε να αποτρέψει την επίθεσή του. Του ίδιου νομικού συστήματος που αποφυλακίζει με ευκολία ή δεν προφυλακίζει εγκληματίες και σκληρούς κακοποιούς που συλλαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία.
....
Παραμένω για 3η ημέρα όμηρος του νομικού συστήματος, αρνούμενος την επί πληρωμή ατιμωτική αποφυλάκισή μου, για πρωτόδικες αποφάσεις που αφορούν δημοσιεύματα της εφημερίδας μας για ατιμωτικές πράξεις κρατικών υπαλλήλων και για δημοσιεύματα για τα οποία έχουμε ουσιαστικά δικαιωθεί στα αστικά δικαστήρια.
...
Παραμένω κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σήμερα και ίσως αλλού αύριο, αρνούμενος καθ' οιονδήποτε τρόπο να συμβάλω στην πληρωμή των μισθών της Αφρά Αλ Σαλέχ και κάθε άλλου επίδοξου νεοδυνάστη σαν και αυτούς που αποφασίζουν να επιβάλλουν Διοικητικά πρόστιμα σε Αστυνομικούς που φέρουν την Ελληνική Σημαία στα υπηρεσιακά τους ενδύματα.
...
Απο αυτή τη θέση καλώ Συμμαχητές, Συνεργάτες και φίλους να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους και να πλαισιώσουν κάθε δραστηριότητα του Κοινού Αγώνα, ξεκινώντας απο την εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 7 το απόγευμα.

Πάντα όρθιος και περήφανος Έλληνας
Σάββας Χατζηπαρασκευάς
Εκδότης εφημερίδας "Στόχος"http://www.patriwtes.gr/2010/02/blog-post_26.html

Χρυσοχοΐδης ο… δημοκράτης!


  • Κάποτε ήταν επικίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών, σήμερα αναβαθμίστηκε και έγινε επικίνδυνος για την ελευθερία των ελλήνων πολιτών
Το «φαινόμενο Χρυσοχοΐδη» θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τους ανθρώπους της Δικαιοσύνης, αλλά και της πολιτικής, προκειμένου μέσα από ενδελεχή μελέτη να μπορέσει η επιστήμη να καταλήξει στα αίτια της πολιτικής μετάλλαξης ενός υπηρέτη του λαού, σε διώκτη…!

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δύο δημοσιογράφοι βρίσκονται στα χέρια της «δικαιοσύνης» της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. Ο εις εξ αυτών, μάλιστα, απολαμβάνει την θερμή θαλπωρή ενός κελιού και την διαμονή σε αυτό με έξοδα της πολιτείας, αφού το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. σε συντονισμένες ενέργειες με ανθρώπους της Δικαιοσύνης αποφάσισαν να προφυλακίσουν έναν δημοσιογράφο για συμμετοχή σε επεισόδια!!!

Μήπως θα έπρεπε κάποτε να επέμβουν εισαγγελείς για το έργο κάποιων που δρουν εντός της Δικαιοσύνης και αμαυρώνουν το καταφύγιο του πολίτη; Απλή απορία εκφράζω και θα ήθελα πάρα πολύ να γίνει στο μέλλον μία ανακριτική (και όχι εξεταστική) έρευνα για όσους πιθανά συμμετέχουν σε δράσεις κατά της ελευθερίας των πολιτών και δη των πολιτικών που ασκούν κριτική…

Ο έτερος δημοσιογράφος, εκδότης εβδομαδιαίας εφημερίδας, από εχθές γνωρίζει την θέρμη των κρατικών υπηρεσιών ασφαλείας, που επιχαίρουν για την παράνομη σύλληψή του (κανείς εισαγγελέας δεν διέταξε την σύλληψη ανθρώπων επειδή ήθελαν να κυκλοφορήσουν εντός των Αθηνών). Η «τύχη» του δεύτερου –αναιτίως- συλληφθέντα, θα κριθεί από ελληνικό δικαστήριο το οποίο πιθανότατα και θα τον προφυλακίσει ενώ την ίδια στιγμή η ελληνική δικαιοσύνη αθωώνει σωρηδόν δεκάδες εγκληματίες λαθρομετανάστες. Βέβαια, ο ατυχής εκδότης τυχαίνει να μην είναι λαθρομετανάστης, αλλά έλληνας πολίτης κι έτσι δεν μπορεί να απολαμβάνει των «χρήσιμων» υπηρεσιών διαφόρων αντιρατσιστών, ούτε φυσικά πρόκειται να αντιμετωπιστεί με την ίδια «ευαισθησία» από τους δικαστές του, που για κακή τους τύχη δικάζουν απλώς τους εαυτούς τους…

Όλως παραδόξως, οι συλληφθέντες από τα όργανα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο προΐσταται ο κύριος Χρυσοχοΐδης, βρίσκονται σε πολιτική αντιπαράθεση με το κυβερνών κόμμα και συμβάλουν τα μέγιστα στην απομυθοποίηση προσώπων και πολιτικών της σημερινής κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ πλείστες όσες φορές κατέδειξαν τα τραγικά πολιτικά λάθη και τις παρεμβάσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη…

Μέχρι πριν λίγο καιρό ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. ήταν βασικός υπεύθυνος για την προστασία των Ελλήνων πολιτών και κανείς δεν μπορεί να καταθέσει πως κατάφερε να μειώσει την εγκληματικότητα ή να αντιμετωπίσει σοβαρά ζητήματα ασφάλειας (π.χ. τρομοκρατία) τα οποία ελλοχεύουν κινδύνους για όλους τους έλληνες πολίτες. Πριν από μερικές ώρες, όμως, ο κύριος Χρυσοχοΐδης κατάφερε να μετατραπεί και σε διώκτη των πολιτών αυτής της χώρας (ενώ δεν δείχνει να έχει το ίδιο πάθος και στο κυνήγι των λαθρομεταναστών το οποίο έχει πλέον μετατραπεί σε πολιτικό κυνήγι νομιμοποίησής τους)!!! Έτσι, σύμφωνα με τις εξελίξεις, κανείς πολίτης δεν θα μπορεί πλέον να μετακινείται ελεύθερα, εάν πρώτα δεν του επιτραπεί από τις «δυνάμεις κατοχής» (αστυνομικές δυνάμεις που εκτελούν τις διαταγές του πολιτικού τους προϊσταμένου και υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. κυρίου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη).

Με την τελευταία σύλληψη, του εκδότη της εβδομαδιαίας εφημερίδας, ο κύριος Χρυσοχοΐδης έδειξε περίτρανα τον τρόμο της κυβέρνησης και της εξουσίας που σήμερα ασκείται από τα όργανά της. Με την τελευταία αυτή σύλληψη ο κύριος Χρυσοχοΐδης κατέβηκε και το τελευταίο σκαλοπάτι της δημοκρατίας και κινείται πλέον σε πολιτικούς χώρους που καμία σχέση δεν έχουν με δημοκρατικές αξίες, ιδανικά και έννοιες… Ο τρόμος των κυβερνώντων, απέναντι στην κριτική που τους ασκείται, έγινε πλήρως κατανοητός και αποκάλυψε το αληθινό πρόσωπο εκείνων που υποτίθεται πως ανέλαβαν να κυβερνούν προκειμένου να προσφέρουν…

Το ζήτημα που προκύπτει είναι ένα: σε ποιόν προσφέρουν;
Τέλος, θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους τους πολίτες, αλλά και τους μετέχοντες της πολιτικής ζωής του τόπου, πως, όταν φυλακίζεται ένας δημοσιογράφος, αυτόματα το πολίτευμα μεταβάλλεται σε τύπου αφρικανικής «δημοκρατίας» και κανείς από όσους κυβερνούν δεν πρέπει να συνεχίσει να παραμένει στη θέση του, εάν φυσικά σέβεται την δημοκρατία…
Πολλοί σήμερα συζητώντας αναφέρονται σε «πολιτική χούντα» που έχει επιβάλει ο Γιώργος και η παρέα του… Δεν ξέρω εάν θα πρέπει να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω. Γνωρίζω μόνο πως εάν δεν παρέμβει άμεσα κάποιος εισαγγελέας για να διερευνήσει τα πραγματικά αίτια, τον τρόπο σύλληψης και τις «κατηγορίες» εναντίον των κατηγορουμένων πολιτών, τότε θα πρέπει η αμέσως επόμενη κυβέρνηση να αποδώσει το δικαίωμα στον κάθε έλληνα πολίτη να μηνύσει τον κύριο Χρυσοχοΐδη προκειμένου να τον υποβάλλει στην βάσανο να απολογηθεί για όλα όσα σήμερα διατάσσει και για τα οποία φέρει την αποκλειστική ευθύνη. Και δυστυχώς, η ευθύνη των πολιτικών θα πρέπει επιτέλους να πάψει να περιορίζεται στην λέξη πολιτική… Αυτός ο περιορισμός έχει αδειάσει τα ταμεία του κράτους, αυτός ο περιορισμός έχει δημιουργήσει την πολιτική (και όχι οικονομική) κρίση που ζούμε… Ο κάθε Χρυσοχοΐδης, θα πρέπει κάποτε να λογοδοτήσει στους πολίτες και να αντιμετωπίσει την Δικαιοσύνη που σήμερα χρησιμοποιεί…
Όλα αυτά βέβαια μπορούν ή θα μπορούν να συμβούν, εάν σε αυτή την χώρα υπάρχει ή υπάρξει ανεπηρέαστη Δικαιοσύνη…
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Την ίδια ώρα που γινόταν η σύλληψη του έλληνα πολίτη οι αντιρατσιστές (φίλοι του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. σύμφωνα με δήλωση του ιδίου) επιτίθονταν αναίτια σε αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς να συλληφθεί κανείς τους... Αυτή είναι η "άλλη" πλευρά του κράτους δικαιοσύνης που στήνει η σημερινή κυβέρνηση.

Και κάτι ακόμη:
Κύριε Χρυσοχοΐδη, που είπαμε ότι βρίσκεται ο μαχαιροβγάλτης Χιλιανός που ελευθερώσατε; Μήπως εκεί που πήγε ο "αγνώστους ταυτότητας" απατεώνας με το σκισμένο Κοράνι;


http://kostasxan.blogspot.com/2010/02/blog-post_9973.htmlΘυμάστε τον αληταρά μουσουλμάνο που με τα καμώματά του έγινε Καμπούλ η Αθήνα;

Κακοποιός και με τη βούλα ο μουσουλμάνος με το Κοράνι

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/02/blog-post_2505.html

Πριν από λίγο αποδοκίμασαν τον Μητροπολίτη Αθηνών Ιερώνυμο στον Άγιο ΠαντελεήμοναΣήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 19.00 ο Μητροπολίτης Αθηνών Ιερώνυμος θέλησε να επισκεφθεί τον ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα για να στηρίξει ηθικά τον κληρικό, που κλείδωσε την πόρτα του Ναού την Τετάρτη, προκειμένου χωρίς πρόβλημα τα ΜΑΤ της πράσινης χούντας να συλλάβουν τους νεαρούς εθνικιστές και πατριώτες!

Όταν εισήλθε ο Ιερώνυμος στην Εκκλησία αμέσως σχεδόν όλοι οι Ενορίτες σχεδόν άδειασαν τον Ναό και έμειναν μέσα σε αυτόν μόνον πέντε δέκα άτομα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πριν εισέλθει στον Ιερό Ναό ακούστηκαν και αποδοκιμασίες όπως «ανάξιος, ανάξιος».

Υ.Γ.: Την επόμενη φορά ας φροντίσουν οι αρχές να συλλάβουν (συγγνώμη προσαγάγουν…) και τους εκκλησιαζόμενους.
ΠΗΓΗ:

http://egersis.blogspot.com/2010/02/blog-post_6530.html?zx=37be3fa5b324cc72

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Από τη Χούντα του ΠΑΣΟΚ στη ΓΑΔΑΑυτή είναι μία απλή παράθεση κάποιων γεγονότων, που έλαβαν χώρα εχθές, μέσα στην πρωτεύουσα μίας Δημοκρατικής(;) χώρας , όπου υποτίθεται ότι υπάρχει σεβασμός στον Έλληνα νομοταγή πολίτη και προστασία στη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα. Προσωπικά, θεωρώ, ότι βγήκα κερδισμένη και πολύ πλούσια από τη χθεσινή ημέρα. Είναι αφάνταστα ικανοποιητικό, να ανακαλύπτει κάποιος πράγματα, τα οποία πρέσβευε αλλά δεν είχε ίδια εμπειρία….. Ας πάρουμε λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή!

Κέντρο Αθήνας 2,00 μ.μ
Ημέρα γενικής απεργίας και ελάχιστα μέσα μαζικής μεταφοράς λειτουργούν. Μας αποβιβάζουν στις στήλες του Ολυμπίου Διός και με τα πόδια ξεκινάω για να φτάσω κοντά στην Ομόνοια, που είναι χώρος συνάντησης για το επαγγελματικό μου ραντεβού. Περνώντας από το Σύνταγμα και την ώρα που φτάνουν οι πρώτες ομάδες που διαδηλώνουν, ακούω θορύβους από σπασίματα και κοιτώντας στη συμβολή της Σταδίου με την πλατεία, βλέπω για άλλη μία φορά κουκουλοφόρους να πετάνε πέτρες στην αστυνομία!!! Με ταχύτητα αστραπής οι ομαδούλες των παρακρατικών και αναρχικών ανεβαίνουν στο πάνω μέρος και βρίσκονται απέναντι από τον άγνωστο στρατιώτη, έξω από το ξενοδοχείο Grand Bretagne.

Μένω άναυδη, βλέποντας τους να κρατάνε αξίνες, δίχαλα σφυριά και να ξηλώνουνε, στην κυριολεξία, μάρμαρα, κομμάτια ασφάλτου και πεζοδρόμια. Γεμίζανε τα σακίδια που βρίσκονταν στις πλάτες τους και ακολούθως με τα πολεμοφόδια ανά χείρας, τα εκτοξεύανε βροχή προς τους αστυνομικούς που προσπαθούσανε μάταια να προστατευθούν. Άλλες ομαδούλες με full face και κράνη, πετάνε μολότοφ. Μόλις οι αστυνομικοί σπεύδουνε να τους απωθήσουνε, αυτόματα η περιφρούρηση των μπλοκ του ΠΑΜΕ, ΤΩΝ οικολόγων και του ΣΥΝ, ανοίγανε τα κοντάρια και τους ενσωματώνανε στον πυρήνα των διαδηλωτών. Αυτόματα 3-4 διαδηλωτές απόσπονταν από τα μπλοκ, πήγαιναν σε απόσταση αναπνοής από τους αστυνομικούς, τόσο που σχεδόν τα πρόσωπα τους αγγίζανε το ένα το άλλο και ούρλιαζαν βρισιές για τις μανάδες, τις αδερφές και τις γυναίκες τους. Τους αποκαλούσαν αδερφές και τους έλεγαν ότι γ………… Όσοι κρατούσαν ντουντούκες, εν χωρώ, δίνανε το σύνθημα «Έξω οι μπάτσοι από την πορεία»

Σε όλο το μήκος της Πανεπιστημίου, ότι τραπεζάκι και καρέκλα βρισκότανε στην εξωτερική μεριά των καταστημάτων, μαζί με τις ζαρντινιέρες, έχουν σπάσει και έχουν αποκολληθεί τα σιδερένια μέρη τους, τα οποία πετιούνται με μίσος και μανία προς την Αστυνομία και φυσικά προς το κεφάλι κάθε περαστικού που βρίσκεται μπροστά τους. Τα δακρυγόνα και τα καπνογόνα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη και η ατμόσφαιρα είναι πνιγηρή! Κάδοι αναποδογυρίζονται και οι πρώτες φωτιές μπαίνουν. Τα συνεργία των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων μαγνητοσκοπούν με πάθος τις σκηνές βίας και απόλυτης αναρχίας.

Τα μάτια μου τρέχουν ποτάμι, το δέρμα μου τσούζει και ο λαιμός μου έχει ξεραθεί, σχεδόν δε μπορώ να αναπνεύσω. Περνάω πίσω από μία διμοιρία των ματ και εκείνη ακριβώς τη στιγμή σκάνε πάνω μου και γύρω μου, κομμάτια από μάρμαρο. Σηκώνω τα χέρια μου για να καλύψω το κεφάλι μου και εκείνη ακριβώς τη στιγμή, νοιώθω ένα χέρι να με τραβάει και μία ασπίδα προστατεύει το δικό μου κεφάλι και αφήνει ακάλυπτο το σώμα ενός «μπάτσου - γουρουνιού», που δέχεται τα μάρμαρα αδιαμαρτύρητα για να με προστατεύσει! Ψελλίζω ένα ευχαριστώ και χώνομαι σε ένα παρακείμενο στενό, μένω για λίγα λεπτά εκεί μέχρι να περάσουν τα παρακρατικά και αναρχικά αληταριά.

Στο ύψος της Πανεπιστημίου και Εμμανουήλ Μπενάκη, βλέπω το πρώτο λεηλατημένο κατάστημα…… Ο κόσμος κοιτάει σαστισμένος και οι ευνοούμενοι του Χρυσοχοίδη αδειάζουν το μαγαζί. Κοιτάζω με απόγνωση την αστυνομία και ένας μου φωνάζει με δύναμη «Αυτή είναι η δημοκρατία μας, δε μας αφήνουν να προστατεύσουμε τους πολίτες» Μένω με το στόμα ανοιχτό από το θάρρος του αστυνομικού, ο οποίος πηγαινοέρχεται, ελέγχει τους άνδρες τους και είναι φανερή η οργή αλλά και η αδυναμία του, μπροστά στις άνωθεν εντολές!

Άγιος Παντελεήμονας 5,00 μ.μ
Μετά από μία ημέρα, ασφυκτικά γεμάτη από δακρυγόνα και καπνογόνα, «μπουκωμένη» και με τα μάτια και το λαιμό μου, ακόμα να τσούζουν, πίνουμε καφεδάκι με φίλους, στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, σε παρακείμενη καφετέρια. Μερικά λεπτά αργότερα, λίγα ακόμα παιδιά από τη γειτονιά προστίθενται στην παρέα μας. Είναι φίλοι και μέρες πριν έχουν ζητήσει την παρουσία μας, στη διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι κάτοικοι για τις απαράδεκτες συνθήκες της ζωής τους. Είναι μία εκδήλωση νόμιμη και μάλιστα με την άδεια της αστυνομίας.

Την ώρα που χαλαρώνουμε, οι γνωστοί-άγνωστοι αγαπημένοι και προστατευόμενοι του Χρυσοχοίδη, περνάνε ανενόχλητοι και μας φωτογραφίζουν. Εμείς γελάμε, άλλωστε δεν έχουμε τίποτα απολύτως να κρύψουμε. Είμαστε Έλληνες, φορολογούμενοι πολίτες και λανθασμένα πιστεύουμε, πως το κράτος ΟΦΕΙΛΕΙ να μας προστατεύει.
Η παρέα μας αυξάνεται και για να μη δημιουργούμε πρόβλημα, στους επαγγελματίες με το χώρο που πιάνουμε, μεταφερόμαστε στα σκαλιά της εκκλησίας, όπου και συνεχίζουμε τα ανέκδοτα, τα γέλια και τα πειράγματα. Είναι 6,00 μ.μ και είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι από τις ελάχιστες φορές, που στην παρέα, έχουμε αντιπροσώπους από όλα τα ΝΟΜΙΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και ΦΟΡΕΙΣ. Μία παλέτα απόψεων και ιδεολογιών, συντάσσετε κάτω από μία κοινή αγάπη ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ, τη Χ.Α, τη Δημοκρατική Αναγέννηση, το ΛΑΟΣ, τους Ανένταχτους, το ΣΤΟΧΟ, την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας μέχρι τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πλήθος κατοίκων έχει βγει στα μπαλκόνια και μοιράζεται το γέλιο, τον ήλιο και τη χαρούμενη ατμόσφαιρα. Τα παιδάκια παίζουν, μία χαριτωμένη ξανθούλα κάνει πατίνια, υπό την επίβλεψη του μπαμπά της. Οι πρώτοι πιστοί προσέρχονται για τη λειτουργία και μας χαιρετάνε, καθώς ανεβαίνουνε τα σκαλιά. Οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι που δυσκολεύονται να ανέβουν τα λίγα σκαλιά, που τους χωρίζει από τον ιερό χώρο του Ναού. Όλοι μας κοιτάνε, μας ρωτάνε για τη συγκέντρωση και μας λένε πως σε λίγο θα είναι μαζί μας στην πλατεία Αμερικής.
Είμαι καθισμένη, στα πρώτα σκαλιά μαζί με δύο-τρία άτομα από την παρέα και συζητάμε για την οικονομική κατάσταση και την προκλητική εικόνα στο Γερμανικό περιοδικό FOCUS, όταν τέσσερις ένστολοι αστυνομικοί μας πλησιάζουν. Μας κάνουν νόημα να κατέβουμε για να τους μιλήσουμε. Μας ρωτάνε «που θα πάμε μετά από την εκκλησία». Τους απαντάμε στη συγκέντρωση στην πλατεία Αμερικής και επιστρέφουμε στις θέσεις και στην παρέα μας. Στα επόμενα πέντε λεπτά καταφτάνουν και μας περικυκλώνουν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.Σε δευτερόλεπτα μας έχουν αποκλείσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Είμαι ακόμα καθισμένη και κοιτάω με απορία τους αστυνομικούς…… Ο επικεφαλής στην κυριολεξία «γαυγίζει» και ουρλιάζει στους εξίσου απορημένους αστυνομικούς, «να μην αφήσουν κανένα να ξεφύγει». Αναρωτιέμαι αν είμαι εγκληματίας ή αν εν αγνοία μου, έχω διαπράξει κανένα σοβαρό αδίκημα. Ο κόσμος κατεβαίνει στο δρόμο, αφήνει τα μπαλκόνια και έρχεται εκεί μαζί μας. Προσπαθούν να διαπεράσουν την αλυσίδα των ΜΑΤ και να έρθουν δίπλα μας. Ο επικεφαλής για άλλη μία φορά ουρλιάζει «Μην αφήνετε κανένα να μπει, μην αφήνετε κανένα να βγει» Το πλήθος αδημονεί και φωνάζει προς πάσα κατεύθυνση «ντροπή», «αίσχος», «αφήστε τα παιδιά». Στριμώχνεται όλο και περισσότερο στα πεζοδρόμια, κλείνει τους γύρω δρόμους και πιέζει ασφυκτικά τα ΜΑΤ.

Μπροστά μου ακριβώς και σε απόσταση αναπνοής, βλέπω τους αστυνομικούς να κατεβάζουν το κεφάλι, να κουνιούνται ανήσυχα και να κοιτάζουν κάτω. Αισθάνονται αμήχανα ….. Τους κάνω νόημα, με τα μάτια πως δεν πειράζει….. και χαμογελώ! Μας είναι γνωστές οι πρακτικές της χούντας του ΠΑΣΟΚ. Σαν ΟΝΝΕΔίτισα, τις έζησα στο πετσί μου από το 81 μέχρι το 90. Μας προπηλακίζανε, μας δέρνανε, μας πηγαίνανε αυτόφωρα και μας πυροβολούσανε όπως στην Καλαμάτα. Ξέρουμε πως δε φταίνε οι απλοί αστυνομικοί και πως λογοδοτούνε. Το πλήθος έχει αγριέψει και φωνάζει. Πιέζει και σπρώχνει. Ένας από τα ΜΑΤ κρατάει ΜΟΤΟΡΟΛΑ και ρωτάει «ωραία τους αποκλείσαμε, τώρα τι να τους κάνουμε;» ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ «Να τους προσαγάγετε»

Κοιτιόμαστε με απορία, οι αστυνομικοί είναι ακόμα πιο αμήχανοι και ανήσυχοι. Έχουν αρχίσει και ρωτάνε δυνατά «με ποια κατηγορία», «για ποιο λόγο», «δεν υπάρχει νομιμότητα», «δεν είναι σύννομο», «είναι παράνομο» Ο κόσμος αγριεύει και αρχίζει να σπρώχνει με δύναμη. Ο επικεφαλής ουρλιάζει στη ΜΟΤΟΡΟΛΑ, να του στείλουνε κλούβα και μας καταμετράει σα τα ζώα προς σφαγή. Είμαι ακόμα καθισμένη στα σκαλιά και ξεκινάω τα πρώτα τηλεφωνήματα. Σε δικηγόρους, σε κομματικά στελέχη και σε δημοσιογράφους. Ενημερώνω για την κατάσταση. Τα περισσότερα παιδιά μαζεύονται στο κεφαλόσκαλο και προσπαθούν να βρουν καταφύγιο στην εκκλησία. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. Κι όμως ο παπάς έχει κλειδώσει την πόρτα του Ιερού Ναού και έχει αφήσει Έλληνες απέξω, αντιμέτωπους με την αστυνομία, χωρίς κανένα λόγο και αιτία. Σε λίγο βγαίνει ο ίδιος και ζητά από τον επικεφαλή να αποκλείσει τις εισόδους του ΝΑΟΥ, για να μην τον ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ!!!!!!!

Άλλη μία διμοιρία ΜΑΤ, παίρνει θέση και τώρα βρισκόμαστε κυριολεκτικά σε κλοιό. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, καταφτάνουν περιπολικά, μοτοσικλετιστές και βαν της αστυνομίας. Οι κάτοικοι είναι έξαλλοι, ουρλιάζουν, χειρονομούν και φωνάζουν συνθήματα κατά της αστυνομίας. Μια κοπέλα φωνάζει στον επικεφαλή να αφήσει μία κυρία η οποία έχει μητέρα, άρρωστη με Αλτσχάιμερ και είναι μόνη της, αλλά εκείνος την κοιτάζει με απαξίωση και της λέει να φύγει για να μη τη συλλάβει…… Τα παιδιά μαζεύονται πάλι στο κεφαλόσκαλο και τραγουδάνε μαζί με τους κατοίκους τον Εθνικό Ύμνο….. Βλέπω δυο νέες κοπέλες απέναντι μου, με δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια τους και τα ματ εξακολουθούν και κοιτάζουν χαμηλά και κουνάνε αμήχανα τα πόδια τους…. Οι πόρτες των βαν και των περιπολικών ανοίγουν και για άλλη μία φορά ο επικεφαλής ουρλιάζει «πάρτε τους». Οι αστυνομικοί δε κουνιούνται από τις θέσεις τους………. και ο επικεφαλής ξαναουρλιάζει «ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ;» Τα ΜΑΤ συνεχίζουν να κοιτάνε αμήχανα …. Ο επικεφαλής διατάζει τη διμοιρία που βρίσκεται στον εξωτερικό κλοιό να παρέμβει, μια και αυτοί που μας κοιτάνε στα μάτια δε μπορούν να μας συλλάβουν και εκείνοι έρχονται δύο-δύο για να πάρουν ένα από εμάς.

Κατάσχουν τις Ελληνικές Σημαίες που είχαμε στοιβαγμένες και δεμένες για τη συγκέντρωση. Αλλά δε θέλουμε να τους κουράσουμε, τις κουβαλάμε εμείς, άλλωστε θεωρούμε τα δικά μας χέρια, πιο κατάλληλα!!!! Μας στοιβάζουν στα βαν και στα περιπολικά, «χωρίς σπρωξίματα» κατ΄ εντολήν... Με συνοδεία μοτοσικλετιστών, σειρήνων και φάρων αναμένων, κατεβαίνουμε σε κομβόι την Αχαρνών στο αντίθετο ρεύμα και με ρυθμούς που θυμίζουν τις καταδιώξεις στην Αμερική φτάνουμε τελικά στη ΓΑΔΑ.
Χρειάστηκαν μερικές ώρες για να μας πάρουν τα στοιχεία, να μας κάνουν σωματική έρευνα και έρευνα στα πράγματα μας για να μας αφήσουν τελικά ελεύθερους, αφού δεν υπήρχε καμία απολύτως κατηγορία γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.

Πρέπει να πω ότι όλοι οι αστυνομικοί ήταν ευγενικοί και αμήχανοι και με τα μάτια κατεβασμένα….. Τους ευχαριστούμε και ξέρουμε ότι κάνανε τη δουλειά τους.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον αστυνομικό που αντέδρασε και είπε ότι είναι παράνομη αυτή η ενέργεια. Τους αστυνομικούς που δεν κινηθήκανε για να μας συλλάβουν. Τον αστυνομικό που κοίταξε αλλού για να «φύγει» ένας ανήλικος. Την αστυνομικό που με το ζόρι, γύρισε τη ματιά της στα πράγματα μου, όταν άδειασα την τσάντα μου για να την ελέγξει. Τους αστυνομικούς που προτιμούσαν να κοιτάνε τα χαρτιά με προσήλωση όταν μας έπαιρναν τα στοιχεία αντί για τα μάτια μας. Τον αστυνομικό που μας είπε ότι προτιμούσε να είναι στη θέση μας, παρά απέναντι μας. Τον αστυνομικό που μας είπε να προσέχουμε τώρα, γιατί «αυτοί» μπορεί να μας την έχουνε στημένη!

Ευχαριστούμε παιδιά, να είσαστε πάντα καλά και ασφαλείς. Λυπάμαι που τσάμπα χάσατε την ώρα σας, όταν τη στιγμή που μας μεταφέρατε ακούγαμε μέσα στα περιπολικά. από τον ασύρματο, για συμπλοκές μεταναστών και ξυλοκόπημα Ελλήνων από Αναρχικούς.

Σημείωση προς τον προϊστάμενο του Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών
Δεν πειράζει Αρχιμανδρίτη Προκόπιε Πετρίδη, ευτυχώς έχω μάθει ότι παππάδες υπάρχουν πολλοί αλλά το έθνος χρειάζεται ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΣ και από αυτούς υπάρχουν λίγοι…. Ήμουν τυχερή, είχα ένα τέτοιο θεολόγο και έτσι έμαθα να μη δίνω σημασία στους οσφυοκάμπτες, αλλά να υπερασπίζομαι τη θρησκεία μου, που αντιστάθηκε στους Αγαρηνούς και υπερασπίστηκε τους Έλληνες.

Σημείωση προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ

Ξέρουμε ποιος έδωσε την εντολή για την παραβίαση των Συνταγματικών μας Δικαιωμάτων και αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι απλά.
Κύριε Χρυσοχοίδη και κύριε Οικονόμου, απαιτούμε την παραίτηση σας!!!


http://ellada-ora0.blogspot.com/2010/02/blog-post_25.html

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Όταν οι Πακιστανοί σφάζουν και βιάζουν, ο κος Χρυσοχοιδης συλλαμβάνει πατριώτες


ΒΙΝΤΕΟ ΑΠ' ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ.


ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ,ΒΙΑΖΟΥΝ, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ...ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ !!!
ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ 26η ΕΛΛΗΝΙΔΑ

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=1&artID=1152776
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90 ΧΡΟΝΩΝ ΚΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/02/90.html
Πακιστανός μαχαίρωσε την μία γυναίκα και την άλλη την έπνιξε!


http://www.evianews.com/2010/02/m.html


ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.


http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/02/blog-post_5702.html

ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΠΟΤΕ!ΠΡΟ.ΠΟ -ΤV- ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.

Ακόμη και αυτή την στιγμή κάτοικοι βρίσκονται στην πλατεία Αμερικής!Ακόμη και με προσαγωγές ακόμη και με τον εναγκαλισμο αστυνομίας και επαγγελματιών αντιρατσιστών..ακόμη και με το κλίμα τρόμοκρατίας που προσπαθήσαν να επιβάλλουν....αυτή την στιγμή στην πάνω μεριά της πλατείας Αμερικής είναι παραπάνω από 80 κάτοικοι της περιοχής εγκλωβισμένοι από την αστυνομία φωνάζοντας συνθήματα.
Ενώ οι αναρχικοί και αντιρατσιστές βρίσκονται 150 τουλαχιστον μέτρα μακρια στην ασφάλεια που τους παρέχεται στο πάρκο που τους έχει "δωρηθεί" ως κατάληψη!!!

Στις σελίδες παραπληροφόρησης των αναρχικών προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως δεν έγινε συγκέντρωση Ελλήνων και πως τα άπλυτα πετύχανε τον στόχο τους.

Δυστυχώς για αυτούς θα πέσει πολύ γέλιο γιατί το υλικό που θα βγει σε επόμενες αναρτήσεις θα αποδείξει πως εκτός από άπλυτοι και μισθοφόροι...είναι ψεύτες και βλάκες!!!

http://www.greekalert.com/2010/02/blog-post_9533.html

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ!!!!!!!!!

http://www.greekalert.com/2010/02/blog-post_4223.html

ΛΕΝΙΝ: Από τη στάση της αστυνομίας ,καταλαβαίνεις με ποιόν είναι η κυβέρνηση.


Δεκάδες προσαγωγές κατοίκων για προληπτικούς λόγους!ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ,ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΊ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ...Έπεσαν ολοκληρωτικά οι μάσκες.

Βρισκόμαστε υπό κατοχή .

Η κυβέρνηση δεν κρατά ούτε τα προσχήματα.
Υγ. Ευτυχώς που απαγορεύτηκε η Ελληνική σημαία στη στολή των αστυνομικών .