Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Θα επικηρύξει το κράτος “μας” τον καταζητούμενο αφγανό βιαστή έστω και με ένα (1) ευρώ;




ΠΟΛΙΤΕΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ… ΕΛΛΑΔΑ!



Στις 12 Νοεμβρίου ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Χρυσοχοϊδης αποφάσισε να διαχειριστεί τους φόρους μας, την εργασία μας δηλαδή, και έδωσε εντολή να επικηρυχτούν οι δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα με ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ. Τρεις εβδομάδες μετά, στο κέντρο της Αθήνας τρεις αφγανοί λαθρομετανάστες βιάζουν μια 27χρονη κοπέλα. Ο τρίτος καταζητείται. Το ερώτημα που γεννιέται είναι το εξής:

Θα επικηρύξει με ένα (1) ευρώ έστω ο κύριος Χρυσοχοϊδης τον καταζητούμενο αφγανό βιαστή;


Προσπερνώντας αυτό το ερώτημα, θα δανειστούμε αυτούσιο ένα κείμενο, που ανάρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα η φρεσκοδιορισμένη κρατική σύμβουλος του Βούγια και γνωστή αντιρατσίστρια, Αφροδίτη Αλ Σαλέχ: “Ο κόσμος περνάει άσχημα. Αισθάνεται αδικημένος. Αισθάνεται πληγωμένος. Αισθάνεται ταπεινωμένος. Γι αυτό και επιδίδεται σε ανθρωποφαγικές τελετές.” Και μια μικρή διόρθωση: Είμαι σύμβουλος του κ. Βούγια σε ζητήματα ΟΧΙ λαθρομετανάστευσης, αλλά σε ζητήματα μη νόμιμα εισερχομένων μεταναστών. Α, και κάτι ακόμα: Επιτέλους έγινα πρωτοσέλιδο!!! (έστω με δέκα χρόνια καθυστέρηση).”

Για να εξηγούμαστε λοιπόν: Όχι “λαθρομετανάστες βιαστές”, αλλά “μη νόμιμα εισερχόμενοι μετανάστες βιαστές”.

“Καθυστερημένο” το πρωτοσέλιδο σας κυρία Αλ Σαλέχ; Που να δείτε και το κράτος!!

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/12/03/%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%81%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%AD%CF%83%CF%84%CF%89-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-1-%CE%B5/

ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !


ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ !


Δεν υπάρχουν σχόλια: