Τρίτη, 14 Ιουλίου 2009

Βιασμός 12χρονης στη Λήμνο από ΑλβανόΑνάστατη είναι η μικρή κοινωνία της Παναγιάς στη Λήμνο, μετά τη σεξουαλική επίθεση νεαρού Αλβανού σε 12χρονη έφηβη του χωριού. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νεαρή, ο 21χρονος την ακολούθησε μόλις βγήκε από το σπίτι της. Καθώς επέστρεφε, την πλησίασε και αφού την έπιασε από τα χέρια και της έκλεισε το στόμα, την οδήγησε σε ανεγειρόμενη οικοδομή που βρισκόταν σε σχετικά απόμερο σημείο (300 περίπου μέτρα μακριά από το σπίτι της).

Η 12χρονη προσπάθησε να αντιδράσει και να φωνάξει, αλλά αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση. Εκεί τη θώπευσε διά της βίας και σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε «την έγδυσε και την εξανάγκασε σε συνουσία μαζί του». Μετά από ό,τι έγινε η 12χρονη επέστρεψε σπίτι της και διηγήθηκε στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί. Αμέσως, οι δυο τους πήγαν στην Αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση κατά του 21χρονου Αλβανού. Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε και τον συνέλαβε την ίδια μέρα. Ο B.G. παραδέχτηκε την πράξη του μιλώντας στους αστυνομικούς, υποστήριξε ωστόσο ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 12χρονης.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 21χρονος είχε «βάλει στο μάτι» τη 12χρονη από πριν και μάλιστα είχε μιλήσει μαζί της. Από την εξέταση των στοιχείων του 21χρονου, ο οποίος έφτασε στη Λήμνο πριν από ένα χρόνο περίπου, διέμενε στη Μύρινα με τον πατέρα του και τη μητέρα του και απασχολούνταν ως εργάτης, αποδείχτηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας παραμονής στη χώρα. Η σύλληψή του έγινε στα πλαίσια του αυτοφώρου και έχει οδηγηθεί ήδη στον εισαγγελέα Μυτιλήνης με τις κατηγορίες του βιασμού ανήλικης και του νόμου περί αλλοδαπών.

http://www.zougla.gr/news.php?id=52758

Στο μεταξύ, οι αντιεξουσιαστες πανηγύρισαν(!!!) τον βιασμό της 12χρονης στο ρουφιανοσαιτ τους…Ας τους χαίρονται οι ‘’προοδευτικές ‘’δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, ο Λαζόπουλος ,ο κουλογλου και οι φυλλάδες σαν την Ελευθεροτυπία.
ΚΝΕ: "Για τους μετανάστες το φεστιβάλ μας"

Στους μετανάστες που ζουν στην πόλη των Ιωαννίνων, ήταν αφιερωμένο το 30 Εργατικό Φεστιβάλ που οργάνωσε στη "Σκάλα" προχθές Τετάρτη η ΚΝΕ.
Στην εκδήλωση μίλησε η Αθηνά Τσάμη, μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΝΕ, ενώ ακόμη υπήρχε πολιτιστικό πρόγραμμα με ερασιτεχνικά μουσικά συγκροτήματα, αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι, παραδοσιακή μουσική από την Ινδία, έκθεση φωτογραφίας για την Οκτωβριανή Επανάσταση και τους μετανάστες.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΚΝΕ, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, "...αναδείχτηκε η ανάγκη συσπείρωσης στα σωματεία, ο μονόδρομος του ταξικού αγώνα, της ενιαίας πάλης Ελλήνων και ξένων εργατών ενάντια στην αντεργατική πολιτική και τους εκπροσώπους της..."

GIANNIOTIS
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: