Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

«Τζιχάντ» στην …Καμπούλ της Ομόνοιας!


Δεν είναι υπερβολή… Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Αθήνα και το Αφγανιστάν. 1000 λαθρομετανάστες με την συνδρομή ανθελληνικών στοιχείων αλλά και το απαραίτητο promotion τηλε-«επαναστατών» μπολσεβίκων, έκαναν την δική τους «εξέγερση».

Για περισσότερες από 3 ώρες το κέντρο της Αθήνας θύμιζε πεδίο μαχών μεταξύ των …οικονομικών ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και των περιουσιών Ελλήνων που σε τίποτε δεν φταίνε για να πουλάνε κάποιοι «αντιρατσισμό» από τα ΜΜΕ. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, εδώ και ημέρες κάποιοι πυροδότησαν το κλίμα αρχικά με εκπομπές τύπου «Πρωταγωνιστές» και στην συνέχεια με διάδοση φημών περί σκισίματος ενός Κορανίου από αστυνομικό κατά τον έλεγχο ενός αυτοκινήτου. Φήμες που σε καμία περίπτωση δεν έχουν αποδειχθεί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το σύνολο των ΜΜΕ να τις υιοθετήσουν για να κάνουν το «κομμάτι» τους και οι αντιρατσιστικές οργανώσεις σε συνεργασία με τις συμμορίες των λαθρομεταναστών.

Τα σημερινά επεισόδια που ξεκίνησαν από την Ομόνοια, επεκτάθηκαν μέχρι την πλατεία Συντάγματος, με την αστυνομία σε …αμυντική στάση να δέχεται τις πέτρες και τις μολότωφ (που φυσικά δεν έριχναν μόνοι τους οι λαθρομετανάστες). Κλειστή ήταν γύρω στις 5 η οδός Ακαδημίας ενώ αργότερα η Σταδίου, Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας και ομάδες λαθρομεταναστών, κατέβηκαν την Πανεπιστημίου προξενώντας φθορές κυρίως σε στάσεις λεωφορείων αλλά και καταστήματα. Σημειώνεται ότι για το ίδιο γεγονός, ένταση σημειώθηκε σε διαμαρτυρία αλλοδαπών έξω από το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα το βράδυ της Πέμπτης, κατά την οποία Σύριος πέταξε βόμβα μολότοφ εναντίον του τμήματος.

Η άποψή μας παραμένει σταθερή. Κάποιοι επιχειρούν να δοκιμάσουν τις αντοχές των Ελλήνων οι οποίοι παρακολουθούν αβοήθητοι την υποβάθμιση της Πατρίδας μας. Αν όλα αυτά δεν είναι μία γενική πρόβα για «πορτοκαλί επανάσταση» τότε τί είναι; Και μάλιστα στην συγκεκριμένη περίπτωση (όπως και τον Δεκέμβριο…) έχουμε την απόλυτη στήριξη των ΜΜΕ που φρόντισαν από νωρίς να ρίξουν λάδι στη φωτιά με τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ περί των φτωχών λαθρομεταναστών που …καταπιέζονται στην πατρίδα μας. Για εμάς, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και σε αυτό συμβάλλει τόσο η παρουσία περισσότερων από 2 εκατομμύρια λαθρομεταναστών, όσο και η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ συνδρομή του ίδιου του «κράτους».

Εγκληματικά στοιχεία λαθρομεταναστών στους δρόμους, ανθέλληνες «αντιρατσιστές» στο κυνήγι της ψήφου και μία Ελλάδα τσαλακωμένη που θέλουν να καταστρέψουν ολοκληρωτικά.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/05/22/%CE%AD%CE%BB%CE%B7%CE%BE%CE%B5-%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια: