Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

«Πορτοκαλί επανάσταση» λαθρομεταναστών με την χορηγία αριστεριστών



Oμαδική προσευχή στον αλλάχ στην …πλατεία Ομονοίας!

Ολοκληρώθηκε η … «πορεία διαμαρτυρίας» που πραγματοποίησαν από κοινού λαθρομετανάστες και αριστεριστές στην Πατησίων. Απολογισμός; Δεκάδες φθορές σε καταστήματα του κέντρου, σπασμένα αυτοκίνητα κατοίκων, επίθεση σε αστυνομικό τμήμα και μετά… ομαδική προσευχή στον αλλάχ στην …πλατεία Ομονοίας!

Νωρίς το μεσημέρι, λιγοστοί Έλληνες κάτοικοι, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την πορεία των λαθρομεταναστών τονίζοντας πως αυτή θα εξελιχθεί σε πόλεμο κατά των ίδιων και των περιουσιών τους. Αν και αρχικά οι αφγανοί (κυρίως) δεν ξεπερνούσαν τα 100 άτομα, στην συνέχεια γνωστές ομάδες αναρχικών και αριστεριστών ενίσχυσαν τους λαθρομετανάστες σε μία προσπάθεια να γενικευτούν τα επεισόδια.

Το κράτος έδειξε για ακόμα μία φορά την ανικανότητά του την στιγμή που δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε τα αστυνομικά τμήματα. Οι φήμες που διέδωσαν όλα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ για το σκίσιμο ενός αντίτυπου από το Κοράνι, από αστυνομικούς κατά τον έλεγχο αυτοκινήτου με αφγανούς χθες το βράδυ, πυροδότησε το κλίμα που δεν θέλει και πολύ πλέον για να ξεσπάσουν γενικευμένες συρράξεις, αφού οι «οικονομικοί μετανάστες» στην Πατρίδα μας, αν και ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ δείχνουν να μην σέβονται κανέναν και τίποτε.

Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ξεκάθαρη θέση επάνω στο πρόβλημα των λαθρομεταναστών και αυτή δεν είναι άλλη από την ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ.

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/05/21/%C2%AB%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AF-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%C2%BB-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83/


Δεν υπάρχουν σχόλια: