Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Πολιτικό Φιάσκο η υπόθεση με τον νεκρό Αφγανό – Τζάμπα οι πορείες και οι αφίσες.


Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Νοεμβρίου 9, 2009

Σε πολιτικό φιάσκο κατέληξε η υπόθεση με τον νεκρό 23χρονο Αφγανό στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας. Γεγονός που είχε απασχολήσει τόσο την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο όσο και τους γνωστούς αριστερούς, αναρχικούς και λοιπές αντιρατσιστικές οργανώσεις.

Πλήθος εκδηλώσεων, συναυλιών πορειών με αποκορύφωμα την κατάληψη του δημαρχείου Νίκαιας για πόσες μέρες λόγω της δολοφονίας του Αφγανού από αστυνομικούς, στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας. Μια δολοφονία η οποία όπως αποδείχθηκε δεν υπήρξε ποτέ. Όλα αυτά ήταν απλά κατασκευάσματα και ιστορίες φαντασίας ώστε να βρουν αφορμή ο κ. Κωνσταντίνου και η παρέα του (Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, ΣΟΣ Ρατσισμός κτλ) να βγουν από την αφάνεια.

Μέσα σ όλα τα άλλα αναλύσεις επί των αναλύσεων από γνωστές αριστερές εφημερίδες αλλά και κατά τα άλλα από έγκυρα δημοσιογραφικά sites. Ο κ. Κούλογλου ειδικά είχε κάνει δεκάδες ρεπορτάζ και αφιερώματα για το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και όλες τις ανταποκρίσεις από τις εκδηλώσεις συμπαράστασης. Μάλιστα στην πιο πρόσφατη η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος στα πλαίσια του κοινωνικού φόρουμ ο αδερφός του «δολοφονημένου» Αφγανού ήθελε δικαιοσύνη και άμεση φυλάκιση των αστυνομικών.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις όμως και οι μαρτυρίες απέδειξαν άλλα. Απέδειξαν πως ο συγκεκριμένος Αφγανός είχε καταναλώσει αλκοόλ μαζί με ναρκωτικές ουσίες ενώ λίγο πριν την προσαγωγή του είχε αποπειραθεί να βιάσει έναν 14χρονο συμπατριώτη του. Πράγμα που αντιλήφθηκε ο μεγάλος αδερφός του θύματος και τον ξυλοκόπησε. Και έτσι προκλήθηκαν οι μώλωπες στο σώμα του.

Η είδηση μέχρι στιγμής έχει θαφτεί από την πλειοψηφία των ΜΜΕ ενώ κανείς δεν κάνει λόγο για την μεγάλη ήττα των δήθεν «αντιρατσιστικών» οργανώσεων.

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/11/09/%CF%86%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%B7-%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C-%CE%B1%CF%86%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%8C-%E2%80%93/


Μια μικρή αναφορά απ' το Site του Ταρζάν---> http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76801&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: