Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

«Πολυπολιτισμική» κοινωνία: Μάχη με χειροβομβίδες και σφαίρες στον Βύρωνα




Νεκρός ένας 25χρονος Έλληνας από την Βόρειο Ήπειρο, τραυματίες αστυνομικοί.
Αυτά είναι τα καλά της “πολυπολιτισμικής κοινωνίας”, μάχες με όλη τη σημασία της λέξεως σε μια κεντρική συνοικία των Αθηνών και με νεκρό έναν αθώο διερχόμενο πολίτη. Να την χαίρεστε αυτήν την κοινωνία αντιρατσιστές της εξουσίας και της δήθεν «αντι-εξουσίας»

Όπως έγινε γνωστό: “Σε επιχείρηση αστυνομικών για τη σύλληψη αλλοδαπών ληστών στον Βύρωνα σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας διερχόμενος πολίτης, ενώ οι δράστες πέταξαν εναντίον των αστυνομικών χειροβομβίδες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δύο αστυνομικοί παρακολουθούσαν δύο αλλοδαπούς ληστές τραπεζών τους οποίους επιχείρησαν να συλλάβουν, καθώς έβγαιναν από σπίτι τους επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής. Σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ ο ένας από τους δύο δράστες πέταξε δύο χειροβομβίδες οι οποίες εξερράγησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι αστυνομικοί. Από την ανταλλαγή πυρών τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε επί τόπου ένας διερχόμενος 25χρονος. Μία τρίτη χειροβομβίδα που έπεσε δεν εξερράγη και στο σημείο έσπευσε αρμόδιο κλιμάκιο της Αστυνομίας για την εξουδετέρωσή της. Για το λόγο αυτό η περιοχή έχει αποκλειστεί.”

http://xryshaygh.wordpress.com/2010/02/16/%C2%AB%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE%C2%BB-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%87/#more-22426

Νεκρός πολίτης κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στο Βύρωνα

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=105666&cid=4

ΜΕ 8ΗΜΕΡΗ...ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

http://ellas-afipnisi.blogspot.com/2010/02/8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: