Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Αλλοδαπός έκλεβε μηχανές και τις πουλούσε για ανταλλακτικά

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνελήφθη ένας 26χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 31-12-2009 στην Κοζάνη.

Ο νεαρός δεν σταμάτησε σε σήμα ελέγχου των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να καταδιωχθεί και να ακινητοποιηθεί στην περιοχή «Τριφυλλοπάζαρο» Βέροιας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομικής Δ/νσης, σε γενόμενη σωματική έρευνα βρέθηκε ένα πτυσσόμενο στιλέτο μήκους 25,5 cm με μήκος λάμας 12,5 cm, καθώς και ένα πλαστό διαβατήριο.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης, από τον Αύγουστο του προηγούμενου έτους έως και τον Ιανουάριο του 2010, αφαίρεσε από την περιοχή της Βέροιας συνολικά έξι μοτοσικλέτες.

Τις μοτοσυκλέτες μάλιστα τις μετέφερε σε αποθήκη 44χρονου, όπου από κοινού διέλυαν ανωτέρω μοτοσικλέτες, με σκοπό να πουλήσουν τα ανταλλακτικά.

Σε έρευνα μάλιστα που έγινε στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κράνη και τρία εργαλεία διάρρηξης.

Οι μοτοσικλέτες κατασχέθηκαν και θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους ενώ ο αλλοδαπός δράστης συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα αποσταλεί κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Βέροιας.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=106082&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: