Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ναρκωτικά



Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πάτρα

Συνελήφθησαν, χθες στις 21.00, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου, ένας 50χρονος και δύο αλλοδαποί (γυναίκα και άνδρας), διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν στις αποσκευές τους, ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 13,6 και 4,2 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Επίσης, σε έλεγχο εντός του τροχόσπιτου και συγκεκριμένα στο ντουλάπι του οχήματος βρέθηκαν τρεις συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 4,2, 2,5 και 2,6 γραμμαρίων ενώ στην τουαλέτα βρέθηκαν δύο γλάστρες με δενδρίλια του φυτού ινδικής κάνναβης ύψους 15 με 20 εκατοστά περίπου.

Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και το όχημα.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/02/2010_323868


Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Ηράκλειο

Εβδομήντα γραμμάρια ηρωίνης, χωρισμένα σε 14 ποσότητες είχαν κρύψει σε ελαιώνα, δίπλα στο σπίτι τους στο Άη Γιάννη Ηρακλείου, δύο 22χρονοι Αλβανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών.

Στο Ηράκλειο συνελήφθη επίσης και ένας 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος έχε στην κατοχή του 371 γραμμάρια χασίς.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_19/02/2010_324671


Συλλήψεις 6 Νιγηριανών για ναρκωτικά

Δουλειές με «φούντες» είχαν στήσει αποκριάτικα 6 Νιγηριανοί στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης και σε μια συνοικία που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μετατραπεί σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες και επικίνδυνες περιοχές του κέντρου.

Σήμερα το πρωί, οι δράστες συνελλήφθησαν επ' αυτοφώρω στην προσπάθειά τους να πωλήσουν ναρκωτικά σε άνδρες της Αστυνομίας. Η φάκα, όμως, ήταν καλά στημένη και, μετά από μια επιχείρηση που διήρκεσε τέσσερεις ώρες, πιάστηκαν με το «εμπόρευμα» που ετοιμάζονταν να ρίξουν στη πιάτσα του λευκού θανάτου. Άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ Κολωνού σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, έκαναν έφοδο σε οικία επί της οδού Αγίας Ζώνης.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 24 κινητά τηλέφωνα, 450 ευρώ, 1 κιλό και 10 γραμμάρια χασίς, 67 γραμμάρια καθαρής ηρωίνης, 70 γραμμάρια κοκαΐνης και 2 κιλά και 125 γραμμάρια άγνωστης σκόνης, που μάλλον πρόκειται για χημική ουσία που χρησιμοποιείται για νόθευση ηρωίνης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=105661&cid=4

Σύλληψη αλλοδαπού για εμπορία ναρκωτικών στην Τρίπολη

Από αστυνομικούς του τμήματος Ξυλοκάστρου συνελήφθη ένας 26χρονος αλλοδαπός, για κατοχή σημαντικής ποσότητας ηρωίνης προοριζόμενης για εμπορία.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο 26χρονος αλλοδαπός πουλούσε ναρκωτικά στην Αθήνα και στην Κορινθία και αφού διαπιστώθηκε η διεύθυνση κατοικίας του ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση όπου συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στη Νέα Φιλαδέλφεια, Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 700 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους δύο γραμμαρίων, ένα πιστόλι με ενσωματωμένη γεμιστήρα και δεκατρία φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ ως προερχόμενο από πωλήσεις ναρκωτικών και δύο κινητά τηλέφωνα ως μέσα διευκόλυνσης για την εμπορία ναρκωτικών.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_16/02/2010_324009

Δεν υπάρχουν σχόλια: