Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010

Ναρκωτικά

Σύλληψη 36χρονου Αλβανού για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική

Εργαστήριο νόθευσης και συσκευασίας ηρωίνης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο Γαλάτσι Αττικής, όπου και συνελήφθη 36χρονος Αλβανός, μέλος κυκλώματος που εισάγει και διακινεί μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και χασίς στη χώρα μας.

Οι αστυνομικοί, μετά από πληροφορίες, εντόπισαν το σπίτι του 36χρονου και στη συνέχεια το εργαστήριο, που είχε εγκατασταθεί σε συγκρότημα γραφείων όπου ο δράστης είχε ενοικιάσει ένα χώρο ως γραφείο.

Συνολικά, κατασχέθηκαν περίπου 3,5 κιλά ηρωίνης, 211 γραμμάρια κοκαΐνης, 885 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, 780 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τύπου skang (υδροπονική κάνναβη), ποσό 3.400 ευρώ ως προερχόμενο από πωλήσεις ναρκωτικών, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, τρία κινητά τηλέφωνα και εξοπλισμος του εργαστηρίου που αποτελούνταν από δύο πρέσες, δύο αναμείκτες, διάφορα καλούπια, κουτάλες και μάσκες προσώπου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_08/02/2010_322999

Στη φάκα Σουδανός με μισό κιλό ηρωίνη

«Καίνε» οι πιάτσες των εμπόρων λευκού θανάτου, που έχουν «πλημμυρίσει» το κέντρο της πόλης με ναρκωτικά. Νοθευμένη ηρωίνη και μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης διακινούνται σε γνωστά στέκια με θύματα εθισμένα νέα παιδιά. Αυτή τη φορά σε μια ακόμα αστυνομική επιχείρηση, άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ Κολωνού με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα (που όπως αποδεικνύεται τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν αναλάβει την πολύ επικίνδυνη και «βρώμικη» δουλειά) συνέλαβαν «δικτυωμένο» Σουδανό έμπορο ναρκωτικών Κυψέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, μετά από παρακολούθηση δύο ημερών και αξιοποίηση πληροφοριών, η ΟΠΚΕ Κολωνού έκλεισε ραντεβού στον Σουδανό για εικονική αγοραπωλησία, το οποίο, όπως αποδείχτηκε, ήταν και το τελευταίο του.

Στην επιχείρηση κατασχέθηκαν μισό κιλό και 15 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή πλάκας, χρήματα από εγκληματικές συναλλαγές, ενώ αφαιρέθηκαν από τον Σουδανό και δύο κινητά τηλέφωνα με τα οποία έκλεινε τις «ναρκοδουλειές» του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το εμπόριο ηρωίνης και καθαρής κοκαΐνης στη ζώνη που οριοθετείται από τις περιοχές Κυψέλη, Πατήσια, Ομόνοια, Κολωνό, έχει λάβει εκρηκτικές αλλά και άκρως ανησυχητικές διστάσεις τα τελευταία δύο χρόνια με νέα παιδιά να πεθαίνουν από νοθευμένες και υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών ουσιών.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=104953&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: