Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

«Ρατσιστές» όσοι διαφωνούν με την ΠΟΑΣΥ


Επιμένουν στην πρόσληψη αλλοδαπών στην Αστυνομία!

Συνεχίζουν οι (κατά)πράσινοι συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ ή ΠΟΑΣΥΡΙΖΑ για κάποιους), στην οποία δεν μετέχει η μεγαλύτερη Ένωση, αυτή των Αθηνών, να προκαλούν την κοινή λογική και το δημόσιο αίσθημα, επιμένοντας στην πρωτοφανή πρότασή τους για πρόσληψη… αλλοδαπών στην Αστυνομία, αποκαλώντας την συντριπτική πλειοψηφία των αστυνομικών που αντιδρούν «ρατσιστές» και «ακραίους» και επαινώντας τους «ακομπλεξάριστους» Βρετανούς συμβούλους: «Να εγκαλέσει την Πολιτεία για την αναποτελεσματικότητά της στο μείζον ζήτημα της μεταναστευτικής πολιτικής που αφήνει ακάλυπτη και εκτεθειμένη την Ελληνική Αστυνομία ακόμη και σε ρατσιστικές συμπεριφορές και αντιλήψεις που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για διάφορους λόγους.

Η πρότασή μας για καθεστώς πρόσληψης αλλοδαπών στην Ελληνική Αστυνομία, χλευάστηκε από ακραία στοιχεία και είναι άξιο απορίας, αν για να υιοθετηθεί από το ελληνικό κράτος, πρέπει πρώτα να υπαγορευτεί από κάποιους ξένους συμβούλους, οι οποίοι απαλλαγμένοι από κόμπλεξ και ξενοφοβικές συμπεριφορές, βλέπουν την αξία αυτού του μέτρου».

Τι να πούμε; Άξιος ο μισθός τους! Χρέος των Ελλήνων Αστυνομικών, είναι να απαλλαχθούν το συντομότερο από δαύτους, γιατί «άμα έχεις τέτοιους εκπροσώπους, τι τους θέλεις τους εχθρούς».

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/04/16/%C2%AB%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82%C2%BB-%CF%8C%CF%83%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%B1/#more-7265

Δεν υπάρχουν σχόλια: