Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Συνελήφθη ο άντρας που σκότωσε και έκαψε τον Πακιστανό στην Κω


Στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Πακιστανού που βρέθηκε απανθρακωμένος σε χωράφι στην Κω προχώρησε η αστυνομική διεύθυνση του νησιού. Τον άτυχο αλλοδαπό δολοφόνησε και στη συνέχεια προσπάθησε να τον κάψει για να εξαφανίσει τα ίχνη του, συνάδελφός του, επίσης αλλοδαπός, επειδή το θύμα τον κακολογούσε στον ιδιοκτήτη της εταιρείας που εργάζονταν.

Ο δράστης χτύπησε με ρόπαλο αρκετές φορές στο κεφάλι το θύμα και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά. Το πτώμα βρέθηκε όταν κάτοικος της περιοχής Αμπάβρη αντιλήφθηκε ότι είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στο χωράφι και έτρεξε να τη σβήσει με όσα μέσα διέθετε ο ίδιος. Όταν έφθασε στο σημείο είδε το σώμα του άτυχου άνδρα τυλιγμένο στις φλόγες. Αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες ήταν ήδη αργά, καθώς ο Πακιστανός ήταν απανθρακωμένος.

Οι αστυνομικές αρχές του νησιού κινητοποιήθηκαν άμεσα και λίγο αργότερα εντόπισαν στο λιμάνι εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του θύματος, με τα κλειδιά στη μηχανή. Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης το είχε αφήσει εκεί για να φανεί ότι το θύμα είχε φύγει για Πειραιά. Οι αστυνομικοί έκαναν πολλές προσαγωγές αλλοδαπών από το Ιράν και το Πακιστάν και σε ένα εξ αυτών βρήκαν εκδορές. Στη συνέχεια σε έρευνα που έκαναν στην περιοχή εντόπισαν μέσα σε κάδο ματωμένο παντελόνι του δράστη και το ποροτφόλι του θύματος.

http://www.zougla.gr/news.php?id=15068

Δεν υπάρχουν σχόλια: