Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Οι πολίτες της Πάτρας διαδηλώνουν ενάντια στη λαθρομετανάστευση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ 7 ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

Μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην αχαλίνωτη εισβολή μεταναστών πραγματοποιείται αύριο στην Πάτρα, από τους κατοίκους της πόλης. Την πρωτοβουλία έχουν οι κάτοικοι της οδού Ευρώτα και ο σύλλογος “Η πόλις εάλω” (είναι η ονομασία του Συλλόγου που συστάθηκε από τους κατοίκους της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου που ζουν δίπλα στον παράνομο καταυλισμό των Αφγανών στην Πάτρα).
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Αμερικής, στην είσοδο της μαρίνας, Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στις 15:30 μ.μ.


Η Πάτρα βιώνει μία άνευ προηγουμένου πλημμυρίδα λαθρομεταναστών, η οποία είναι εντελώς ανεξέλεγκτη. Οι λαθρομετανάστες εισρέουν ασυγκράτητοι κατά εκατοντάδες και καθημερινά. Το δράμα των κατοίκων που ζουν υπό καθεστώς τρόμου και βίας, δεν συγκινεί την εξουσία και αυτή θα είναι η δεύτερη μεγάλη τους κινητοποίηση. Πρέπει όλοι όσοι μπορούν να δώσουν το παρόν στο πλευρό των αγωνιζόμενων κατοίκων της Πάτρας που είναι μόνοι και αβοήθητοι. Η αλληλεγγύη είναι το κυριότερο όπλο του λαού μας που έχει απέναντί του το ανθελληνικό κράτος αλλά και τις παρακρατικές συμμορίες των κουκουλοφόρων.

http://gr.novopress.info/?p=467

Δεν υπάρχουν σχόλια: