Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Η ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΚΜΑΖΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


47% των Ελλήνων πιστεύει ότι οι αλλοδαποί αποτελούν κίνδυνο
25% των κατοίκων της Αθήνας είναι μετανάστες

Στοιχεία φωτιά έρχονται στην επιφάνεια από έρευνα της Eurostat. Πάνω από 25% του πληθυσμού της Αθήνας, είναι πια αλλοδαποί. Καλωσήλθατε λοιπόν στον μαγικό κόσμο του πολυπολιτισμού, της κουλτούρας και του παγκόσμιου χωριού, κάντε μία βόλτα στην Γερανίου και στην Σοφοκλέους, περάστε το βράδυ από την πλατεία Βάθη, για να προσγειωθείτε ανακαλύπτοντας ότι η Αθήνα δεν είναι μια πόλη "γεμάτη μυρωδιές και χρώματα" όπως αρέσκονται να γράφουν οι διάφοροι "αντιρατσιστές" δημοσιογράφοι, αλλά μοιάζει περισσότερο με βόθρο, από την δυσωδία και με γκέτο από την εγκληματικότητα. Η εικόνα των χαρούμενων και εργατικών μεταναστών, διαλύεται υπό το "κόκκινο φως" της πορνείας και των Σομαλών νταβατζήδων.Εκτός και αν η παρακμή είναι αυτό που ψάχνετε.

Αθήνα - εγκληματικότητα - αρρώστιες - ανεργία

Η Αθήνα που κάποτε ήταν η πρωτεύουσα του ελληνικού Έθνους, κατάφερε να σπάσει άλλο ένα μοναδικό ρεκόρ. Είναι η πρώτη στην Ευρώπη πόλη σε αύξηση του αριθμού των άλλοδαπών, καθώς μέσα σε λίγα μόλις χρόνια εξαπλασιάστηκε ο αριθμός τους, ενώ ο αριθμός των Ελλήνων πολιτών μειώθηκε. Τα βήματά της βέβαια ακολουθεί και η Θεσσαλονίκη, αν και με πιο βραδείς ρυθμούς. Τα νούμερα βέβαια δεν απηχούν το σήμερα, αλλά την περίοδο 2003-2006. Αρα λογικά σήμερα, οι αλλοδαποί ξεπερνούν πλέον το 30% του πληθυσμού του Δήμου Αθηναίων.θα τον διέψευδε. Όταν στην Αθήνα, δύο μόλις χρόνια πριν το 2010, σχολεία κλείνουν λόγω φυματίωσης, μαθητές και δάσκαλοι οδηγούνται στα νοσοκομεία για εξετάσεις, ποιος μπορεί να είναι σίγουρος για το παιδί του; Και όχι μόνο για την υγεία του, αλλά και για το πώς θα μπορέσει να τα θρέψει.
Αθήνα 2008 και νεαροί άνδρες περιμένουν στην σειρά για ένα πιάτο φαί από το συσσίτιο της Εκκλησίας. Η οικονομική κρίση χτυπά βάναυσα τους μικρομεσαίους και τους μισθωτούς. Τα πάντα ακριβαίνουν και η ελληνική οικογένεια αποτελεί στόχο για τραπεζίτες, πολυεθνικές και ΔΕΚΟ! Και την ίδια στιγμή η ανεργία καλπάζει προς δυσθεώρητα νούμερα. Και αντί να προστατευτεί ο Έλληνας πολίτης, που με τους φόρους του χρηματοδοτεί το κράτος και τις σπατάλες της Βουλής. Αλλά η λογική του Προκόπη Παυλόπουλου, επιτάσσει περισσότερους μετανάστες, ώστε να παραμένει χαμηλό το κόστος για τους κάποτε "νταβατζήδες" και σήμερα "μοχλούς ανάπτυξης" της χώρας. Του κ. Παυλόπουλου που αρνείται να μας πληροφορήσει ακόμη και για τον αριθμό των μεταναστών στην χώρα μας, και συνεχώς επικαλείται απροσδιόριστους πίνακες και στατιστικά από αιτήσεις, αποφεύγοντας να μιλήσει για τους παράνομους μετανάστες. Κάτι που δεν αποφύγουν να κάνουν οι ίδιοι: "Περισσότερες από 30 εφημερίδες μόνο για μετανάστες βρίσκονται σήμερα αναρτημένες στα περίπτερα της Ομόνοιας. Εβδομαδιαίες οι πιο πολλές, γίνονται ανάρπαστες από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας τους. Τη μεγαλύτερη κυκλοφορία, που αγγίζει συνολικά τα 50.000 φύλλα, έχουν οι αλβανικές εφημερίδες και έπονται οι ρωσόφωνες και οι βουλγαρικές".
Αν οι ελληνικές εφημερίδες πουλάνε 100.000 φύλλα σε 10.000.000 Έλληνες, θα μπορούσαμε από τα 50.000 φύλλα των αλβανικών εφημερίδων, να πάρουμε μια ιδέα. Από το ίδιο ρεπορτάζ των "Νέων" μαθαίνουμε ότι: "Υπάρχουν περίπου 2.500 αλβανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και 70 δραστήριοι πολιτιστικοί σύλλογοι", "Περίπου 200.000 είναι οι μετανάστες από τη Βουλγαρία και υπολογίζω ότι το 70% από αυτούς είναι γυναίκες", ενώ γίνεται λόγος και για "περίπου 150.000 ρουμανόφωνους". Ας μαζέψει κάποια από αυτά τα στοιχεία ο υπουργός και ίσως βγάλει κάποια άκρη.

Δεν πάει άλλο!

Βέβαια κάποιοι Έλληνες δείχνουν ότι αρχίζουν να αντιδρούν. Δείχνουν ότι δεν θα αποδεχτούν έτσι απλά τον εποικισμό της πόλης τους από ορδές ανθρώπων, που οδηγούνται σε κατάσταση πλήρης εξαθλίωσης στην χώρα μας. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα οι οποίοι την Δευτέρα, 24 του Νοέμβρη και ώρα 5.μ.μ καλούν σε συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Αχαρνών για να διαμαρτυρηθούν, με κεντρικό σύνθημα "όχι άλλη ανοχή" και " μη γίνουμε εμείς μετανάστες σε άλλες περιοχές της Αθήνας"! Για να δούμε, αυτούς τους ανθρώπους, θα τους ακούσει κανείς, θα τους λάβει υπ' όψιν του ή θα χαρακτηριστούν απλά από το κατεστημένο ως «φασίστες» και «ακροδεξιοί»;


του Δημήτρη Παπαγεωργίου
http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1754&Itemid=1

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η φυλή μας τώρα ή θα σωθεί ή θα χαθεί μια για πάντα.