Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ) ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ!!!


ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.



Η ΥRE (μια απ’ τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ )με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, διοργανώνει ‘’αντιρατσιστική’’ εκδήλωση στην Κυψέλη. Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι η YRE βρισκόταν μαζί με τους λαθρομεταναστες στα πρόσφατα γεγονότα του Αγιου Παντελεήμονα.

Άλλωστε και οι ιδιοι το παραδέχονται μέσα απ’ το επίσημο ιστολόγιο τους :


‘’Ανάμεσα τους η YRE, το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, το Ξεκίνημα και η ΔΕΑ (συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ), η Επιτροπή ενάντια στο ευρωπαϊκό σύμφωνο για το άσυλο και την μετανάστευση, το ΕΝΑΝΤΙΑ, μέλη των τοπικών ΣΥΡΙΖΑ, μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων και κοινοτήτων μεταναστών, η Βίλλα Αμαλίας και αντιεξουσιαστικές κινήσεις.’’

Αυτά σχεδιάζουν! τον πλήρη αφανισμό των Ελλήνων! σε διατεταγμένη υπηρεσία!!!! Έχουν καταλάβει παράνομα την δημοτική αγορά και την έχουν κάνει γιάφκα για τα σχέδια τους εναντίων των Ελλήνων και του έθνους. Ενώ ο λαός βογκάει από την οικονομική κρίση, έχουν τα λεφτά και τους "μισθωμένους" να κάνουν ανθελληνικές προπαγάνδες! Με αφίσες και πάρτυ! η κυψέλη υποφέρει από τον "καρκίνο" αυτό.... και που θα σταματήσει ; Ας κάνει όποιος θέλει μια βόλτα στην Φωκίωνος και στα στενά που παλιά ήταν στολίδι της Αθήνας μας, της κυψέλης μας!

κάτοικος κυψέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: