Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ (Εξελίξεις στον Αγ. Παντελεήμονα )


Δεν μπορούν πλέον να κρύψουν τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Μετά τον Άγιο Παντελεήμονα σειρά πήρε η Πάτρα, που αντιμετωπίζει απίστευτα προβλήματα ειδικά με τους Αφγανούς λαθρομετανάστες. Η κατάσταση δεν πάει άλλο και έτσι οι κάτοικοι με πρωτοβουλία της οργάνωσης "Η Πόλις Εάλω" κατέβησαν στους δρόμους της Πάτρας. Πάνω από 500 άτομα φώναξαν για τα δικαιώματά τους, ενώ ενδεικτική ήταν όχι μόνο η απουσία των δημοτικών "αρχόντων" αλλά και η εχθρική στάση τους! Ο εκπρόσωπος Τύπου μάλιστα του Δήμου δεν δίστασε να χαρακτηρίσει... ανώφελη την διαμαρτυρία!

Τελικά οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν, καθώς αυτοί βιώνουν στο πετσί τους τα αποτελέσματα της "γονιμοποίησης" του Πάκη, κατεβάζοντας τις οικογένειές τους στο δρόμο! Η αρχή έγινε και θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα. Ο λαός έχει δύναμη και πρέπει να την αποδείξει για να αναγκάσει τους καρεκλοκένταυρους χοντρόπετσους να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα. Γιατί η Ελλάδα θα ζήσει!


http://www.stoxos.gr/2008/11/blog-post_5528.html


Αυτά συνέβησαν στην Πάτρα… Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Αγ.Παντελεήμονα κάτοικοι κατήγγειλαν την ύπαρξη στάνης (κάποιοι επαγγελματίες ‘’αντιρατσιστές’’ είχαν σπεύσει να τους χαρακτηρίσουν ψεύτες ),με αποτέλεσμα να έχουμε συλλήψεις λαθρομεταναστών . Στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα έσπευσαν οι γνωστοί δικηγόροι της αριστεράς με πρώτη και καλύτερη την Κυρία ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ… Για όσους δεν γνωρίζουν, η εν λόγω κυρία είναι η γνωστή δικηγόρος που υπερασπίστηκε τους δολοφόνους της 17Ν ,έχει αναλάβει από καιρό αμέτρητες ‘’αντιρατσιστικές’’ εργολαβίες, ενώ σε κοινή διαδήλωση της Νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ με ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ,είχε δηλώσει ότι : «Οι άνθρωποι αυτοί (σσ. Οι Σκοπιανοί ) έζησαν επί 100 χρόνια με την πεποίθηση ότι είναι «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ». Θα πρέπει λοιπόν και εμείς οι Έλληνες να το δούμε και να το κατανοήσουμε αυτό το ζήτημα.»(!!!)


Να λοιπόν που το παζλ σίγα-σιγα συμπληρώνεται. Και αν κάποιοι κάποτε είχαν αμφιβολίες για την από κοινού συνεργασία όλων των ανωτέρω ανθελλήνων, ε, τώρα δεν υπάρχει καμία.


Λευτεριά στα φυλακισμένα πρόβατα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: