Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Άκρως πετυχημένη η συγκέντρωση των κατοίκων του Αγ.Παντελεήμονα (το πέρασαν στα ψιλά τα ΜΜΕ).


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συγκέντρωση των κατοίκων του Αγιου Παντελεήμονα οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την γκετοποίηση της γειτονιάς τους και την διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιοχή. Άνθρωποι κάθε ηλικίας έσπευσαν από νωρίς να δώσουν το βροντερό παρόν και παράλληλα να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, οι οποίες όχι μόνο κωφεύουν μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση, αλλά επέτρεψαν και τη δημιουργία ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ (!!!).


Απίστευτο κι όμως αληθινό!!! Οι αστυνομικές δυνάμεις – λαμβάνοντας εντολές φυσικά - επέτρεψαν την δημιουργία αντί-συγκέντρωσης στον ίδιο χώρο!!!Στην ‘’αντι-συγκέντρωση’’ παραβρέθηκαν άτομα του αντιΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ χώρου ,μέλη της Νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ(aka Tsipras, Αlavanos κλπ ) , ακροαριστερές οργανώσεις καθώς και ένας μεγάλος όγκος Πακιστανών ,Αλβανών,Ασιατών και Αφγανών λαθρομεταναστών ,οι οποίοι προσπάθησαν να πλησιάσουν των χώρο των αγανακτισμένων κατοίκων του Αγ.Παντελεήμονα με απειλητικές διαθέσεις.

Τελικά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν αφού ουσιαστικά η πλατεία είχε χωριστεί σε δυο στρατόπεδα , με τις αστυνομικές δυνάμεις να συγκρατούν τους εξαγριωμένους μετανάστες οι οποίοι προφανώς θεώρησαν …πρόκληση(!!!) το γεγονός ότι οι Έλληνες κάτοικοι του Αγ.Παντελεήμονα, δεν επιθυμούν την παρουσία τους στην περιοχή. Στον αντίποδα ,οι αστυνομικές δυνάμεις έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο απέναντι στους Έλληνες διαδηλωτές κάνοντας χρήση των γκλόπ . Από ρήψη διαφόρων αντικειμένων (πέτρες κυρίως από πλευράς των μεταναστών) , τραυματίστηκε ελαφρά ένας ηλικιωμένος κάτοικος του Αγ.Παντελεήμονα στο κεφάλι. Γενικότερα υπήρξε αρκετή ένταση και ανταλλαγή συνθημάτων μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών.


Τα συνθήματα απ’ την πλευρά των μεταναστών και Αναρχικών ήταν τα εξής :


-Έξω οι φασίστες από τις γειτονίες μας (δηλαδή οι Έλληνες που ήρθαν με τα παιδιά τους).

-Μυρίζει ωραία καμένη η σημαία...(αυτοί είναι οι αυριανοί...Έλληνες).

-Eργάτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι (ζήλεψαν το ΚΚΕ),καθώς και διάφορα άλλα συνθήματα τα οποία ήταν στα …Αφγανικά …!!!



Απ’ την πλευρά των κατοίκων του Αγιου Παντελεήμονα :

- Ελλάς- Ελλάς προστάτεψε και μας (ακούτε κύριοι της ΝΔ και κύριε Παυλόπουλε ;;;) .

- Έξω οι ξένοι απ’ την Ελλάδα

- Δουλειά ,δουλειά στον Έλληνα εργάτη.


- Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.


Επίσης ακούστηκαν και κάποια υβριστικά συνθήματα εις βάρος των Κυρίων Τσιπρα και Αλαβανο οι οποίοι για μια ακόμη φορά επέλεξαν τους μετανάστες από τους Έλληνες…



Διαλέξτε στρατόπεδο κύριοι ...Τα ψέματα τελείωσαν.



Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.



Στο πλευρό των κατοίκων του Αγ.Παντελεήμονα παραβρέθηκαν άτομα του λαϊκού συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, φίλοι του ΛΑΟΣ ,o εκδότης και άτομα της εφημερίδας ‘’ΣΤΟΧΟΣ’’ ,καθώς και λιγότερο γνωστές πατριωτικές οργανώσεις. Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα αποχώρησαν ειρηνικά ενώ λίγο αργότερα, οι αντιΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ άναψαν φωτιές ,έστησαν οδοφράγματα και επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους σπορ. Τον βανδαλισμό.


Αυτή είναι μόνο η αρχή. Ας καταλάβουν ορισμένοι ότι η κόκκινη χούντα των επαγγελματιών ανθελλήνων ,δεν θα περάσει.



Ο αγώνας συνεχίζεται στην Πάτρα.


«Την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στις 3:30 μ.μ. οι κάτοικοι της Πάτρας, με πρωτοβουλία των κατοίκων της οδού Ευρώτα και του συλλόγου «Η πόλις εάλω», διοργανώνουν διαμαρτυρία στην συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Αμερικής, στην είσοδο της μαρίνας, για να διαμαρτυρηθούν για το αίσχος που επικρατεί με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Πάτρα. Μία πρωτοβουλία που πρέπει να στηριχθεί από όλους μας


ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: