Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

“TV”: Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ


Όσοι είναι αντίθετοι στο σύστημα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ στην «δημοκρατία» της διαφθοράς και της διαπλοκής, ενώ οι ψευτοεθνικιστές είναι «πρώτο τραπέζι πίστα» στα αμαρτωλά τηλεπαράθυρα

ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ - Η σημερινή εκπομπή «αξίζει να το δεις» της Τατάνια Στεφανίδουστον ΑΝΤ1 είχε θέμα τον ρατσισμό.

Για την εκπομπή αυτή μας είχαν ενοχλήσει επανειλημμένως συνεργάτες (τα ονόματα στην διάθεση οιουδήποτε) της Στεφανίδου προκειμένου να συμμετάσχει και ένα άτομο της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή.

Πράγματι, άτομο που θα εξέφραζε τις απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού για τους λαθρομετανάστες βρισκότανε στο στούντιο Κ στα Σπάτα στον Αντ1 την ώρα που είχε ορισθεί για την εκπομπή. Όμως, δέκα λεπτά πριν την έναρξη της εκπομπής μας είπαν ότι δεν γίνεται!


Αυτή τη στιγμή προβάλλεται η εκπομπή με εκπρόσωπο Πακιστανών, Καμερουνιανών, Αλβανών, αλλά όχι των Ελλήνων Εθνικιστών που είναι αντίθετοι με την λαθρομετανάστευση. Όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή την παρουσία απόψεως ενάντια στην λαθρομετανάστευση απέκλεισε με άνωθεν εντολή προς την Τατιάνα Στεφανίδου υψηλά ιστάμενο κλιμάκιο του σταθμού.

Αυτή είναι η δημοκρατία τους! Από την άλλη πλευρά, κορόιδα πατριώτες, ξυπνήστε γιατί βγάζουν κάθε τόσο τους ψευτο-εθνικιστές και έχουν αποκλείσει εντελώς την Χρυσή Αυγή.

http://xryshaygh.wordpress.com/2009/04/30/%E2%80%9Ctv%E2%80%9D-%CE%B7-%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD/#more-7679



Δεν υπάρχουν σχόλια: