Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Εξιχνιάστηκε δολοφονία στο Περιστέρι

Τριανταεξάχρονος από τη Συρία συνελήφθη ως δράστης της δολοφονίας της Ελληνίδας φίλης του, 31 ετών, που είχε γίνει στις 20 Αυγούστου στο Περιστέρι.
Ο Σύριος
εντοπίστηκε στην Αλεξανδρούπολη και συνελήφθη βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί από τον 5ο ανακριτή Αθηνών.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία ο 36χρονος Σύριος διατηρούσε δεσμό με τη γυναίκα η οποία του είχε δανείσει 7.000 ευρώ για να κάνει εισαγωγή διαφόρων ειδών από τις αραβικές χώρες με τη συμφωνία να της επιστρέψει στις 20 Αυγούστου τα διπλάσια.
Την ημέρα εκείνη πήγε στο σπίτι της και διαπληκτίστηκαν για το παραπάνω ποσό οπότε ο δράστης ενώ έπιναν καφέ της έριξε τρία υπνωτικά χάπια και όταν αυτή κοιμήθηκε της έβαλε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.
Αρχικά ο θάνατος της κοπέλας αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια γιατί δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας αλλά όταν ανέλαβε η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής την υπόθεση διαπίστωσε ότι έλειπαν η τσάντα της, το πορτοφόλι της, η ταυτότητά της και άλλα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη δύο φορές απ’ έξω, γεγονός που αποδείκνυε ότι υπήρχε και άλλο άτομο στο σπίτι.
Επίσης από την τοξικολογική εξέταση που έγινε μετά την νεκροτομία ανιχνεύτηκε στο αίμα της το υπνωτικό φάρμακο. Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης λίγες μέρες πριν από το έγκλημα είχε χρησιμοποιήσει κρυφά την πιστωτική κάρτα της γυναίκας και έκανε ανάληψη συνολικά 1500 ευρώ.
Όλα τα παραπάνω στοιχεία οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας από το φίλο της ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=57135

Δεν υπάρχουν σχόλια: