Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Ναρκωτικά



Συλλήψεις για την μεταφορά 224,5 κιλών ακατέργαστης κάνναβης

Στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί που επέβαιναν σε μικρό φορτηγό γιατί σε έλεγχο που έγινε βρέθηκαν εννέα ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν διακόσια δεκατρία δέματα με ακατέργαστη κάνναβη σε φούντα, βάρους 224 κιλών και 550 γραμμαρίων. Επίσης, σε σωματική έρευνα που έγινε στους δράστες, βρέθηκε στην κατοχή του ενός ένα πιστόλι με γεμιστήρα, που περιείχε πέντε σφαίρες. Όπως προέκυψε από την προανάκριση για το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας,

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ συνεργάτες τους αναζητά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/11/2009_305595


Συλλήψεις για ναρκωτικά

Δύο γυναίκες και ο 34χρονος φίλος τους, έπεσαν στο Χαλάνδρι στα δίχτυα της Δίωξης Nαρκωτικών. Στην κατοχή τους βρέθηκε μια ζυγαριά ακριβείας, 128 γρ. ηρωίνης και 935 ευρώ.

Η ίδια υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβε στον Πειραιά δυο Αλβανούς που είχαν στις τσέπες τους 125 γρ. χασίς και ένα πιστόλι με τέσσερις σφαίρες.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76391&cid=4

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Καλαμάτα

Κύκλωμα Αλβανών διακινητών εξαρθρώθηκε σήμερα το πρωί από επιχείρηση αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Καλαμάτας και την ΟΠΚΕ Μεσσηνίας.
Πρόκειται για εννέα Αλβανούς, οι οποίοι φέρονται να είχαν συστήσει σπείρα διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Οι πέντε εκ των εννέα συλληφθέντων εντοπίστηκαν σε λυόμενο στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Ασπροχώματος Πύλου, όπου και διέμεναν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα κιλά χασίς -σε συσκευασία του ενός κιλού που είχαν κρύψει στην ψευδοροφή του σπιτιού-, 45 γραμμάρια κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας και δέκα κινητά τηλέφωνα.

Οι υπόλοιποι διακινητές συνελήφθησαν σε οικίες επί των οδών Αύρας και Αθηνών, στην Καλαμάτα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε φούντα και 1,1 γραμμάριο κοκαΐνης, καθώς και χρηματικά ποσά της τάξης των 6.650 ευρώ που θεωρήθηκαν προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι επτά από τους εννέα αλλοδαπούς, ηλικίας από 18 έως 44 ετών, ζούσαν παράνομα στη χώρα μας, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ο ένας εκ των συλληφθέντων στην προσπάθειά του να διαφύγει από το παράθυρο ανεπιτυχώς, τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=75860&cid=4


Για ηρωίνη πήγαιναν κιλά κάνναβης ανακάλυψαν

Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου κατάσχεσαν σημαντική ποσότητα ναρκωτικών ουσιών σε αγροτική περιοχή του Τυρνάβου Λάρισας.

Οι αστυνομικοί είχαν κανονίσει να αγοράσουν ποσότητα ηρωϊνης από έμπορο.

Έτσι μετέβησαν στο σημείο όπου θα συναντούσαν τον αλλοδαπό υπήκοο, από τον οποίον θα αγόραζαν τα ναρκωτικά.

Ο αλλοδαπός, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού και τότε ακολούθησε έρευνα στην περιοχή, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου.

Και βρήκαν «θησαυρό».

Σ ένα εγκαταλελειμμένο κτίσμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 23.771 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 148 γραμμάρια ηρωίνης, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης.

Οι Αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό του αλλοδαπου.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=75300&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: