Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Συλήψεις λαθρομεταναστών



«Διπλή» μεταφορά λαθρομεταναστών

Με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα δύο αλλοδαποί μετέφεραν από τρεις παράνομους μετανάστες, στην Κοζάνη. Τελικά μόνο ο ένας συνελήφθη, ενώ ο άλλος διέφυγε.

Ο 22χρονος αλλοδαπός δράστης που μετέφερε τρεις Αλβανούς παράνομους μετανάστες, συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, στο 9ο χιλιόμετρο της οδού Μπάρας - Καλαμιάς. Νωρίτερα, το όχημά του είχε συγκρουστεί με φορτηγό αυτοκίνητο και έφυγε.

Αστυνομικοί άρχισαν την καταδίωξη του 22χρονου. Τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν στην Εγνατία οδό, μεταξύ Σιάτιστας και Καλαμιάς.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, το όχημα με το οποίο μετέφερε τους τρεις λαθρομετανάστες ήταν κλεμμένο από το Κερατσίνι Αττικής, ενώ ένα δεύτερο όχημα που οδηγούσε υπήκοος Αλβανίας και μετέφερε άλλους τρεις παράνομους μετανάστες διέφυγε.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76228&cid=4



Εξάρθρωσαν σπείρα δουλεμπόρων

Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών που αποτελούσαν μέλη σπείρας διακίνησης παράνομων οικονομικών μεταναστών προχώρησαν οι αστυνομικοί του Tμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμότειχου.

Τα ίχνη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία συνεργάζεται και με Τούρκους, αποκαλύφθηκαν μετά τη σύλληψη, την Τετάρτη, 32 παράνομων οικονομικών μεταναστών που είχαν μπει από την Τουρκία.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ιδιωτικής χρήσης φορτηγά αυτοκίνητα, έξι κινητά τηλέφωνα, μια μεταλλική γροθιά, μια πλαστή άδεια κυκλοφορίας ιδιωτικής χρήσης φορτηγού αυτοκινήτου και το χρηματικό ποσό των 2.610 ευρώ.

Οι συλληφθέντες έχουν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Πηγή: Χρόνος
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76199&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: