Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Νο 1 ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ...ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !



Απίστευτο κι όμως αληθινό ! Η αστυνομία προστάτεψε αναρχικούς , ‘’αντιρατσιστές’’ (καμιά 40αρια άτομα) , και έδιωξε τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα απ’ την πλατεία για να γίνει η ψευτοσυναυλία! Έγιναν συλλήψεις ,ενώ η αστυνομία χτύπησε ακόμη και ηλικιωμένους!


Μπράβο στο μεγάλο Χρυσοχοίδη!!! Τελικά όντως δεν μασάει!



ΠΡΟ.ΠΟ – ΤV – ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ,


ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ !


Διαβάστε περισσότερα :

«ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΤΩΡΑ!

Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Νοεμβρίου 2, 2009

Η Αστυνομία απαιτεί από Έλληνες καταστηματάρχες της περιοχής να… κλείσουν τα μαγαζιά τους(!!!) για να μην ενοχληθούν οι αντιρατσιστές και οι λαθρομετανάστες φίλοι τους. Υπό αστυνομική προστασία η συγκέντρωση των «προοδευτικών»… Λιγότεροι από κάθε άλλη φορά οι αντιρατσιστές, παρά την μεγάλη κινητοποίηση και τις περισσότερες από 30 οργανώσεις και κινήσεις που υπέγραψαν την πρόσκληση για την συγκέντρωση. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ: “ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…”

Την αντιρατσιστική συγκέντρωση στήριζαν οι παρακάτω οργανώσεις:* International Assembly of Migrants and Refugees (IAMR) * ATIK-Confederation of workes from Turkey in Europe * MIGRANTE EUROPE * επιστημονικοί συνεργάτες του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ * Γ ΕΛΜΕ Αθήνας (ως παρατηρητής) * Κίνηση «Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή» * Καμπάνια «0% Ρατσισμός – 100% Αλληλεγγύη» * Διεθνής Αμνηστία (ως παρατηρητής) * κοινότητα ACTION-Congo *Ένωση Αφρικανών Γυναικών * Μαροκινή κοινότητα * Αφγανική κοινότητα * Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος * Κίνηση Υπεράσπισης Προσφύγων και Μεταναστών Πάτρας * Συμμαχία Σταματήστε τον πόλεμο * Παγκόσμια Πορεία Γυναικών * Κέντρο ΑΝΤΙΓΟΝΗ * Δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών * ΑΡΣΙΣ* Κίνηση κατοίκων 6ουδιαμερίσματος * Κίνηση “Απελάστε τον Ρατσισμό” * Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών * Νεολαία ενάντια στον Ρατσισμό στην Ευρώπη-YRE *Ένωση Εργαζομένων * Νεολαία Συνασπισμού * Bellaciao* Κόκκινο (συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ)* ΞΕΚΙΝΗΜΑ (συνιστώσαΣΥΡΙΖΑ) * ΔΕΑ (συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ) * ΚΟΕ (συνιστώσα ΣΥΡΙΖΑ) * ΑΝΤΑΡΣΥΑ* ΟΚΔΕ Σπάρτακος* ΑΚΟΑ* ΚΚΕ (μλ)* Τμήμα Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ * Λαϊκές Αγωνιστικές Κινήσεις * Ταξική Πορεία * ΟΚΔΕ/Σπάρτακος *ΣΕΚ* Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών Χανίων* Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης* Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα.


http://xryshaygh.wordpress.com/2009/11/02/%C2%AB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%C2%BB-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%83/


ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟ.ΠΡΟ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ' ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

...
"ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ..."

Με εντολή άνωθεν η αστυνομία πριν από λίγο απώθησε τους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα για να κάνουν συναυλία στην πλατεία οι επαγγελματίες αντιρατσιστές!!! Οι γνωστές οργανώσεις των επιδοτήσεων και της εκμετάλλευσης των λαθρομεταναστώνξαναχτύπησαν...Ενώ μπορούσανε να διοργανώσουν συναυλία οπουδήποτε αλλού...προτίμησαν να επιλέξουν τον Αγ. Παντελεήμονα... Οι ετοιμασίες γίνονται εδώ και εβδομάδες...συνάντηση με Χρυσοχοίδη...προπαγάνδα περί δήθεν φασιστών... Θανασάκη και λοιποί αντιρατσιστές...και με πλάτες την αστυνομία πάλι δεν θα καταφέρετε τίποτα... Θα κάνετε μία συναυλία και θα γυρίσετε μετά σπιτάκια σας...ενώ οι κάτοικοι θα είναι εκεί... εκεί μένουν....εκεί εργάζονται....εκεί ζούν.... Ότι και να κάνετε... στο τέλος οι κάτοικοι θα κερδίσουν... Για εσάς είναι άλλη μια ευκαιρία για επιδότηση, για τους κατοίκους είναι αγώνας ζωής...

Συνεχής ενημέρωση από το greekalert

...

Οι Αναρχικοί παραδέχονται την ξεφτίλα τους !


Δεν υπάρχουν σχόλια: