Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Γεωργιανός έκρυψε ναρκωτικά σε απόκρυφα σημεία του σώματός του

Τα απόκρυφα σημεία του σώματός του ήταν η κρυψώνα των ναρκωτικών για ένα Γεωργιανό κρατούμενο των δικαστικών φυλακών Χανίων που ωστόσο δεν μπόρεσε να περάσει τα ναρκωτικά μέσα στην φυλακή.

Ο αλλοδαπός κρατούμενος προσποιήθηκε ασθένεια και στις 01:20 μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής οδηγήθηκε για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Χανίων.

Εκεί περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων ζήτησε να πάει στην τουαλέτα όπου άγνωστος είχε τοποθετήσει 2 γραμμάρια ηρωίνης σε συσκευασία σκόρδου κάτω από την λεκάνη της τουαλέτας.

Ο Γεωργιανός πήρε τα ναρκωτικά τα έβαλε σε απόκρυφο σημείο του σώματός του και στη συνέχεια βγήκε από την τουαλέτα. Δεν υπολόγιζε ωστόσο ότι τα ναρκωτικά είχαν ήδη εντοπισθεί από τον έλεγχο των ανδρών της εξωτερικής φρουράς της φυλακής που είχε προηγηθεί. Έτσι βγαίνοντας από την τουαλέτα υποβλήθηκε σε έλεγχο κατά τον οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά.

Άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Χανίων τον συνέλαβαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του. Δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος του άγνωστου δράστη που άφησε την ηρωίνη στην τουαλέτα του νοσοκομείου.

Το πρωί εξάλλου άνδρες της εσωτερικής φρουράς των δικαστικών φυλακών Χανίων κατά την διάρκεια ελέγχου βρήκαν και κατέσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα που παράνομα είχαν στην κατοχή τους δύο κρατούμενοι.

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=58879

Δεν υπάρχουν σχόλια: