Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΛΑ.Μ.


«Η αντιμετώπιση της διεθνούς τυραννίας που παράγει και την λαθρομετανάστευση, απαιτεί πανεθνική και παγκόσμια αντεπίθεση»

Οι αιτίες της μαζικής μετακίνησης πληθυσμών από τις χώρες της Ασίας κυρίως και της Αφρικής προς την Ευρώπη μπορούν να συνοψισθούν στις κάτωθι: Πρώτη: Η επί έτη αφαίμαξη αυτών των χωρών από τον δυτικό αποικιοκρατικό καπιταλισμό, η αρπαγή των εθνικών τους πόρων.
Δεύτερη: Η μεθοδευμένη μετατόπιση κεφαλαίων και η δημιουργία οικονομικών ρηγμάτων που επιβάλλουν την τοκογλυφική διείσδυση του υπερεθνικού χρηματο-πιστωτικού κεφαλαίου. Τρίτη: Η επιβολή ολιγαρχικών πλουτοκρατικών καθεστώτων που συσσωρεύουν τον παραγόμενο πλούτο εις βάρος των λαϊκών στρωμάτων. Τέταρτη: Ο θρησκευτικός εξουσιαστικός σκοταδισμός που αδιαφορώντας για κάθε μορφή παραγωγικής παιδείας συρρικνώνει στο έπακρο την εγγενή παραγωγικότητα των λαών.
Πέμπτη: Η υπερσυγκέντρωση του κεφαλαίου στο χρηματοπιστωτικό σιωνιστικό υπερκράτος που του επιτρέπει την οικονομική υποθήκευση και πολιτική καθυπόταξη ακόμα και αυτών των δυτικών και ευρωπαϊκών εθνών.
Έκτη: Η δημιουργία ενός διεθνούς σιωνοκρατούμενου πολιτικού κατεστημένου που είναι ικανό να υπονομεύει και ακυρώνει κάθε αντίσταση.
Έβδομη: Η χρησιμοποίηση της λαθρομετανάστευσης ως όπλου απορύθμισης των ευρωπαϊκών εθνών με σκοπό την επικράτηση μιας φυλετικής και πολιτισμικής Βαβέλ, ενός συνειδησιακού και πολιτικού χάους που δεν θα μπορεί να παράξει καμία σκέψη, καμία πολιτική βούληση, καμία μορφή αναδιοργάνωσης και αντίστασης στον διεθνή εξουσιασμό.
Όγδοη: Η ευχέρεια επιλογής του στρατιωτικο-πολιτικού οργάνου επιβολής της θελήσεως του χρηματοπιστωτικού υπερκράτους και των μετ’ αυτών συνδεδεμένων διεθνών τράστ, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Η αντιμετώπιση αυτής της διεθνούς τυραννίας που παράγει εκτός των άλλων δεινών, την λαθρομετανάστευση, απαιτεί πανεθνική και παγκόσμια αντεπίθεση υπό την ηγεμονία της Ευρώπης προσβλέποντας σε μια Αμερικανική και Ρωσική αφύπνιση.
Θα απαιτηθεί πρωτίστως μια αναδιοργάνωση των κοινωνιών μας σε εθνική βάση που θα συνίσταται κυρίως στη καταπολέμηση του συνειδησιακού-ιδεολογικού χάους, στην παραγωγική ανακύκληση του κεφαλαίου σε εθνικό χώρο και στη παραγωγή εθνικής πολιτικής σκέψεως και βουλήσεως
Δημιουργηθέντος αυτού του δρώντος ιστορικού υποκειμένου θα απαιτηθεί στη συνέχεια η εξάπλωση της ισχύος του στις καθημαγμένες χώρες μέσω της στήριξης εθνικοδημοκρατικών καθεστώτων που θα επιβάλουν την δίκαιη κατανομή του πλούτου και την ευρωκεντρική αναδιοργάνωση των οικονομιών τους.
Συνεπώς ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί από κάθε εθνική έπαλξη.
Ενάντια στην αυθαιρεσία του ντόπιου χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου.
Ενάντια στη πολιτική εκπροσώπηση της ληστρικής και παρασιτικής οικονομικής δραστηριότητας.
Ενάντια στην ιδεολογική συνειδησιακή σύγχυση και εθνική αλλοτρίωση.
Ενάντια στη διαφθορά του πολιτικού κατεστημένου.
Ενάντια σε ότι αποδυναμώνει και καταβαραθρώνει τη νεολαία μας.
Ενάντια σε ότι παρακμιακό και σάπιο ορθώνει το ανάστημα του μπροστά στην εθνικιστική λαϊκή ορμή, στην ελληνική πολιτική και πνευματική αναγέννηση.
Κάθε λαός οφείλει να πολεμήσει στη δική του πατρίδα ενάντια στη διεθνή τυραννία. Έξω οι ξένοι και οι λαθρομετανάστες από τις πατρίδες μας.
ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ(Ε.ΛΑ.Μ.)

http://xryshaygh.wordpress.com/2008/12/01/%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια: