Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2008

Οδός Μπανανίας (πατησιών) Ηutu VS Tutsi


Χαμός έγινε αργά χτες το βράδυ στην οδό Πατησίων στο ύψος της φοιτητικής εστίας. Μέσα στη μέση του δρόμου μια ομάδα τεσσάρων μαύρων συνεπλάκη με μια άλλη ομάδα τουλάχιστον δύο μαύρων συμπατριωτών τους.

Βγήκαν τσεκούρια όπως πριν λίγο καιρό στην Ομόνοια και επικράτησε πανικός στους κατοίκους βλέποντας τους μαύρους να σφάζονται μεταξύ τους. Οι καταστηματάρχες πετάχτηκαν έντρομοι έξω παρακολουθόντας τους έκπληκτοι από απόσταση για να μη τους πάρει καμιά τσεκουριά. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 4 περιπολικά και 6 μοτοσυκλέτες της ΕΛ.ΑΣ καθώς και 2 ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους βαριά τραυματισμένους. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι αγανακτησμένοι καθώς τα περιστατικά ληστειών και βίας είναι καθημερινά και σηνεχώς αυξάνονται.

''Τη προηγούμενη βγομάδα μπήκαν μέσα στο μαγαζι 2 αλβανοί με όπλα την ώρα που ήταν ήταν ανοιχτό και υπήρχαν μέσα πελάτες και το ανήλικο παιδί μου'', μας εξομολογείται ιδιοκτήτρια ψιλικών στη περιοχή και συνεχίζει:''Η κατάσταση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο, θα αναγκαστώ να κλείνω το μαγαζί από τις 10 προκειμένου να μπορώ να έρθω και αύριο να βγάλω μεροκάματο, φοβάμαι για τη ζωή μου''. Τα ίδια μας λένε κι άλλοι καταστηματάρχες. '' Έχουμε γίνει ζούγκλα και κανείς δε μπορεί να μας προστατεύσει'' μας λέει ο υπάλληλος του περιπτέρου που είδε όλο το σκηνικό με τους μαύρους και τα τσεκούρια.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες 4 Ρουμάνοι μπήκαν ένοπλοι στο σούπερ μάρκετ ''ΑΤΛΑΝΤΙΚ'' στην οδό Μακ Μίλλαν στα πατήσια στις 3 το μεσημέρι και αφού χτήπησαν με μπουνιές 2 υπαλλήλους άρπαξαν τα λεφτά από τα ταμεία και διέφυγαν πριν προλάβει να φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Για την αντιμετόπιση της κατάστασης απαιτούνται δραστικά μέτρα όχι στα λόγια αλλά με πράξεις.Το δε παραμυθάκι ορισμένων ότι η αθρώα εισαγωγή λαθρομεταναστών δεν έχει καμιά σχέση με την αύξηση της εγκληματικότητας δεν γίνεται πλέον πιστευτό από κανένα νοήμον άνθρωπο.

Αναδημοσίευση από http://egersis.blogspot.com/2008/11/blog-post_6567.html

ZHTΩ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!

Και για να μη ξεχνιόμαστε …


Δευτέρα 24/11 στις 5μ.μ. έξω από τον Ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα ελπίζοντας η Πολιτεία να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της.

ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: