Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Απέδρασαν με σιδηροπρίονο

Τρεις Αλβανοί υπόδικοι για κλοπές και άλλα αδικήματα απέδρασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής από το αστυνομικό τμήμα Θηβών, όπου κρατούνταν για να απολογηθούν σε ανακριτή

Οπως ανακοινώθηκε από την Γ.Α.Δ.Α., οι τρεις κρατούμενοι είχαν μεταφερθεί στο Α.Τ. Θηβών από την Τετάρτη και επρόκειτο να παρουσιαστούν στον ανακριτή Πρωτοδικών Θήβας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και άλλα αδικήματα.

Συγκεκριμένα, όπως διευκρινίστηκε, κατάφεραν να αποδράσουν αφού έκοψαν μεταλλικό περίβλημα και κάγκελα παραθύρου κρατητηρίων με λάμα σιδηροπρίονου, την οποία δεν είναι ακόμα γνωστό πώς και πότε την προμηθεύτηκαν.

Από το Α.Τ Θηβών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων υπαιτίων αστυνομικών, οι οποίοι και θα προσαχθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, καθώς και σε βάρος των τριών αποδρασάντων αλλοδαπών.

Παράλληλα, διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και κινείται η διαδικασία επιβολής διοικητικών μέτρων σε βάρος των υπαιτίων αστυνομικών.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8400&pubid=1888921


Δεν υπάρχουν σχόλια: