Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

19χρονος Βούλγαρος μαχαίρωσε και σκότωσε το γαμπρό του

Ενας 19χρονος Βούλγαρος σκότωσε με πολλές μαχαιριές τον ομοεθνή 25χρονο γαμπρό του. Το έγκλημα έγινε αργά χθες το βράδυ στην Αταλάντη, μετά από έντονο διάλογο όπου είχαν θύμα και δράστης.
Ο δράστης εγκατέλειψε αιμόφυρτο το θύμα, που κατόρθωσε να συρθεί μέχρι παρακείμενο σπίτι συγγενών του, οι οποίοι τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο 19χρονος εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικοί κύκλωσαν ολόκληρη την περιοχή. Τελικά, ο δράστης εντοπίστηκε τα ξημερώματα έξω από την πόλη της Αταλάντης και συνελήφθη. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του, επικαλούμενος λόγους τιμής, αφού, όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, το θύμα, που είχε παντρευτεί την αδερφή του, την είχε εγκαταλείψει και συζούσε στην περιοχή της Αταλάντης με άλλη ομοεθνή του. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι τον είχε προειδοποιήσει πριν από αρκετό καιρό ότι θα τον σκότωνε αν δεν αποκαθιστούσε τις σχέσεις με την αδελφή του.
Το μεσημέρι της Παρασκευής ο 19χρονος προσήχθη στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λαμίας, απ' όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί.

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=58523

Δεν υπάρχουν σχόλια: