Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Απαγωγή Πακιστανού από συμπατριώτες του

Τρεις Πακιστανούς, οι οποίοι απήγαγαν συμπατριώτη τους προκειμένου να εισπράξουν λύτρα, συνέλαβε η αστυνομία στον Ωρωπό.
Οι τρεις νεαροί 22, 24, και 25 ετών αντίστοιχα άρπαξαν στις 8 Οκτωβρίου τον 22χρονο συμπατριώτη τους με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και τον οδήγησαν σε κρησφύγετο στο Περιστέρι, ζητώντας από την οικογένειά του το ποσό των 3.000 ευρώ, ώστε να τον απελευθερώσουν.
Μετά από μία εβδομάδα η οικογένεια του θύματος, κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό 1.300 ευρώ, οι απαγωγείς μετέφεραν τον συμπατριώτη τους στη Θήβα και εκεί τον άφησαν ελεύθερο.
Οι αρχές, μετά από έρευνα ανακάλυψαν τους τρεις νεαρούς οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς προσπάθησαν να ξεφύγουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Ο 22χρονος αναγνώρισε τους απαγωγείς του, δύο εκ των οποίων βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα, ενώ στο κρησφύγετό τους στο Περιστέρι βρέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα, ένα εκ των οποίων χρησιμοποιούσαν προκειμένου να επικοινωνούν με την οικογένεια του θύματος. Ακόμα βρέθηκαν και 3 μαχαίρια με τα οποία απειλούσαν τον 22χρονο.

http://www.zougla.gr/news.php?id=11533

Δεν υπάρχουν σχόλια: