Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών στην Πάτρα



Νέα σύλληψη για ναρκωτικά πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην πόλη της Πάτρας, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση των αντρών του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Οι λιμενικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, κανόνισαν συνάντηση με 18χρονο αλλοδαπό, προκειμένου να αγοράσουν τέσσερις δόσεις ηρωίνης βάρους 0,5 γραμμαρίων η καθεμιά, αντί του ποσού των 80 ευρώ.

Οι Αρχές προχώρησαν στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη του νεαρού, ο οποίος κατά την προανάκριση δήλωσε ότι είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από ένα 16χρονο συμπατριώτη του.

Έτσι, λοιπόν, κανονίστηκε νέο ραντεβού –αυτή τη φορά με το 16χρονο- στο κέντρο της Πάτρας, όπου ο ανήλικος συνελήφθη τη στιγμή που παρέδιδε στο 18χρονο την προσυμφωνηθείσα ποσότητα ηρωίνης.

Τόσο τα ναρκωτικά όσο και τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων (2.410 ευρώ) κατασχέθηκαν, ως προερχόμενα από αγοραπωλησία ουσιών, ενώ εις βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίστηκε φάκελος δικογραφίας από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=95244&cid=4

Ε, τώρα αυτά τα παιδιά δεν ειναι κρίμα να τα απελάσουμε απ'την Ελλάδα;;;

Aς τους δώσουμε Ελληνική ιθαγένεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: