Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Νεκρός ο δράστης της ληστείας


Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η τύχη για
τέσσερις Αλβανούς ληστές, οι οποίοι άρπαξαν από ηλικιωμένη στη Ραφήνα ένα χρηματοκιβώτιο με 45.000 €. Μετά τη διαφυγή, το αυτοκίνητό τους προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όλα ξεκίνησαν στις 3 τα ξημερώματα, σε μονοκατοικία στη Ραφήνα, στην οδό Στέφανου Πέρη 29-31, όπου διαμένει ηλικιωμένο ζευγάρι Αλβανών.

Οι δράστες με αντικλείδι και χωρίς να παραβιάσουν την κλειδωμένη καγκελόπορτα της αυλής και την εξώπορτα εισέβαλαν στο σπίτι και, αφού χτύπησαν το ζευγάρι, απέσπασαν το χρηματοκιβώτιο, στο οποίο υπήρχαν φυλαγμένες οι οικονομίες τους.

Οι Αλβανοί ληστές διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους, αλλά ο οδηγός του και, ενώ είχαν φθάσει, κατεβαίνοντας την Λεωφόρο Κηφισίας, στο Ψυχικό, εξακολουθούσε να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα. Στρίβοντας από την ισραηλινή Πρεσβεία, δεξιά στον ανηφορικό δρόμο και μόλις πέρασαν το μαιευτήριο «ΙΑΣΩ» το αυτοκίνητο σφηνώθηκε σε μια κολόνα. Οι τρεις Αλβανοί ληστές, βλέποντας νεκρό τον τέταρτο συνεργό τους, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο με το χρηματοκιβώτιο και τα χρήματα και το έβαλαν στα πόδια.

Η Ασφάλεια Ν/Α Αττικής θεωρεί βέβαιο πως το δρόμο για την ένοπλη ληστεία άνοιξε συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του ηλικιωμένου ζευγαριού.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=85547&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: