Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Πληρώνουμε και τους λαθρομετανάστες,όλα τα ειχε η μαργιωρή,ο φερετζες της λείπει!!!



Με βάση το άρθρο 34 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών» το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) δικαίωσε σήμερα Αφγανό μετανάστη που είχε προσφύγει εναντίον της Ελλάδας στις 8 Φεβρουαρίου του 2007.

Ο Ραφκ Ταμπές έφθασε στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2006 χωρίς να διαθέτει άδεια παραμονής και συνελήφθη για πρώτη φορά στις 24 Δεκεμβρίου του 2006 και ύστερα από 48ωρη κράτηση, καταδικάστηκε από ποινικό δικαστήριο της Θεσσαλονίκης για κατοχή πλαστών εγγράφων σε 40 ημέρες φυλάκισης με αναστολή. Αμέσως μετά την απελευθέρωσή του, συνελήφθη εκ νέου στις 28 Δεκεμβρίου και φυλακίστηκε προκειμένου να απελαθεί.

Στις 28 Μαρτίου του 2007 αποφυλακίστηκε διότι έληξε η προθεσμία των τριών μηνών που προβλέπει η νομοθεσία για την κράτηση των μεταναστών πριν από την απέλαση. Στις 16 Απριλίου ο Ταμπές υπέβαλε αίτηση για πολιτικό άσυλο η οποία έχει παραμείνει αναπάντητη μέχρι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της κράτησής του, ο Ταμπές οδηγήθηκε από τα συνοριακά κρατητήρια της Αστυνομίας στα ειδικά κρατητήρια για τους αλλοδαπούς στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, η κατάσταση των οποίων περιγράφεται ως απαράδεκτη από υγιεινής και ανθρώπινης απόψεως.

Το ΕΔΑΔ με τη σημερινή του απόφαση δικαίωσε ομόφωνα τον Ταμπές και καταδικάζει την Ελλάδα για παραβίαση των άρθρων 3 (δίκαιη μεταχείριση) και των παραγράφων 1 και 4 του άρθρου 5 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το ελληνικό κράτος υποχρεούται να αποζημιώσει τον προσφεύγοντα, μέσα στο ερχόμενο τρίμηνο, με 8.000 ευρώ για ηθική βλάβη και 3.500 ευρώ για τα έξοδα.

http://spyros1000.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

Τι άλλο θα ακούσουμε πια!!
Αντι να δικαστεί ο συγκεκριμένος για παράνομη είσοδο σε χωρα της Ε.Ε. ,καταδικάζεται η ελλάδα γιατί δεν τού παρείχε πλήρες πρωινό 5 αστέρων..
Ελεος πια με την μαλακία,έλεος!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: