Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Καλά Πολυπολιτισμικά Χριστούγεννα ,με συμπλοκές και μαχαιρώματα!

Σκηνές Φαρ Ουέστ στα Χανιά


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Δήμος Μουσούρων στα Χανιά της Κρήτης, όταν 100 περίπου αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Κρατώντας στα χέρια σιδερολοστούς και ξύλα, οι αλλοδαποί που δουλεύουν στα χωράφια των γύρω περιοχών έκλεισαν «ραντεβού» στον Δήμο Μουσούρων, όπου έδωσαν «μάχες» σώμα με σώμα.



Από τη συμπλοκή δεν γλίτωσαν ούτε τα αυτοκίνητα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι συχνά γίνονται θιασώτες ανάλογων περιστατικών. Τέσσερις Βούλγαροι συνελήφθησαν και κρατούνται στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων ως υπαίτιοι της συμπλοκής.

Πηγή: tvcreta

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=90438&cid=4




Πακιστανοί μαχαίρωσαν Αφγανούς


Σε αιματηρό επεισόδιο κατέληξε ο διαπληκτισμός μιας ομάδας, αποτελούμενη από πέντε άτομα, Πακιστανικής καταγωγής, με δύο Αφγανούς, στο Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.

Τα πέντε άτομα, τα κίνητρα των οποίων παραμένουν άγνωστα, μαχαίρωσαν στην πλάτη τον ένα αλλοδαπό και ξυλοκόπησαν τον δεύτερο Αφγανό. Στη συνέχεια τους αφαίρεσαν τα δελτία ασύλου τους και διέφυγαν.

Η Αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=90394&cid=4

Συμπλοκή Φιλιππινέζων με δύο τραυματίες

Με λοστούς και μαχαίρια αλληλοχτυπήθηκαν τέσσερις Φιλιππινέζοι το Σάββατο το πρωί, στους Αμπελόκηπους.

Η συμπλοκή σημειώθηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στη συμβολή των οδών Ήλιδος και Δασκαλάκη, λίγο μετά τις 10:30.

Οι τρεις από τους εμπλεκόμενους στο περιστατικό προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, ενώ δύο από αυτούς χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=90371&cid=4

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2009/12/blog-post.html
Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει συζήτηση στο διαδίκτυο για την πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια σε ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών.

Δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ωστε να λειτουργήσει ως κάλεσμα για όσους bloggers εναντιωνονται στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και συντάσσονται με το αίτημα για δημοψήφισμα.

Αν είσαι και εσύ σε αυτούς βάλε στα σχόλια (εδώ) το blog σου ή την σελίδα σου