Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Αλλοδαπός σκότωσε Έλληνα και τον πέταξε σε βόθρο!




Τις πτυχές μιας εν ψυχρώ δολοφονίας που αναστάτωσε τα ξημερώματα τη Λέσβο ερευνούν οι αξιωματικοί της τοπικής Ασφάλειας, που έχουν συλλάβει τον δράστη ο οποίος εκτέλεσε με πολεμικό όπλο έναν κάτοικο της περιοχής και πέταξε το πτώμα του σε… βόθρο!

Το έγκλημα έγινε στις 3.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω από μπαρ που βρίσκεται στην Καλλονή στην επαρχιακή οδό που συνδέει την Καλλονή με τα Παράκοιλα Λέσβου . Ο δολοφόνος έφτασε με μοτοσικλέτα έξω από το κατάστημα και καραδοκούσε οπλισμένος με ένα πολεμικό αυτόματο τύπου G3!

Μόλις είδε τον στόχο του -έναν 38χρονο κάτοικο της περιοχής- να βγαίνει από το μπαρ, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ. Όταν βεβαιώθηκε ότι ήταν νεκρός, έσυρε τη σορό του και την πέταξε μέσα σε έναν κοντινό βόθρο! Ωστόσο, οι θαμώνες του μπαρ που άκουσαν τους πυροβολισμούς κάλεσαν την αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν εγκαίρως στην περιοχή και συνέλαβαν τον δράστη πριν απομακρυνθεί.

Ο δολοφόνος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αλλοδαπός, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και ανακρίνεται για να αποκαλύψει τα κίνητρα του εγκλήματος, αλλά και της συμπεριφοράς του στη σορό του θύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: