Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Όταν σε μια χώρα οι κάτοικοί της φοβούνται και οι ξένοι αισθάνονται ασφαλείς, τότε έχουμε ΕΙΣΒΟΛΗ και ΚΑΤΟΧΗ


Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση:«Το 73,4% των μεταναστών αισθάνονται «ασφαλείς» και το 25,3% νοιώθει ότι «κινδυνεύει», ενώ το 65,3% των Ελλήνων πιστεύει ότι «κινδυνεύει» έναντι του 29,6% που αισθάνονται «ασφαλείς»…»

Δηλαδή μέσα στην ίδια την Ελλάδα 2 στους 3 Έλληνες νοιώθουν ότι κινδυνεύουν, ενώ στους ξένους(λαθρομετανάστες στην συντριπτική τους πλειοψηφία, που ήλθαν παράνομα στη χώρα μας) νοιώθει ότι κινδυνεύει ΜΟΝΟ 1 στους 4!!!

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΟΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ «ΠΟΛΙΤΩΝ»… Ο Πλάτων στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ τονίζει ότι όταν σε μία πόλη οι ξένοι έχουν τα ίδια δικαιώματα με τον πολίτη, τότε η πόλη βυθίζεται στην αναρχία και την παρακμή.

Συγχαρητήρια στην ιστοσελίδα «ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΕΛΛΑΔΑ», που εντόπισε το σχετικό απόσπασμα: «Προφητικός Διαχρονικός ο Πλάτων: «Και θα διεισδύσει η αναρχία στα ίδια μας τα σπίτια… Πως; Κατά τον ίδιο τρόπο, που ο πατέρας ανέχεται να γίνεται όμοιος προς το παιδί… για να είναι δήθεν ελεύθερο και ο μέτοικος-μετανάστης αποκτά ίδια δικαιώματα (εξισούσθαι) με τον πολίτη και ο ξένος παρομοίως… »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Προφητικός ο Πλάτωνας! Παραμονές σωτηρίου έτους 2010 Εδώ στο «Νεα Ελλάντα» κατάφεραν επιτυχώς και επαξίως οι αχρείοι!!!


http://xryshaygh.wordpress.com/2009/12/26/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια: