Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Ληστείες- διαρρήξεις

Στη… φάκα της αστυνομίας 40χρονος ληστής

Δεν πρόλαβε να χαρεί τα… λάφυρά του, καθώς έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Ο λόγος για έναν 40χρονο ληστή από το Καζακστάν, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ, καθώς λίγο νωρίτερα είχε ληστέψει ένα καφενείο επί της οδού Πετράκη 20.

Ο δράστης με την απειλή όπλου αφαίρεσε 150 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, δύο αποκωδικοποιητές δορυφορικών λήψεων και άλλα μικροαντικείμενα.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67462&cid=4

Συνελήφθη διαρρήκτης

Δεν χάρηκε για πολύ τα… λάφυρά του από τις διαρρήξεις που είχε κάνει σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για έναν 28χρονο αλλοδαπό κακοποιό, ο οποίος χθες το μεσημέρι έπεσε στα… χέρια της αστυνομίας.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν αρκετές ηλεκτρονικές συσκευές -προϊόντα κλοπής. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία και θα παραπεμφθεί.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=66521&cid=4


Συνελήφθη ανήλικος διαρρήκτης


Ένας 17χρονος Παλαιστίνιος διαρρήκτης συνελήφθη από αστυνομικούς χθες βράδυ στην Ομόνοια.

Ο ανήλικος, μαζί με συνεργούς του οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης, διέρρηξαν αυτοκίνητο και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67472&cid=4

Ληστής συνελήφθη γιατί… δεν είχε άδεια παραμονής

Προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα γιατί δεν είχε άδεια παραμονής, αλλά αποδείχτηκε ότι είχε διαπράξει σωρεία ληστειών στην Αττική.

Ο λόγος για έναν 24χρονο Αλβανικής καταγωγής, τον οποίο σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Όταν διαπίστωσαν ότι δεν κατείχε τα απαιτούμενα έγγραφα, προσήχθη στο τμήμα. Από τον έλεγχο των δακτυλικών του αποτυπωμάτων ωστόσο, προέκυψε ότι ο δράστης είχε διαπράξει στο παρελθόν τέσσερις ληστείες και μια διάρρηξη σε σχολείο.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=66485&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: