Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2009

ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΑΤ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΑΝΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ''ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ'' ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Μια διμοιρία των ΜΑΤ αποτελούμενη από 20 άτομα έφτασε στη Μυτιλήνη το πρωί του Σαββάτου και αναλαμβάνει πλέον εξ ολοκλήρου την φύλαξη του Κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών της Νομαρχίας στην Παγανή, ώστε να απεμπλακεί η δύναμη της τοπικής Αστυνομίας. Αφορμή για την παραπάνω εξέλιξη αποτέλεσε η νέα εξέγερση, αυτή τη φορά νυχτερινές ώρες στο Κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της Παγανής, μια μέρα μετά την εξέγερση που απασχόλησε το πρωτοσέλιδο των “AI.N.”.
Η τοπική Αστυνομία εκτιμά ότι οι λαθρομετανάστες ωθούνται στο να εκφράζουν με αυτό τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους από μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων, που τους επισκέπτονται συχνά στην Παγανή. Ωστόσο οι διαδοχικές εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών το τελευταίο διάστημα έχουν προκαλέσει “πονοκέφαλο” στους αστυνομικούς, οι οποίοι φοβούνται μήπως τυχόν σε επόμενη διαμαρτυρία τους οι λαθρομετανάστες, σκαρφαλώσουν από την καγκελόπορτα και βγουν στο δρόμο.

Το άρθρο εδώ
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: