Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2009

Συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχήΑλβανός έκρυβε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι τουΟλόκληρο οπλοστάσιο ανακάλυψαν αστυνομικοί στο σπίτι 30χρονου Αλβανού στη Νέα Σμύρνη.

Στο σπίτι του, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, βρέθηκαν δύο υποπολυβόλα (ένα ΑΚ-47 και ένα ΜP-5), ένα περίστροφο 357 Ruger, 385 σφαίρες, οκτώ ράβδοι εκρηκτικής ύλης, οκτώ πυροκροτητές, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, καθώς και μηχανήματα συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Ο 30χρονος συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών, όπλων και πυρομαχικών, καθώς και για εγκατάσταση εργαστηρίου νοθεύσεως και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


http://www.zougla.gr/news.php?id=51074

Έκρυβαν τα όπλα στην νεκροφόρα


Δυο Βούλγαρους συνέλαβε η αστυνομία στην Εγνατία Οδό την ώρα που προσπαθούσαν να πουλήσουν σε αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, που εμφανίστηκε σαν ενδιαφερόμενος αγοραστής, τρία πιστόλια, γεμιστήρες, ένα σιγαστήρα και σφαίρες.

Οι δύο Βούλγαροι κινούνταν στην περιοχή με νεκροφόρα στην οποία μάλιστα υπήρχε φέρετρο με τη σορό συμπατριώτη τους που θα μετέφεραν νομότυπα στη Βουλγαρία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό συνεργατών τους.

http://www.zougla.gr/news.php?id=51580

Δεν υπάρχουν σχόλια: